|
|
Thara
Hero Member

Tara
|
 |
« Reply #31 on: January 28, 2009, 12:04:48 AM » |
|
poate avea,insa atata vreme cat cainelui meu de exemplu ii merge bine cu ea,nu vad de ce sa o schimb  si la cate persoane am recomandat-o,au spus ca este grozava. 
|
|
|
|
|
|
Câinele - singura vieţuitoare care a dus la perfecţiune vocaţia prieteniei.
|
|
|
|
|
Animania Shop
|
 |
« Reply #32 on: January 28, 2009, 12:06:23 AM » |
|
poate avea,insa atata vreme cat cainelui meu de exemplu ii merge bine cu ea,nu vad de ce sa o schimb  si la cate persoane am recomandat-o,au spus ca este grozava.  Si acum ajung cu discutia unde am vrut de la inceput,la fel le merg si la alti caini cu Brit 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
Hero Member

Tara
|
 |
« Reply #33 on: January 28, 2009, 12:11:17 AM » |
|
imi este greu sa cred asta...parerea mea(si acum ajung eu unde am vrut  )...au fost persoane care au cumparat eukanuba pentru prima oara si data urmatoare cand au venit au spus ca este exceptionala si ca nu le vine sa creada ca si-au hranit cainele cu pedigree pana acum.cum am mai spus,sunt persoane care au disponibilitate financiara insa nu sunt informate corect,la fel sunt si persoane la care nu le permite buzunarul.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Animania Shop
|
 |
« Reply #34 on: January 28, 2009, 12:18:28 AM » |
|
imi este greu sa cred asta...parerea mea(si acum ajung eu unde am vrut  )...au fost persoane care au cumparat eukanuba pentru prima oara si data urmatoare cand au venit au spus ca este exceptionala si ca nu le vine sa creada ca si-au hranit cainele cu pedigree pana acum.cum am mai spus,sunt persoane care au disponibilitate financiara insa nu sunt informate corect,la fel sunt si persoane la care nu le permite buzunarul. Eu nu iti zic din ce cred,iti zic din ce vorbesc cu clientii:P iar cine are disponibilitate financiara si nu face compromisuri tinteste mai sus decat Eukanuba fiind si aceasta la urma tot un compromis in gama Superpremium,dar dupa cum spunea cineva "sa-i dam la caine ce-i place lui"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
Hero Member

Tara
|
 |
« Reply #35 on: January 28, 2009, 12:21:15 AM » |
|
da,ii dai la caine ce ii place.dar daca mancarea respectiva nu e sanatoasa...  cel putin nu la fel ca si eukanuba,royal canin etc.sincer....am hranit-o pe a mea de mica cu royal si acana dar de la eukanuba ii merge mult mai bine decat de la royal.aici vorbim de doua game diferite,si nu se poate compara calitatea de la cele super premium cu cele premium sau ce o fi brit-ul...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Animania Shop
|
 |
« Reply #36 on: January 28, 2009, 12:29:39 AM » |
|
da,ii dai la caine ce ii place.dar daca mancarea respectiva nu e sanatoasa...  cel putin nu la fel ca si eukanuba,royal canin etc.sincer....am hranit-o pe a mea de mica cu royal si acana dar de la eukanuba ii merge mult mai bine decat de la royal.aici vorbim de doua game diferite,si nu se poate compara calitatea de la cele super premium cu cele premium sau ce o fi brit-ul... Nu am comparat nici o secunda Britul cu Eukanuba pt ca una este premium si cealalta este superpremium,imi cer scuze daca asta s-a inteles,iar in legatura cu problema mancarii sanatoase stau pe ganduri...nici macar noi nu mancam sanatos si putem alege mai bine decat un animal de companie.In concluzie poate fi caine care o duce bine cu Brit altul cu Eukanuba si exemplele pot continua. Noapte buna ca e tarziu pt mine deja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
Hero Member

