|
freddy25
|
 |
« Reply #60 on: February 19, 2013, 12:48:11 AM » |
|
Brit Care e de calitate mai buna decat Bosch. E superpremium, e doar cu miel deci e si hipoalergenica, are orez si nu contine porumb. E o hrana mai concentrata avand 28% proteine si 14% grasimi spre deosebire de bosch care are 24%proteine si 12% grasimi. Acum, in anoptimpul rece cred ca e mai bine cu Brit-Care iar Bosch e bun pentru la vara cand catelul nu mai are nevoie de asa multe calorii ca sa reziste la gerul iernii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabriella
|
 |
« Reply #61 on: February 19, 2013, 12:53:28 AM » |
|
pai de brit premium junior large breed vb si eu..dar nu birt care
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #62 on: February 19, 2013, 10:32:03 AM » |
|
am vazut oferta si am sa merg azi la maxi-pet care s-a deschis mai paroape de noi,intentionez sa iau brtit care pt Arris si ceva cu ami putina proteina pt Raff care se cam scarpina pe blaan, probabil nu suporta proteina prea multa in mancare,gandeam sa iau pt el o mancare premium
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #64 on: February 27, 2013, 02:37:59 PM » |
|
am vazut oferta si am sa merg azi la maxi-pet care s-a deschis mai paroape de noi,intentionez sa iau brtit care pt Arris si ceva cu ami putina proteina pt Raff care se cam scarpina pe blaan, probabil nu suporta proteina prea multa in mancare,gandeam sa iau pt el o mancare premium
Olga se poate sa se scarpine din alta cauza,poate e alergic la anumite cereale sau la un anumit tip de proteina...al meu e alergic la cereale si momentan am descoperit ca e alergic si la carnea de vita, de cand ii dau Orijen(pui sau peste) au incetat si mancarimile si mancarea asta are proteina destula.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arpad
|
 |
« Reply #65 on: February 27, 2013, 02:45:34 PM » |
|
Eu am cumparat de la ei!Pretul e cel mai bun dar am platit transportul 20 lei!La 2 zile dupa ce am comandat am primit sacul....si locuiesc la 500 km de Bucuresti!Par seriosi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #66 on: February 27, 2013, 02:46:00 PM » |
|
Olga se poate sa se scarpine din alta cauza ..si eu cum aflu?? in general se scarpina mai ales iarna, vara nu prea l-am vazut
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dorutzu
Hero Member

Remo & Vanilly
|
 |
« Reply #67 on: February 27, 2013, 03:03:26 PM » |
|
...pe www.zoofast.ro , brit junior L - 2X15kg=221ron 
|
|
|
|
|
|
"Daca iei un caine flamand si ii dai de mancare,nu te va musca.Aceasta este cea mai importanta diferenta dintre un caine si un om."
|
|
|
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #68 on: February 27, 2013, 03:06:42 PM » |
|
Daca nu ai unde sa-i faci test,o iei prin eliminare,alta solutie nu ai...daca ii dai hrana pe baza de pui,incerci miel sau peste sau invers,intelegi ce spun,unii sunt alergici la ou sau branza, nici al meu nu a prezentat alergie pana acum 3 luni,se poate intampla sa-i mearga bine cu o mancare un timp si apoi sa devina alergic la un sortiment.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OTIDOG
Newbie
|
 |
« Reply #69 on: February 27, 2013, 09:26:38 PM » |
|
incredibil, am comandat astazi la ora 14:00 la www.pentruanimale.ro si am primit in seara asta sacul acasa. si mi l-au adus pana sus la etajul 6 (nu merge liftul:-( ) pe langa pretul bun, par sa fie profesionisti. sa vedem acum cum ii merge cu brit-ul
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #70 on: February 27, 2013, 10:41:32 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leah
Newbie
|
 |
« Reply #71 on: July 20, 2013, 11:37:04 PM » |
|
ajutati-ma si pe mine va rog vreau sa cumpar si eu de undeva din oradea 1 kg brit premium sau brit care junior vreau sa incerc sa vad daca ii plac puiutului si abia apoi sa comand de pe net un sac deoarece am ramas cu o gramada de royal. am mai incercat lupovet guabi dar nimik nu o atrage chiar daca la imbunataim cu supica iaurt sau alte delicii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danny_nero:X
Hero Member

Nero,baiatu lui tata:D:)
|
 |
« Reply #72 on: September 20, 2013, 09:46:16 PM » |
|
Imi hranesc cainele cu Brit Premium,cam ce cantitate ar trebuii sa ii dau pe zi,mi se pare cam putin gramajul care e pe sac,adica 290 gr pentru 30 kg si 360 gr pentru 40 kg,eu ii dau in momentul de fata cam 600 gr/zi,si mi se pare ca nu se satura. Are ceva ca ii dau brit marimea M adica pentru caini pana in 25 kg,doar acum i-am luat asa,ca nu mai avea marimea L.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acabu
Newbie
|
 |
« Reply #73 on: January 29, 2014, 02:13:00 AM » |
|
Vreau sa incerc si BRIT Premium Junior L dupa ce termin sacu de Bosch Maxi Junior oare o sa manance sau mai bine raman pe Bosch?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leo Brisan
|
 |
« Reply #74 on: January 29, 2014, 06:50:47 PM » |
|
Vreau sa incerc si BRIT Premium Junior L dupa ce termin sacu de Bosch Maxi Junior oare o sa manance sau mai bine raman pe Bosch?
De ce vrei sa schimbi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|