Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #15 on: December 08, 2005, 07:46:11 PM » |
|
Din pacate ce a fost se va intampla 100% si cu altii! Asta e marea problema!
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
irinayvonne
Full Member

Raj
|
 |
« Reply #16 on: April 13, 2006, 03:32:50 PM » |
|
azi am reusit in sfarsit sa vb cu cel de la care l-am luat pe raj, acum 5 luni, spunandu-mi ca pedigree-ul a venit la ascociatie de cateva luni, dar ca el n-a fost contactat! Se pare ca maine ma duc cu raj acolo sa-l luam si sa-i implanteze cipul! Intrebare: aveti idee de tacxiuri care sa fie de acord sa transporte caini asa mari?  ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #17 on: April 13, 2006, 03:35:49 PM » |
|
Asta e in functie de sofer, cel mai bine este sa intrebi inainte, sa nu ai surprize. Ia si o patura/cearceaf cu tine sa-l pui pe bancheta unde o sa stea cainele! Daca nu-i obisnuit cu masina, nu-l hrani inainte, sa nu vomeze!
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
irinayvonne
Full Member

Raj
|
 |
« Reply #18 on: April 13, 2006, 03:41:14 PM » |
|
da o sa sun inainte sa intreb! am cautat si taxiuri speciale pentru caini dar vad ca nu exista! la asociatie pana la ce ora e deschis? merci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #19 on: April 13, 2006, 04:21:43 PM » |
|
Teoretic pana la 19
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #20 on: April 13, 2006, 05:04:44 PM » |
|
irinayvonne, 1. fiind vorba despre un pedigree de ciobanesc german nu il poti ridica decat peste 2 saptamani, pentru ca doar atunci gasesti pe cineva de la club (adica pe mine) acolo; daca imi spui cine este crescatorul, iti pot spune cu exactitate daca actul a ajuns sau nu la bucuresti; 2. povestea cu actul ajuns la bucuresti de mai multe luni este... eronata  asociatia a fost suspendata pana recent si nu a lucrat cu Cartea de origine; mai mult, NU asociatia este cea care anunta crescatorul de sosirea actelor; din momentul depunerii documentatiei necesare, actele sunt gata in aproximativ o luna - crescatorul stie asta si revine sa le ridice NU asteapta sa fie anuntat...  imi poti da un pm, daca ai nevoie de ajutor - cu mare placere
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
|
|
Vlad
|
 |
« Reply #21 on: April 13, 2006, 05:06:08 PM » |
|
Renumitul Kris are taxiuri pentru caini dar la pret, evident. In tot cazul, un catel nu se supara cu autobuzul, daca esti rabdatoare cu el, iar cu un cg in lesa nici nu te mai boscorodeste lumea cum imi face mie si maidanezului meu in fiecare dimineata, crede-ma pe cuvant! - de cate ori am umblat in autobuz cu un caine mai mare de 60 de cm in talie fie el cg, rott sau chiar dalmatian, nu a existat autobuz prea aglomerat, sau oameni rauvoitori, aproape ca mi se facea rusine ca intimidez poporu', cu maidanosul in schimb, a trebuit sa-mi perfectionez bine de tot tehnica injuratului, rugatului si datului din coate ca sa ies viu cu el de acolo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irinayvonne
Full Member

Raj
|
 |
« Reply #22 on: April 13, 2006, 05:10:48 PM » |
|
acum l-am sunat din nou pe cel de la care l-am luat! si iar nu raspunde, ok! astept pana maine sa vad ce spune daca ma suna!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tiamat
Newbie
|
 |
« Reply #23 on: April 20, 2006, 07:43:22 PM » |
|
sper sa ma puteti ajuta si pe mine......nu am inca cg, dar doresc sa imi achizitionez un pui....nu as fi la primul caine, dar ralf, dobermannul meu care a murit acum un an nu avea pedigree.....si de data asta as vrea sa imi iau un catel de la o canisa......cum as putea sa fac sa nu intampin probleme de genul celor mentionate de voi mai sus? cum pot sa ma asigur ca puiul e la varsta la care trebuie, si ca nu are nicio problema?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #24 on: April 20, 2006, 07:50:53 PM » |
|
Ca nu are nici o problema de sanatate ... nu te poate asigura nimeni. Ideea este sa vezi conditiile in care sunt tinuti puii/tatal/mama. NU cumpara pui din targuri sau de la persoane dubioase ! Un pui se instraineaza de cuib, teoretic, la varsta de 8-10 saptamani.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adrian69
Newbie
|
 |
« Reply #25 on: October 10, 2006, 06:16:54 PM » |
|
E de admirat si lucrul asta si, mai ales, pasiunea care o manifesti pentru CG.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
paul
Newbie
|
 |
« Reply #26 on: October 29, 2006, 12:54:23 PM » |
|
Stimati admiratori, proprietari de CG,
Sunt pentru prima data pe acest forum ocazie cu care va rog sa-mi asigurati daca este posibil suportul vostru pentru a-mi achizitiona un CG.Ceea ce stiu este ca-mi doresc un exemplar de la crescatori autorizati, experimetati, onesti, etc.Consider ca pretul nu ar fi o problema, doar distanta intre mine care locuiesc in Alba Iulia si proprietarul cainelui(nu prea am timp liber).Pot sa spun ca eventualul membru al familiei mele se va bucura de conditii super ok(gradina, curte, etc)
Multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ulck
|
 |
« Reply #27 on: November 01, 2006, 01:17:13 PM » |
|
Sfatul meu este sa urmaresti sectiunea canise de pe acest forum si sa contactezi pe aceia care ti se par convenabili ca distanta. Deplasarea la canisa este necesara pentru a vedea cuibul, a alege puiul, eventual a vedea si parintii. Succes.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scolaro
|
 |
« Reply #28 on: November 01, 2006, 01:42:28 PM » |
|
E bine ca mai e cineva din Alba Iulia care vrea CG. Daca vrei sa te indrum, suna-ma la 0742 152251 ori 817993 Elena Scolaro. Cunosc multi crescatori buni si te pot ajuta si cu sfaturi si cu cel mai bun cabinet veterinar din Alba.
|
|
|
|
|
|
Leader of a screwed-up pack
|
|
|
di4nna14
Newbie
|
 |
« Reply #29 on: January 20, 2007, 09:01:54 PM » |
|
vreau si yo un ciobanesc german pui....care are de vanzre? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|