Gaby11
Newbie
|
 |
« on: November 01, 2007, 12:46:21 PM » |
|
sa traiti, vreau sa cumpar pentru puiutul meu de 1 luna juma hrana de la brit. credeti ca e buna de ceva? pe sac scrie ca e premium.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #1 on: November 01, 2007, 04:08:52 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #2 on: November 01, 2007, 05:04:10 PM » |
|
nu e rau brit-ul - stiu crescatori care il folosesc si sunt foarte multumiti; dar premium nu prea e...
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
Gaby11
Newbie
|
 |
« Reply #3 on: November 01, 2007, 05:05:26 PM » |
|
dar asa scrie pe ambalaj premium, si da e din link-ul acela.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #4 on: November 01, 2007, 05:20:52 PM » |
|
pe forum, cand se recomanda mancare premium, ne referim, de fapt, la hrana super premium - royal, eukanuba, hill's, purina; multi producatori isi numesc hrana ,,premium" - ceea ce trebuie sa cauti insa e gama super-premium
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
Gaby11
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: November 01, 2007, 05:27:51 PM » |
|
cred ca o sa raman pe brit, incerc si vad cum e ca mai am 2 catei in afara de cg-ul puiut
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #6 on: November 02, 2007, 01:14:49 AM » |
|
si eu am auzit de ei si mi se pareau destul de ieftini pentru premium. e un premium cam ca si bewi dog. o recomanda cineva?...sau mai bine nu ne riscam.
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
Gaby11
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: November 02, 2007, 10:33:36 AM » |
|
daca nu le prieste am sa observ, in acest caz o voi schimba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GODRA ATTILA
|
 |
« Reply #8 on: November 02, 2007, 01:04:33 PM » |
|
Eu folosesc Brit de 6 luni,si la caini maturi si la pui,sa stiti ca sint multumit,De cind dau Brit,Xolan are o culoare super,
|
|
|
|
|
|
|
|
robert
Hero Member

"VOM TEAM DANIRO"
|
 |
« Reply #9 on: November 02, 2007, 02:14:16 PM » |
|
de curiozitate, cam ce pret pe kg are brit-ul ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gaby11
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: November 02, 2007, 04:18:03 PM » |
|
pai si eu cam d aproape un an am dat de el, mi se pare un produs ok din ce scrie pe prospect. acum sa vedem cum reactioneaza cateii la el.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seby_monte
Newbie
|
 |
« Reply #12 on: June 15, 2008, 11:44:10 AM » |
|
Eu dau la cainii mei ( ciobanesti germani cu par lung - 4 luni ) Brit Junior Large Breed ( 8 lei / KG ) si a mers bine pana nu demult, cand amandoi s-au intoxicat cu ceva, ce stiu e ca a ajuns la o tigaie cu ulei de floarea soarelui folosit si de atunci si-au mai revenit, dar masculul tot nu raspunde cum trebuie, adica nu are stabilitate cea mai buna la picioarele din spate. Calciu au primit ( Sanal Ca) in cura de 10 zile pe luna. Parca nu sa fixat calciul in oase si a dezvoltat o carenta. Ieri le-am dat cate o injectie cu vit AD3 (ce ajuta la fixarea calciului). Femela mananca mai bine, dar el nu prea. Ce mai e important de stiut ca la 4 luni masculul a avut deja 20 kg si femela 18 kg, si cred ca e o dezvoltare prea rapida. Acum au 4 luni jumate. Poate imi dati si voi niste sfaturi, ca eu nu am mai crescut ciobanesc german , ci doar schnauzeri uriasi. Multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spike07
Hero Member

Maiya
|
 |
« Reply #13 on: January 11, 2009, 04:18:56 PM » |
|
cine sti in cate zile vine o comanda de la brit deobicei? ca eu am pus cumanda pe 29 12 2008 si inca nu mia venit 
|
|
|
|
|
|
"If I have any beliefs about immortality, it is that certain dogs I have known will go to heaven, and very, very few persons." -- James Thurber
|
|
|
irish boy
Hero Member

irish boy-max
|
 |
« Reply #14 on: January 11, 2009, 06:36:52 PM » |
|
eu personal am o parere super proasta despre brit.am mai spus din experienta unor cunoscuti dupa ce au nschimbat brit cu hills ciinele s-a dezvoltat ceva extraordinar.vet-ul meu a spus ca nu e mai buna calitatea brit-ului decit cea a pedegree-ului.eu zic ca merita incercat super-premium macar sa compari dezvoltarea catelului si apoi decizia e a ta!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|