Forum ciobanesc german
January 28, 2015, 12:04:08 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3 4 5 6   Go Down
  Print  
Author Topic: Hrana uscata BOSCH  (Read 14882 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Leo Brisan
Sr. Member

« on: February 11, 2008, 12:09:57 PM »

Stie cineva ceva despre aceasta hrana ? A folosit cineva aceasta hrana ?
Din cate am inteles e super premium si e facuta doar in Germania.
ionutemt
Jr. Member
**

Nero & Sheea

« Reply #1 on: April 08, 2011, 05:39:40 PM »

e f buna
freddy25
Hero Member

« Reply #2 on: April 08, 2011, 07:23:11 PM »

Nu e superpremium dar raportul pret/calitate e foarte bun.
ionutemt
Jr. Member
**

Nero & Sheea

« Reply #3 on: April 08, 2011, 08:51:43 PM »

Eu cred ca e superpremium pt ca,cel putin,asa scrie pe sac
Si e destul de ok
Cum am mai spus si pe forum cred ca pretul la royal de ex:e prea mare pt calitatea sa
Ca si la alte mancaruri de altfel.noi platim f mult imaginea,reclama etc.

freddy25
Hero Member

« Reply #4 on: April 08, 2011, 10:26:53 PM »

Hrana superpremium este aceea care nu are porumb sau grau, sursa de carne si felul de carne trebuie sa fie scris explicit. In afara de asta procentul de proteine e doar 21% si grasime 10.5 % la varianta pentru adulti ceea ce e cam putin pentru un caine tanar. Compozitia e adecvata mai degraba unui caine senior. Eu ii dau de o saptamana catelului meu jumi-juma royal adult si Bosch junior si am observat ca a mai slabit desi compozitia de bosh junior are proteina 27% si grasime 17%. Mult mai bine i-a priit cu Acana miel si mar dar nu mai vrea sa manance, mofturosul.
Thara
Global Moderator

« Reply #5 on: April 08, 2011, 10:52:33 PM »

Mult mai bine i-a priit cu Acana miel si mar dar nu mai vrea sa manance, mofturosul.

Incearca alt sortiment de Acana eventual, poate ii va placea. Este o mancare net superioara celorlalte, folosim si noi deja de ceva timp si nu ma pot exprima decat la superlativ.  Smiley
freddy25
Hero Member

« Reply #6 on: April 08, 2011, 11:09:16 PM »

Am mai folosit Acana adult, a mancat trei sferturi de sac si nu a mai vrut. Trebuie sa-i schimb periodic ca sa-l fac sa manance. E slab si nu pot folosi metoda sa-l las o zi-doua fara sa manance. Cand nu i-a mai placut ceva a sarit si doua mese si pina la urma am cedat eu. As incerca si Orijen dar mi-e teama ca are prea multa proteina si grasimi si da in diaree. Si amestecul de bosch cu royal il mananca doar dupa ce ii pun ulei de somon. Am caini de 30 de ani dar asa mofturos nu am mai pomenit
Thara
Global Moderator

« Reply #7 on: April 08, 2011, 11:35:59 PM »

Am mai folosit Acana adult, a mancat trei sferturi de sac si nu a mai vrut. Trebuie sa-i schimb periodic ca sa-l fac sa manance. E slab si nu pot folosi metoda sa-l las o zi-doua fara sa manance. Cand nu i-a mai placut ceva a sarit si doua mese si pina la urma am cedat eu. As incerca si Orijen dar mi-e teama ca are prea multa proteina si grasimi si da in diaree. Si amestecul de bosch cu royal il mananca doar dupa ce ii pun ulei de somon. Am caini de 30 de ani dar asa mofturos nu am mai pomenit
Ai putea incerca sa-l "fentezi" cu o lingura-doua de iaurt simplu peste boabe, putina branza de vaci, morcov ras eventual...daca-i plac.
M_Luiza
Hero Member

« Reply #8 on: April 09, 2011, 06:23:31 AM »

Ai putea incerca sa-l "fentezi" cu o lingura-doua de iaurt simplu peste boabe, putina branza de vaci, morcov ras eventual...daca-i plac.

de acord cu Thara si eventual sa le alternezi Ai putea sa-i dai si o supica din legume eventual cu carne, si sa-i pui peste boabe sau sa-i bagi  ficatel( nu f mult cat sa schimbe gustul ) si mereu le schimbi, poate ca pur si simplu se plictiseste repede
sau incearca hrana umeda . Alte ideei nu stiu ...

iti urez pofta cainelui!
ionutemt
Jr. Member
**

Nero & Sheea

« Reply #9 on: April 09, 2011, 10:44:20 AM »

"freddy25"
Si la hills, (care e super premium din pct meu de vedere,mult mai buna decat royal sau acana), proteina este de 21.5% si grasimea de 14%.
Proteina in cantitate mare este buna intr-adevar la crestere pana la 12-15 luni dar dupa,nu prea.
Sau poate ma insel.Smiley
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #10 on: April 09, 2011, 11:01:14 AM »

Eu cred ca e superpremium pt ca,cel putin,asa scrie pe sac
Si e destul de ok
Cum am mai spus si pe forum cred ca pretul la royal de ex:e prea mare pt calitatea sa
Ca si la alte mancaruri de altfel.noi platim f mult imaginea,reclama etc.

Asa o recomanda si medicii,ca fiind hrana super premium insa nici mie nu-mi place compozitia ei,prea multe cereale,la a mea nu i-a mers bine nici cu Acana nici cu Hills ci cu Orijen depinde cum ii merge la al tau dar te poti orienta dupa felul cum are scaun,dupa numarul scaunelor/zi si dupa cantitatea lor.Si nu-i schimba brusc hrana,si in ce priveste proteina la Orijen este de calitate si un puiut are nevoie de proteine nu de cereale..parerea mea.
freddy25
Hero Member

« Reply #11 on: April 09, 2011, 11:02:27 AM »

Multumesc pentru sfaturi, intr-devar, se plictiseste repede de un anumit fel de mancare.  I-m dat si boabe amestecate cu conserva belcando. La inceput a fost super, apoi il mirosea si pleca. I- am dat si carne fiarta, de vita sau pui- la fel. Am incercat si Viyo pus peste boabe. Cred ca ar trebui sa-i dau zilnic altceva ceea ce e imposibil. Deocamdata vad ca merge cu uleiul de somon. Asta e, m-am pricopsit eu cu cel mai fitzos catel. Si daca ati vedea-o pe lupoaica cum mananca.... De fat nici nu pot sa spun ca mananca. Termenul corect e " aspira".
ionutemt
Jr. Member
**

Nero & Sheea

« Reply #12 on: April 09, 2011, 11:26:30 AM »

Incearca atunci PROPLAN sau GUABI
freddy25
Hero Member

« Reply #13 on: April 09, 2011, 12:16:23 PM »

Guabi am incercat, nu a mancat nici macar un bob. E o hrana fara chimicale si alti potentiatori de gust si cred ca de aceea. Am incercat si Platinum-Natural care dupa opinia mea e cea mai buna hrana la ora actuala dar...nimic. E presata la rece, are 70% carne proaspata. Cred ca daca i-as da nenorocirea aia de pedigree ar manca cu mare pofta. Proplan am incercat la alti caini care i-am avut si faceau mai moale si lipicios de ramaneau dare cand maturam. I-am cumparat si un sac de Organi pets care este o hrana preparata di produse organice. Ce crezi? A mancat vreo saptamana si gata. Noroc ca ii am pe ceilalti care nu sunt mofturosi. Acum am un sac de Artemis junior cu care se lupta unul din catei. O sa-l tina doua luni in loc de 3 saptamai cat tinea de obicei un sac. Vad ca Bosch-ul ii place, probabil ca nu e asa natural cum sunt cele de care am mentionat mai sus.
ionutemt
Jr. Member
**

Nero & Sheea

« Reply #14 on: April 09, 2011, 12:52:12 PM »

E bun si bosch-ul
Pages: [1] 2 3 4 5 6   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof