Forum ciobanesc german
September 15, 2017, 11:38:57 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65   Go Down
  Print  
Author Topic: CIOBANESCUL GERMAN - cum va place?  (Read 286781 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ben
Hero Member

« Reply #945 on: October 01, 2011, 09:56:58 PM »

Linie de show DDR!
A existat si asa ceva.
Un mix eventual, dar linie de show cu un caine ca Zorro in spate nu cred...
bine spus, Bobo
Te conving maine, cu documente.
Bogdan, de ce nu vii cu parerile astea si in forumul meu..?  acolo stii bine ca e topic dedicat cainilor DDR    eh, glumesc si eu, stiu ca aici te simti "acasa"  Smiley
Intr-adevar au existat si liniile de show DDR, dar trebuie sa si stii care au fost liniile respective, iar spunand de Zorro ca e din linie de show o dai in bara, destul de tare;   acum ceva timp ma intrebai de caini din linia 13 A, parca.. bun, deci banuiesc ca te-ai informat, ai citit despre liniile DDR si, cu atat mai mult, ar trebui sa stii ca Zorro / Ohle Rundeck (linia respectiva) NU e linie de show.
Atat Zorro cat si alti caini in fosta RDG care nu veneau din linie de show, erau trecuti prin expozitie asa cum o cerea regulamentul - asta nu inseamna ca automat cainele e din linie de show. Baruther Land si Westsachsen au fost printre canisele care au promovat caini ceva mai puternic pe considerente de aspect / show. Neuman's Jim si Don Rolandsteich, din nou, caini cu trasaturi mai placute. Din pacate americanii au luat cainii gen Don Rolandsteich si Neumann's Jim, pt ca erau caini black n tan cu oase groase, adica ce le placea si inca le mai place lor si, au montat o gramada cu cainii de frumusete locali. Don v Rolandsteich a fost f folosit pt ca dadea caini sanatosi, s-au inregistrat putine cazuri de caini displazici. Le fel se poate spune despre linia lui Zorro. Daca stii unde sa cauti, vei gasi niste baze de date online.
Mai mult, au fost multi cainii DDR care in spate mult, au chiar un caine de la Wienerau dar, din nou, cainii respectivi nu au fost promovati / selectati pt show, ci lucru.
Cainele considerat a fi cel mai bun atat in lucru cat si in aspect a fost un caine vestic de fapt, dar cu care s-a montat la greu in DDR si asa s-au obtinut caini nemaipomeniti in temperament si destul de buni in aspect. Te las pe tine sa-mi spui despre ce caine e vorba ca vad ca poti sa dovedesti si cu documente  LOL  Wink
Cainele din clipul asta e stranepot de Zorro; oare vei spune ca e din linie de show, pt simplul motiv ca apare la un BSZS..?

Cam atat din partea mea, daca vrei sa continuam, te astept la topicul DDR, stii unde il gasesti.  LOL
ben
Hero Member

« Reply #946 on: October 01, 2011, 10:01:03 PM »

hai ca am gasit si eu poza CG-eului din imaginatia mea... cand ma gandesc la CG asta e aproape de idealul meu
am uriasa placere sa-ti spun de Hun, pe care de fapt l-ai vazut deja in cateva poze. In cel mult 3 saptamani il aduc in tzara. Uita-te in pedigreeul lui si vezi ce consangvinizari are   Cool
Condor Tonteichen, care iti place tie, are in sange un "amestec" de caini nemaipomeniti, ca sa numesc unul de referinta de care dai si in sangele multor caini buni Cehesti, Held v Ritterberg. Si canisa respectiva, ca multe altele DDR, au luat calea showului dupa caderea Zidului, pt ca erau disperati dupa bani. La vremea respectiva, cativa caini f buni DDR au fost literalmente dati pe cateva perechi de incaltaminte Nike, atat de disperati erau oamenii dupa o viata mai buna....   Sad
Canisa tatalui lui Hun "scoate" caini de show iar pe Indigo l-a cumparat / importat cineva de la ei tocmai pt ca a vazut ce sange are.
cristimate
Sr. Member

« Reply #947 on: October 02, 2011, 10:12:38 AM »

ben, bravo cu catelul; ti-am mai zis ca imi place;... de cand am luat-o pe berry m-au cam atras cainii cg negrii; iar hun e un specimen f. reusit fizic, sper sa fie si la fel de bun la dresaj dupa cum zici;

singura chestie care nu m-ai convins deloc e cu pedigree-ul; daca e ceva care m-a convins forumul asta este ca e "bine"/indicat/recomandat sa iei un caine cu pedigree si chiar cu ADN (ca sa inlaturi sharlatania); daca e oki sa stii ca te trec cu el pe lista pretendentilor la "labuta" fetitei mele ... Smiley  Laughing ; lista e f scurta, hun e primul Smiley
ben
Hero Member

« Reply #948 on: October 03, 2011, 01:52:50 AM »

singura chestie care nu m-ai convins deloc e cu pedigree-ul; daca e ceva care m-a convins forumul asta este ca e "bine"/indicat/recomandat sa iei un caine cu pedigree si chiar cu ADN (ca sa inlaturi sharlatania); daca e oki sa stii ca te trec cu el pe lista pretendentilor la "labuta" fetitei mele ... Smiley  Laughing ; lista e f scurta, hun e primul Smiley
OK..
va trebui sa-mi explici ce vrei sa spui cu prima parte citata, ca nu inteleg, chiar deloc...
Cum adica sa iau un caine cu "pedigree si chiar cu ADN"..?  ajuta-ma putin..
In alta ordine de idei, ma bucur ca forumul asta te convinge de lucruri bune, asta e bine.
Daca toate merg bine in ce-l priveste pe Hun, va cam trebui sa-l scoti de pe lista ta cu pretendenti pt fetitza ta  Smiley  Am facut investitia repectiva cu un scop anume in minte, Hun va fi "pretendent" doar pe anumite liste.  Smiley
ham
Sr. Member

« Reply #949 on: October 03, 2011, 06:40:38 PM »

Grin
ben
Hero Member

« Reply #950 on: October 03, 2011, 06:52:46 PM »

chiar spuneam cuiva dupa ce am postat, ca o sa apara "ham" in imagine dupa ce postez  Wink
ham
Sr. Member

« Reply #951 on: October 03, 2011, 06:54:47 PM »

recunosc ca infantilismul tau (vostru) ma amuza... Wink
sorinlupu1
Jr. Member
**

« Reply #952 on: October 03, 2011, 10:21:26 PM »

Bogdan, de ce nu vii cu parerile astea si in forumul meu..?  acolo stii bine ca e topic dedicat cainilor DDR    eh, glumesc si eu, stiu ca aici te simti "acasa"  Smiley

Grin Grin Grin

cristimate
Sr. Member

« Reply #953 on: October 03, 2011, 10:24:26 PM »

ben, ti-am mai zis ce stiu ref la FCI si AKC ca strang la greu bani sa-mi iau o casa exact de unde e hun (tampa) si la un moment dat am studiat si problema importului cainilor in state (intentionez sa plec cu "toata" familia acolo cand am stans "suma");

iar ref la perechea lui berry, stai calm ca daca va dovedi ceva in lumea canina (asa cum imi doresc) va avea parte de ceva f bun, la recomandarea celui care mi-a vandut-o; am vrut doar sa specific ca catelul e frumos, da exact cum iti place tie sa spui tre sa-l mi vedem si la lucru ca altfel e doar un alt catel... frumos Smiley
ben
Hero Member

« Reply #954 on: October 03, 2011, 10:35:45 PM »

ben, ti-am mai zis ce stiu ref la FCI si AKC ca strang la greu bani sa-mi iau o casa exact de unde e hun (tampa) si la un moment dat am studiat si problema importului cainilor in state (intentionez sa plec cu "toata" familia acolo cand am stans "suma");

oho.. succes! vezi ca e cald tare in Tampa, dar e frumos. Ma duc peste 2 saptamani   Cool
Banuiesc ca iti cumperi casa undeva in imprejurimile orasului (..?) la pranz sa mananci neaparat la Chipotle (daca iti place mancarea mexicana)   Cheesy

iar ref la perechea lui berry, stai calm ca daca va dovedi ceva in lumea canina (asa cum imi doresc) va avea parte de ceva f bun, la recomandarea celui care mi-a vandut-o; am vrut doar sa specific ca catelul e frumos, da exact cum iti place tie sa spui tre sa-l mi vedem si la lucru ca altfel e doar un alt catel... frumos Smiley
eu "stau calm" oricum  Smiley
asa cum stii, la noi daca nu lucreaza cainele, foarte probabil e de plush sau de usturoi. Iar la aspectul cu pedigreeul ti-am raspuns de la bun inceput, ti-am spus clar ca am vb deja la COR (daca la asta te-ai referit cu "fara pedifree"). iar din moment ce am atins subiectul in alta parte, acum imi dau seama, nu stiu ce anume ai vrut sa punctezi acum, aici. Dar in fine..
Succes cu pregatirile pt Tampa!
cristimate
Sr. Member

« Reply #955 on: October 03, 2011, 10:43:28 PM »

succes si sa-l vedem cu bine in ro
am fost de 2 ori in florida deja, la vara mai mergem. nu e atat de cald ca in alta parte, e doar umiditatea mai mare.

acolo (acum) ziua sunt 35 ziua si 32 noaptea Cheesy; asta imi si doresc sa schimb iarna slapii cu alti slapi, altfel mie imi place in ro; da' m-am saturat sa dau la zapada iarna si deja se apropie anotimpul... imi doresc sa traiesc acolo iarna si aici vara... ar fi PERFECT; si cateii mei ar aprecia cred asta Cheesy
ben
Hero Member

« Reply #956 on: October 03, 2011, 10:49:06 PM »

off topic - eu am fost la sfarsitul lui August si mi s-a parut destul de cald iar umiditatea nu face decat sa amplifice senzatia de "cuptor". Imi place sa calatoresc si am tot vazut locuri, dar sunt "prea roman" sa pot sta mai mult de cateva saptamani departe de casa.
succes si sa-l vedem cu bine in ro
multumim!
radu10101992
Hero Member

« Reply #957 on: February 17, 2012, 09:52:48 AM »

My all time favourite  Cheesy

* 1.jpg (49.77 KB, 625x455 - viewed 425 times.)

* 2.jpg (49.94 KB, 430x600 - viewed 364 times.)

* 3.jpg (49.73 KB, 600x430 - viewed 360 times.)
Sandokan
Full Member

« Reply #958 on: February 26, 2012, 03:40:14 PM »

Okar Vikar->un mascul care mie imi place foarte mult.
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #959 on: March 21, 2012, 08:26:02 PM »

Kiss

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
Pages: 1 ... 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65   Go Up
  Print  

Jump to: