Forum ciobanesc german
February 10, 2013, 08:30:49 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: A plecat Ringo  (Read 5954 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ringo
Full Member

« Reply #15 on: November 16, 2007, 08:42:02 AM »

Ai dreptate. Cand a murit Lord am jurat ca nu voi mai lua nici un alt caine, dar dupa un timp mi-am dat seama ca iubire fara suferinta nu exista si, asa, in locul lui Lord, au aparut doi puiuti de CG: Ax si Lady. Mi-au mutat gandul de la suferinta pe care o resimteam ori de cate ori imi aminteam de Lord si am inteles atunci ca iubirea pentru fiecare animalut este unica. Locul lui nu poate fi luat de un alt animalut. Atata doar ca noul venit iti abate gandurile cand obsevi lipsa celui plecat. Fiecare este unic si fiecare iti umple sufletul cu o bucurie pe care un om nu ti-o poate aduce.
Asa ca acum ma magaii ori de cate ori ii vad pe Ax si pe Lady, in curte, iar in casa un ghemotoc mic de Chihuahua (ce apartine fiicei mele) ma incarca cu zambete, vreau-nu vreau. 
M_Luiza
Hero Member

« Reply #16 on: November 16, 2007, 09:58:10 AM »

ha ha ... bravo Chihuahua ...!!!!!!!.   Grin Grin
salvanim
Ringo
Full Member

« Reply #17 on: November 16, 2007, 10:13:50 AM »

Killer (Chihuahua), luni cand am fost suparata (ca lui Ringo ii era atat de rau si plangea intruna) de cate ori se intersecta cu mine, nu mai apela la giumbuslucurile cu care ma rasfata pentru a-mi intra in gratii. Sobru, ma privea lung si se aseza langa mine, trantindu-se cu obida, parca. Sunt obisnuita ca Killer sa ma sufoce cu dovezile lui de dragoste si sa nu ma lase in pace o clipa, cerandu-mi atentia. De cate ori plecam de la firma cu o saptamana inainte, plangeam seara in masina si-i povesteam lui Killer ca plang pentru Ringo si pentru ca Domnul nu vrea sa ma ajute, sa-mi dea un ,,hint", ceva, daca este corect sau nu ca eu sa dispun eutanasierea lui Ringo. Se uita lung la mine si iar devenea sobru. De obicei, el este copilotul meu. Sta cu labutele din spate sprijint pe canapeaua din dreapta, iar cu cele din fata pe bord si scruteaza tot ce este in fata. Intelegeti de ce nu conduc cu viteza mai mare de maxim a treia!
Orice frana il poate dezechilibra pe micut, iar eu trebuie sa am mana dreapta pregatita pentru a-i anticipa caderea. Asta-i cand accepti ca trebuie sa iti ajuti copiii, indiferent daca in pachet intra si un chihuahua !
Luna_Mina
Hero Member

« Reply #18 on: November 17, 2007, 10:21:26 AM »

Daca Ringo era atat de bolnav si suferea intruna, probabil ti-a multumit ca ai pus capat la suferinta lui. Imi dau seama ca este un moment extrem de dureros sa iei tu aceasta decizie. Sunt sigura ca Ringo este fericit acolo unde este, mai ales ca si-a intalnit prieteni vechi de joaca.
Ringo
Full Member

« Reply #19 on: November 17, 2007, 12:10:59 PM »

Multumesc pentru incurajare. Este cel mai nenorocit moment acela in care trebuie sa te decizi. Cu o seara inainte am incercat sa vorbesc cu cei care au mai trecut prin situatii similare. I-am sunat, dar, culmea, nu am prea avut cu cine sa ma sfatuiesc. La finalul serii aveam doar doua sfaturi: unul pro, altul contra. Asa ca decizia trebuia sa o iau eu. Am fost crescuta in credinta ca daca viata nu putem creea, atunci nu avem nici dreptul sa o luam.
dogangel
Newbie
*

« Reply #20 on: December 01, 2007, 03:39:00 AM »

Condoleante. Imi pare asa de rau...  :'(  Este o durere cumplita, dar sunt convinsa ca ai luat decizia cea mai buna. Ringo zambeste si te asteapta acolo sus.
Iata un poem care sper sa te faca sa te simti mai bine:

Just this side of heaven is a place called Rainbow Bridge.

When an animal dies that has been especially close to someone here, that pet goes to Rainbow Bridge. There are meadows and hills for all of our special friends so they can run and play together. There is plenty of food, water and sunshine, and our friends are warm and comfortable.
All the animals who had been ill and old are restored to health and vigor. Those who were hurt or maimed are made whole and strong again, just as we remember them in our dreams of days and times gone by. The animals are happy and content, except for one small thing; they each miss someone very special to them, who had to be left behind.

They all run and play together, but the day comes when one suddenly stops and looks into the distance. His bright eyes are intent. His eager body quivers. Suddenly he begins to run from the group, flying over the green grass, his legs carrying him faster and faster.

You have been spotted, and when you and your special friend finally meet, you cling together in joyous reunion, never to be parted again. The happy kisses rain upon your face; your hands again caress the beloved head, and you look once more into the trusting eyes of your pet, so long gone from your life but never absent from your heart.

Then you cross Rainbow Bridge together....

Author unknown...

Rinos
Sr. Member

-AMIR-

« Reply #21 on: December 03, 2007, 05:53:18 PM »

stiu prin ce treci...si mie mi-a murit o catelusa in februarie...a trebuit sa o eutanasiez ca sa nu se mai chinuie pentru ca era foarte bolnava...imi pare tare rau...condoleante :'( :'( :'(

Iubeste-ti aproapele.
Ringo
Full Member

« Reply #22 on: December 03, 2007, 06:09:18 PM »

Multumesc! Astfel de rani, raman in inima noastra cicatrici nevindecate. De cate ori imi amintesc, ma apuca oftatul. Mi se pare ciudat ca eu continui sa exist si ei, nu. Spun ,,ei", pentru ca au mai ,,plecat" de langa mine Lord si Donna, inaitea lui Ringo.
Imi pare rau ca impartasim acelasi gen de experiente. Mi-as dori sa pot sterge cu buretele experientele prin care am trecut si sigur si tu ai vrea la fel. Din pacate, traim viata asa cum ne este data cu bune si rele si, din fericire, traim si asta ne mai da noua o sansa, dar si cainilor ce intra in viata noastra, fie ei de rasa, fie maidanezi...
oscarCG
Jr. Member
**

« Reply #23 on: February 26, 2008, 03:27:01 PM »

:'( :'( :'(Condoleante :'( :'(
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof