Kintasha
lupul cel rau
Hero Member

|
 |
« Reply #15 on: January 21, 2008, 11:53:35 AM » |
|
da, asta va da maaari batai de cap "inmultitorilor" sau puppy miller-ilor (am scris corect?)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #16 on: January 25, 2008, 06:47:14 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Eu NU SUNT membru CNCG!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
|
M_Luiza
|
 |
« Reply #17 on: January 25, 2008, 07:26:11 PM » |
|
dar daca era vorba de a face comentarii pe marginea cainilor care sunt in proprietatea unora sau a altora, se ajungea la un topic cu 20 de pagini. Suntem incredibili. nu cred ca v a fi cazul .. o data de baze este doar o data de baze unde se prezinta clar si obiectiv ce si cum.. si cat pt ca anunturile in romania suna pedigrii parinti campioni desi cainele a promovat examenul pt obtinera dreptului de monta .. iar o data de baze este o prezentare clara si obiectiva ce poti comenta mai mult pe margine? votul conteaza
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kintasha
lupul cel rau
Hero Member

|
 |
« Reply #18 on: January 25, 2008, 07:28:07 PM » |
|
conteaza in sensul ca ne-ar interesa si parerea si ideile voastre. personal (in caz ca nu s-a observat pana acum) nu-s in domeniul chinologiei- doar am o dragoste adanca pentru CG si matze  da' invat repede
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #19 on: January 28, 2008, 11:43:26 PM » |
|
Vizualizarea unei astfel de baze de date iti da posibilitatea sa urmaresti parcursul unor caini, in ideea selectionarii cat mai atente a viitorilor produsi. Nu se vor mai putea "unfla" anumiti caini si nici nu va putea fi negat palmaresul altor caini. Vei putea observa care, la maturitate, a fost in stare sa treaca de un examen de munca, selectie, displazie, etc. si care nu; vei putea sa vezi atat femelele cat si masculii carere produc valoare, cat si pe cei care nu produc nimic. Din acest punct de vedere o baza de date nu este doar o simpla baza de date.
|
|
|
|
|
|
Eu NU SUNT membru CNCG!
|
|
|
|
M_Luiza
|
 |
« Reply #20 on: January 29, 2008, 05:35:38 AM » |
|
intrebare: exista asa ceva la niv mondial? sau macar european .. ca am cautat pe net si nu am gasit ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #21 on: January 29, 2008, 07:31:44 AM » |
|
intrebare: exista asa ceva la niv mondial? sau macar european .. ca am cautat pe net si nu am gasit ..
.... probabilitatea sa gasesti pe net, cu acces gratuit, tinde la 0,... poate doar pe la cluburi unde accesul la un site si o astfel de baza se face pe baza unei cotizatii...
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #22 on: January 29, 2008, 07:40:42 AM » |
|
Vizualizarea unei astfel de baze de date iti da posibilitatea sa urmaresti parcursul unor caini, in ideea selectionarii cat mai atente a viitorilor produsi. Nu se vor mai putea "unfla" anumiti caini si nici nu va putea fi negat palmaresul altor caini. Vei putea observa care, la maturitate, a fost in stare sa treaca de un examen de munca, selectie, displazie, etc. si care nu; vei putea sa vezi atat femelele cat si masculii carere produc valoare, cat si pe cei care nu produc nimic. Din acest punct de vedere o baza de date nu este doar o simpla baza de date.
inu, exacta si la obiect remarca ta,  ...mai sunt si alte considerente care ar da "greutate" existentei acestei baze,... dar voi reveni mai pe seara asupra subiectului.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #23 on: January 29, 2008, 07:03:53 PM » |
|
In cateva zile apare o versiune de test, deocamdata cu expo club cncg din anul 2007 .... urmeaza si restul.
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #24 on: February 04, 2008, 05:26:37 PM » |
|
"inu, exacta si la obiect remarca ta, ...mai sunt si alte considerente care ar da "greutate" existentei acestei baze,... dar voi reveni mai pe seara asupra subiectului.. "
Considerentele enumerate de mine sunt strict de domeniul chinotehnic. Sigur ca putem enumera mult mai multe. Astept sa vad si parerea celorlalti vizitatori.
|
|
|
|
|
|
Eu NU SUNT membru CNCG!
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #25 on: February 28, 2008, 02:27:50 PM » |
|
Baza de date Expo- deocamdata numai anul 2006 - nu exista inca filtre, se vor putea filtra/cauta caini, canise Orice observatii sau completari aveti va rog sa le scrieti aici. /later Acum si cu filtre ... mai trebuie si filtru dupa canisa, acum se pot vedea rezultatele unui caine in diversi ani competitionali, sau in toti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #26 on: February 28, 2008, 06:40:06 PM » |
|
Baza de date Expo- deocamdata numai anul 2006 - nu exista inca filtre, se vor putea filtra/cauta caini, canise Orice observatii sau completari aveti va rog sa le scrieti aici. /later Acum si cu filtre ... mai trebuie si filtru dupa canisa, acum se pot vedea rezultatele unui caine in diversi ani competitionali, sau in toti.  ... cu alte cuvinte,...inapoi la munca de "negri"  ... sa alimentam baza de date 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #27 on: February 29, 2008, 03:53:34 PM » |
|
Deci: - Anul 2006 complet (expo de club, am mai adaugat eu si Bucurestiul) - Detalii despre fiecare caine
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
man
|
 |
« Reply #28 on: March 01, 2008, 10:53:37 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #29 on: March 01, 2008, 10:55:41 AM » |
|
Pentru ca vad atata entuziasm pe aici  , sunt disponibile si rezultatele unei canise .... De la detalii caine exista link catre Rezultate canisaEnjoy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|