Linie de show DDR!
A existat si asa ceva.
Un mix eventual, dar linie de show cu un caine ca Zorro in spate nu cred...
bine spus, Bobo
Te conving maine, cu documente.
Bogdan, de ce nu vii cu parerile astea si in forumul meu..? acolo stii bine ca e topic dedicat cainilor DDR

eh, glumesc si eu, stiu ca aici te simti "acasa"

Intr-adevar au existat si liniile de show DDR, dar trebuie sa si stii care au fost liniile respective, iar spunand de Zorro ca e din linie de show o dai in bara, destul de tare; acum ceva timp ma intrebai de caini din linia 13 A, parca.. bun, deci banuiesc ca te-ai informat, ai citit despre liniile DDR si, cu atat mai mult, ar trebui sa stii ca Zorro / Ohle Rundeck (linia respectiva) NU e linie de show.
Atat Zorro cat si alti caini in fosta RDG care nu veneau din linie de show, erau trecuti prin expozitie asa cum o cerea regulamentul - asta nu inseamna ca automat cainele e din linie de show. Baruther Land si Westsachsen au fost printre canisele care au promovat caini ceva mai puternic pe considerente de aspect / show. Neuman's Jim si Don Rolandsteich, din nou, caini cu trasaturi mai placute. Din pacate americanii au luat cainii gen Don Rolandsteich si Neumann's Jim, pt ca erau caini black n tan cu oase groase, adica ce le placea si inca le mai place lor si, au montat o gramada cu cainii de frumusete locali. Don v Rolandsteich a fost f folosit pt ca dadea caini sanatosi, s-au inregistrat putine cazuri de caini displazici. Le fel se poate spune despre linia lui Zorro. Daca stii unde sa cauti, vei gasi niste baze de date online.
Mai mult, au fost multi cainii DDR care in spate mult, au chiar un caine de la Wienerau dar, din nou, cainii respectivi nu au fost promovati / selectati pt show, ci lucru.
Cainele considerat a fi cel mai bun atat in lucru cat si in aspect a fost un caine vestic de fapt, dar cu care s-a montat la greu in DDR si asa s-au obtinut caini nemaipomeniti in temperament si destul de buni in aspect. Te las pe tine sa-mi spui despre ce caine e vorba ca vad ca poti sa dovedesti si cu documente

Cainele din clipul asta e stranepot de Zorro; oare vei spune ca e din linie de show, pt simplul motiv ca apare la un BSZS..?
Cam atat din partea mea, daca vrei sa continuam, te astept la topicul DDR, stii unde il gasesti.