Tara
|
 |
« Reply #37 on: January 28, 2009, 12:37:03 AM » |
|
noi nu mancam sanatos insa ne putem orienta cat de cat pentru caini(si daca chiar vrem si putem,chiar si pentru noi).o cunostinta de familie ne spusese ca Tara mananca mai bine decat ei(asta vis a vis de o discutie legata de alimentatie)... si ok...cine crede ca ii merge la cainele lui bine cu brit...  insa daca va incerca o mancare super premium(oricare,nu neaparat eukanuba) va vedea diferenta.cat despre cei la care nu le permite buzunarul,inteleg intr-un fel de ce spun ca le merge bine la caini cu brit,din moment ce nu au avut ocazia sa incerce altele pentru ca sunt mai scumpe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spike07
Sr. Member

Maiya
|
 |
« Reply #38 on: January 28, 2009, 11:31:55 AM » |
|
imi cer scuze daca ma bag dar... maiya cand a fost mica a mancat pedigree vreo 1 saptamana...apoi am schimbat repede cu royal canin, apoi ia cumparat mamamea pe la vreo 4 luni pedigree ca nu a stiut ce sa ii cumpere si nu mai avea (3 kg) dupa astea 4 zile de pedigree iam cumparat inapoi royal, si de cand este si max manaca brit....asa ca pot sa zic ca de la pedigree maiya avea matreata, apoi royal canin este o mancare pentru caini, zic eu foarte buna.... si nu o poti compara cu brit, insa si brit este buna ... cel putin le place si o manca cu mai multa pofta decat royal canin ... matreata nu au facut, si din moment ce am 2 imi iese la pret mult mai bine (imi cer scuze daca nu ati inteles mare lucru dar acum mam trezit  )
|
|
|
|
|
|
"If I have any beliefs about immortality, it is that certain dogs I have known will go to heaven, and very, very few persons." -- James Thurber
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #39 on: January 28, 2009, 11:34:57 AM » |
|
dar acum mam trezit  ) Ce norocosi sunt unii! Tu ai reusit?! 
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
spike07
Sr. Member

Maiya
|
 |
« Reply #40 on: January 28, 2009, 11:37:33 AM » |
|
YES SIR ! 
|
|
|
|
|
|
"If I have any beliefs about immortality, it is that certain dogs I have known will go to heaven, and very, very few persons." -- James Thurber
|
|
|
Thara
Hero Member

Tara
|
 |
« Reply #41 on: January 28, 2009, 11:54:16 AM » |
|
eu nu am spus ca este o mancare rea.insa comparativ cu altele super premium...  ideea este ca pentru cine poate cumpara mancare super premium(ma refer dpdv financiar) nu ar merita sa cumpere brit.insa intradevar este mai buna(dar nu cu mult)ca pedigree/chappi etc(macar nu contine coloranti). Tara manca bine royal-ul si i-am dat si acana(vazusem un pliant la vet si am zis sa incerc)...a mancat-o bine si pe aia,insa eu de eukanuba sunt foarte incantata.  o mananca si bine si arata foarte bine cainele.si tocmai pentru situatia financiara,prefer un caine si bine hranit(mancare super premium) decat doi si hraniti cu mancare mai slaba.spun asta pentru ca anul asta ar fi fost "programat" inca un cg,cu acte.  dar o lasam pe mai incolo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irish boy
Sr. Member

irish boy-max
|
 |
« Reply #42 on: January 28, 2009, 05:01:56 PM » |
|
asa thara nu te lasa,fi barbata 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spike07
Sr. Member

Maiya
|
 |
« Reply #43 on: January 28, 2009, 05:03:57 PM » |
|
bine cum zici da e buna 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
Hero Member

Tara
|
 |
« Reply #44 on: January 28, 2009, 05:11:44 PM » |
|
fiecare isi hraneste cainele cum stie ca e mai bine...eu am spus ce cred si ce am vazut...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|