Forum ciobanesc german
June 07, 2017, 04:12:23 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Vaccinuri  (Read 8011 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Abby Von Baldur
Newbie
*

« Reply #15 on: April 29, 2010, 10:58:27 AM »

Salut. Trebuie sa primesc un caine ciobanesc german pui. Mi s-a spus ca i face vaccinul si deparazitare. cand il primesc ce mai tre sai fac? Multumesc
crb
Hero Member

« Reply #16 on: April 29, 2010, 11:07:31 AM »

Il primesti doar cu primul vaccin? mergi cu el la veterinar, si iti spune el ce deparazitari, cand mai trebuie vaccinat (per total sunt 5 vaccinuri, aprox 25 RON fiecare) ...

Trebuie sa ii asiguri mancare de calitate, adapost sigur, joaca usoara, in reprize cat de dese posibile, ... in functie de varsta, de la 8 saptamani in sus incepi sa il obisnuiesti cu zgarda si lesa ... succes ! Wink

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
Abby Von Baldur
Newbie
*

« Reply #17 on: April 29, 2010, 12:17:46 PM »

Multumesc. Am 13 ani si imi doresc de foarte mult timp. Miam strans bani si akm mil cumpar. Cand eram mic unchiul meu a avut un CG. Il chema Aramis. Era un caine ft frumos si il iubeam si ma iubea. Ma jucam zi de zi. Din pacate a murit. Tot Aramis il va chema si pe micutul meu. Ma voi juca cu el zi de zi si il voi scoate de pe la vreo 3 pin la vreo 10 seara cu el pe afara si in vara de dim pina seara :X am sa ma joc si am sai ofer dragostea si jucariile si adapostul pe care sil doreste. Doar ca stau la apartament. Da cred ca se va obisnui :X

crb
Hero Member

« Reply #18 on: April 29, 2010, 12:22:59 PM »

Multumesc. Am 13 ani si imi doresc de foarte mult timp. Miam strans bani si akm mil cumpar. Cand eram mic unchiul meu a avut un CG. Il chema Aramis. Era un caine ft frumos si il iubeam si ma iubea. Ma jucam zi de zi. Din pacate a murit. Tot Aramis il va chema si pe micutul meu. Ma voi juca cu el zi de zi si il voi scoate de pe la vreo 3 pin la vreo 10 seara cu el pe afara si in vara de dim pina seara :X am sa ma joc si am sai ofer dragostea si jucariile si adapostul pe care sil doreste. Doar ca stau la apartament. Da cred ca se va obisnui :X

asa sa fie Smiley .... daca il scoti afara pina nu isi termina schema de vaccinari, il expui riscurilor bolilor virale...ideal ar fi sa il tii in casa pina atunci...in orice caz, sa nu exagerezi cu alergatul si saritul, urcatul scarilor...lasa-l pe el sa isi aleaga ritmul de miscare... bafta Smiley

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #19 on: April 29, 2010, 01:40:03 PM »

aprox 25 RON fiecare ...
incepand de la 25 lei....in medie 35-50 lei in functie si de vaccin si cabinet  Wink

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Abby Von Baldur
Newbie
*

« Reply #20 on: April 29, 2010, 02:30:41 PM »

ms mult de ajutor Smiley daca am sa va arat poza imi puteti spune daca e cibanesc german sau ceva corcitura?
petsdoc
Newbie
*

« Reply #21 on: May 23, 2010, 11:15:29 AM »

Smiley Teoretic se poate oricum trebuie o poza detaliata adica vazut din mai multe unghiuri ca sa-l poti examina in splendoarea lui

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: