Forum ciobanesc german
August 15, 2009, 02:23:43 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Euro Dog Show 2012 -Bucuresti, Romania

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: ROYAL CANIN GERMAN SHEPHERD JUNIOR  (Read 2017 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Bobo29
Jr. Member
**

« on: November 16, 2007, 11:17:36 PM »

A aparut mai nou "Royal Canin GERMAN SHEPHERD JUNIOR 14kg - Hrana superpremium creata special pentru puii (sub 15 luni) de Ciobanesti German. Credeti ca e mai buna pt puii de cg? Mai foloseste cineva acest tip de ROYAL? Daca da, ce parere aveti? Sau e mai bun ROYAL CANIN-ul JUNIOR obisnuit?

Singurul prieten care te iubeste neconditionat...
maysa
Hero Member

Aida&Luiza

« Reply #1 on: November 16, 2007, 11:20:12 PM »

pai tu il folosesti tu sa ne spui...Cheesy
credca e bun ... tu ce zici?

Un adapost uscat, destul de incapator, alimentatie regulata, apa proaspata, miscare suficienta si lucru cu cainele, ca si contactul intensiv cu oamenii. In plus, deparazitarea si vaccinarea regulata, intretinerea blanii, a urechilor si a danturii - asta este standard!

Bobo29
Jr. Member
**

« Reply #2 on: November 16, 2007, 11:31:13 PM »

da, eu il folosesc...cand l-am luat pe Magnus, el fusese obisnuit cu bewi iar de o luna am trecut la RC German Shepherd JUNIOR si cred ca e mai bun...inainte parca nu manca cu aceeasi pofta...acum nu mai ramane nici o frimitura...dar nu pot sa fac diferenta intre cele doua tipuri deoarece el nu a mancat RC obisnuit...asa cum am spus mai sus...
« Last Edit: November 16, 2007, 11:33:19 PM by Bobo29 » Logged

maysa
Hero Member

Aida&Luiza

« Reply #3 on: November 17, 2007, 01:31:50 AM »

a mea a mancat simplu rc da nu i am luat  rc pt     deci... desi o manca cu aceasi pofta.. asa mananca ea indiferent de ce ii pui in fata... mie  mi s a parut ca i  place mai mult pro plan si cred ca raman la pro plan..   

Un adapost uscat, destul de incapator, alimentatie regulata, apa proaspata, miscare suficienta si lucru cu cainele, ca si contactul intensiv cu oamenii. In plus, deparazitarea si vaccinarea regulata, intretinerea blanii, a urechilor si a danturii - asta este standard!
Bobo29
Jr. Member
**

« Reply #4 on: November 18, 2007, 01:14:58 AM »

Chiar sunt singurul care foloseste asa ceva???  Undecided

Luna_Mina
Hero Member

« Reply #5 on: November 18, 2007, 03:08:37 AM »

Alor mele nu le-a placut deloc Royal Canin, le-am dat amestecat cu altceva ca sa-l manance. In schimb, Purina Pro Plan mananca extraordinar de bine.
maysa
Hero Member

Aida&Luiza

« Reply #6 on: November 18, 2007, 03:43:11 AM »

e vorba de "specialitatea " de la rc pt  ... Cheesy  am fost tentata sa i iau si eu dar .. nu cred sa fie mare diferente... dar daca cutului tau bobo ii place .. sa l manance in continuare cu pofta si sa fie sanatos Smiley
 pe a mea o apucase  mancarimile ..exact de cand manca  rc si m am prins mai greu .. acum vad ca nu mai are nici o criza de scarpinat decat ocazional... poate vre un purice  ratacit.. Drac  sau la zgarda cand o mai incomodeaza

Stefan cel Mare
Full Member

« Reply #7 on: December 20, 2007, 12:40:47 PM »

Eu folosesc Royal Canin German Sheperd Junior si foarte bun. Dar ca sa iti faci o idee ar trebui sa compari compozitiile celor doau feluri de mancare si vei vedea diferenta. Cea speciala pentru CG are cantitati mai mari de Vit A, C, E ,...in plus are si luteina + alte cateva substante. Cam asta e diferenta si de aceea recomand sa se dea Royal Canin German Sheperd Junior .
doglover
Newbie
*

Kira

« Reply #8 on: June 03, 2009, 05:38:30 PM »

Si eu folosesc de aproape doua luni (Kira are acum patru si un pic) tot Royal Canin German Shepherd Junior si nu am observat la ea nimic "contra", ba chiar dimpotriva: Kira o infuleca cu pofta, iar de cand am trecut pe acest tip de "specialitate", blana s-a indesit si a capatat un luciu superb.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora