Bobo29
Jr. Member

|
 |
« on: November 16, 2007, 11:17:36 PM » |
|
A aparut mai nou "Royal Canin GERMAN SHEPHERD JUNIOR 14kg - Hrana superpremium creata special pentru puii (sub 15 luni) de Ciobanesti German. Credeti ca e mai buna pt puii de cg? Mai foloseste cineva acest tip de ROYAL? Daca da, ce parere aveti? Sau e mai bun ROYAL CANIN-ul JUNIOR obisnuit?
|
|
|
|
|
|
Singurul prieten care te iubeste neconditionat...
|
|
|
|
maysa
|
 |
« Reply #1 on: November 16, 2007, 11:20:12 PM » |
|
pai tu il folosesti tu sa ne spui...  credca e bun ... tu ce zici?
|
|
|
|
|
|
Un adapost uscat, destul de incapator, alimentatie regulata, apa proaspata, miscare suficienta si lucru cu cainele, ca si contactul intensiv cu oamenii. In plus, deparazitarea si vaccinarea regulata, intretinerea blanii, a urechilor si a danturii - asta este standard!
|
|
|
|
Bobo29
Jr. Member

|
 |
« Reply #2 on: November 16, 2007, 11:31:13 PM » |
|
da, eu il folosesc...cand l-am luat pe Magnus, el fusese obisnuit cu bewi iar de o luna am trecut la RC German Shepherd JUNIOR si cred ca e mai bun...inainte parca nu manca cu aceeasi pofta...acum nu mai ramane nici o frimitura...dar nu pot sa fac diferenta intre cele doua tipuri deoarece el nu a mancat RC obisnuit...asa cum am spus mai sus...
|
|
|
|
« Last Edit: November 16, 2007, 11:33:19 PM by Bobo29 »
|
|
|
|
|
|
maysa
|
 |
« Reply #3 on: November 17, 2007, 01:31:50 AM » |
|
a mea a mancat simplu rc da nu i am luat rc pt  deci... desi o manca cu aceasi pofta.. asa mananca ea indiferent de ce ii pui in fata... mie mi s a parut ca i place mai mult pro plan si cred ca raman la pro plan..
|
|
|
|
|
|
Un adapost uscat, destul de incapator, alimentatie regulata, apa proaspata, miscare suficienta si lucru cu cainele, ca si contactul intensiv cu oamenii. In plus, deparazitarea si vaccinarea regulata, intretinerea blanii, a urechilor si a danturii - asta este standard!
|
|
|
Bobo29
Jr. Member

|
 |
« Reply #4 on: November 18, 2007, 01:14:58 AM » |
|
Chiar sunt singurul care foloseste asa ceva??? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luna_Mina
|
 |
« Reply #5 on: November 18, 2007, 03:08:37 AM » |
|
Alor mele nu le-a placut deloc Royal Canin, le-am dat amestecat cu altceva ca sa-l manance. In schimb, Purina Pro Plan mananca extraordinar de bine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maysa
|
 |
« Reply #6 on: November 18, 2007, 03:43:11 AM » |
|
e vorba de "specialitatea " de la rc pt  ...  am fost tentata sa i iau si eu dar .. nu cred sa fie mare diferente... dar daca cutului tau bobo ii place .. sa l manance in continuare cu pofta si sa fie sanatos pe a mea o apucase mancarimile ..exact de cand manca rc si m am prins mai greu .. acum vad ca nu mai are nici o criza de scarpinat decat ocazional... poate vre un purice ratacit..  sau la zgarda cand o mai incomodeaza
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan cel Mare
|
 |
« Reply #7 on: December 20, 2007, 12:40:47 PM » |
|
Eu folosesc Royal Canin German Sheperd Junior si foarte bun. Dar ca sa iti faci o idee ar trebui sa compari compozitiile celor doau feluri de mancare si vei vedea diferenta. Cea speciala pentru CG are cantitati mai mari de Vit A, C, E ,...in plus are si luteina + alte cateva substante. Cam asta e diferenta si de aceea recomand sa se dea Royal Canin German Sheperd Junior .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doglover
Newbie
Kira
|
 |
« Reply #8 on: June 03, 2009, 05:38:30 PM » |
|
Si eu folosesc de aproape doua luni (Kira are acum patru si un pic) tot Royal Canin German Shepherd Junior si nu am observat la ea nimic "contra", ba chiar dimpotriva: Kira o infuleca cu pofta, iar de cand am trecut pe acest tip de "specialitate", blana s-a indesit si a capatat un luciu superb.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|