Forum ciobanesc german
April 11, 2012, 03:11:58 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: CG in frig  (Read 10060 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Juvy
Newbie
*

« Reply #15 on: October 19, 2009, 01:56:47 PM »

Salut. Am si eu o nedumerire, vreau sa mut cainele pe ciment (pe timp de iarna) si nu stiu cum o sa reziste (precizez ca nu am reusit sai fac un padoc si tot legat il tin, din nefericire).. Cusca are, este izolata p exterior, in interior are jos ceva "cuvertura" si vreau sai fac ceva vestuta cat de cat sai fie mai cald. vreo sugestie de material? Mersi
sheeba_roxy
Sr. Member

« Reply #16 on: October 19, 2009, 04:00:38 PM »

nu e cazul sa ii faci vestuta, blana il ajuta mult, mai bine ii pui paie in cotet
petshop4you
brendade huedin
Newbie
*

« Reply #17 on: November 14, 2009, 01:24:37 AM »

cg e foarte rezistent la frig.sta si fara cusca.nu e indicat dar rezista.al meu are un pres si o perna si doarme ca un om cu capul pe perna.are si cusca si o foloseste.
sweetamber
Newbie
*

« Reply #18 on: November 15, 2009, 09:01:50 AM »

Eu am o femela de 2 ani care pana acum am tinut-o in casa dar de anul asta ne-am mutat si va sta afara. Nu cred ca vor fi probleme in ceea ce priveste frigul.

rockydog
Newbie
*

« Reply #19 on: November 17, 2009, 02:25:16 PM »

Eu am un mascul de 4 luni ! M-am documentat cu multe carti inainte sa il cumpar ..sa vad daca ii pot oferi cele mai bune conditii.
Cand a inceput toamna avea cam 3 luni si voiam sa stea in cusca ...i-am pus mancarea si jucariile preferate acolo dar tot nu se ducea, apoi mi-a venit inspiratia de la un crescator profesionist. Iata ce am facut
1. M-am jucat cu el si am facut exercitii de dresaj doar langa cusca ( nu a fonctionat)
2. Ii aruncam recompensa pentru dresaj in cusca( tot nu dormea acolo)
apoi l-am legat 2-3 nopti cu ham si i-am pus cusca si mancarea in ea , asa am rezolvat problema. Acum sta liber si se duce singur acolo si doarme.
sweetamber
Newbie
*

« Reply #20 on: November 17, 2009, 08:40:59 PM »

Eu am rezolvat-o mult mai simplu: Am inchis-o in padoc si acum se duce singura in cusca. Dar, spre deosebire de CG-ul lui "rockydog" a mea are deja 2 ani si nu a fost nevoie de ajutor din partea mea. Pur si simplu a inteles ca ii va fi mai bine acolo!

isabel
Jr. Member
**

Iona v haus mofli

« Reply #21 on: November 17, 2009, 11:05:54 PM »

Daca inca nu sta in cusca si accepta sa stea in frig pe pres este pentru ca va simte lipsa.Blana cu care este inzestrat ii tine si de frig dar si de cald,acum eu sper ca nu o sa ii confectionati o vesta fie ea si din casmir , ar insemna ca aveti un ciine care cu timpul va devenii un fel de pisica de paza care va latra la eventualii infractori de dincolo de geam.Sa nu uitam utilitatea cg-ului si sa nu ii transformam in ciini de buzunar.Daca nu asculta sa stea in cusca ar fi bine sa ii puneti castronul de mincare acolo si sa il inchideti seara pina dimineata in citeva zile mai friguroare ,de preferat sa fie zile consecutive.Va doresc succes!
Leon
Newbie
*

« Reply #22 on: November 30, 2009, 12:00:05 AM »

Pur si simplu pune-i mancarea in cusca, de preferinta putin calduta, pentru a putea fi simtita mai puternic, si indepartati-va de cusca, lasand cainele in pace.Dupa vreo trei ore, daca nu a intrat, nu-i dati de mancare, ci doar incalziti sau schimbati mancarea, si lasati-o si pe asta intre 3 si 5 ore.Acest lucru se face doar celor mai naravasi caini, si da rezultate cam in 99% din cazuri.

Familia, Ciobanesti germani, Reno, Nokia, Sony, Adidas,........astea ma fac fericit.
Leon
Newbie
*

« Reply #23 on: November 30, 2009, 09:06:36 PM »

Pur si simplu pune-i mancarea in cusca, de preferinta putin calduta, pentru a putea fi simtita mai puternic, si indepartati-va de cusca, lasand cainele in pace.Dupa vreo trei ore, daca nu a intrat, incalziti sau schimbati mancarea, si lasati-o si pe asta intre 3 si 5 ore.Acest lucru se face doar celor mai naravasi caini, si da rezultate cam in 99% din cazuri.
PS Scuze de postul trecut, in graba, mi-am gresit exprimarea Smiley

Familia, Ciobanesti germani, Reno, Nokia, Sony, Adidas,........astea ma fac fericit.
tyrone
Newbie
*

« Reply #24 on: December 19, 2009, 02:47:54 AM »

Buna am si eu un cg de 6 luni si 9 zile si doarme in cusca afara i-am luat de la pet shop patut mare ca sa doarma bine si sa ai fie caldut ,intrebarea mea elegata de alimentatie,e cumva diferita pentru ca doarme afara pe perioada ierni adica mai multa carnesau ....etc sau pur si simplu la fel ?Tyrone are nasucul umed de unde si faptul ca nu mai iese din dormitorul lui in momentul in care intra pina acum mai statea in run way dar acum e -1 si deja sta la culcare.Cusaca nu e izolata cu poliestiren inca si ma gindeam sa sun maine la oamenia aia cu cusca sa vina sa o si izoleze la noi nu sunt temp mai scazute de -5 -6 grade (Londra).Multumesc anticipat si daca aveti ceva sfaturi le primesc cu drag.Sarbatorii Fericite tuturor!!!
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #25 on: December 19, 2009, 07:54:41 PM »

Buna am si eu un cg de 6 luni si 9 zile si doarme in cusca afara i-am luat de la pet shop patut mare ca sa doarma bine si sa ai fie caldut ,intrebarea mea elegata de alimentatie,e cumva diferita pentru ca doarme afara pe perioada ierni adica mai multa carnesau ....etc sau pur si simplu la fel ?Tyrone are nasucul umed de unde si faptul ca nu mai iese din dormitorul lui in momentul in care intra pina acum mai statea in run way dar acum e -1 si deja sta la culcare.Cusaca nu e izolata cu poliestiren inca si ma gindeam sa sun maine la oamenia aia cu cusca sa vina sa o si izoleze la noi nu sunt temp mai scazute de -5 -6 grade (Londra).Multumesc anticipat si daca aveti ceva sfaturi le primesc cu drag.Sarbatorii Fericite tuturor!!!

Parerea mea este ca nu o sa sufere de frig daca temperaturile nu scad sub -6 grade.
La sase luni este destul de dezvoltat, astfel incat nu cred ca va suferi de frig, dar un supliment alimentar pentru perioada de iarna nu strica, daca nu se exagereaza sigur.
Sarbatori fericite si voua.
k3na
Hero Member

ALMA-the best

« Reply #26 on: December 21, 2009, 12:03:13 PM »

In perioada de iarna cantitatea de proteina (carne sau granule) se suplimenteaza, mai ales daca cainele  sta afara. Eu am dat mai multa grasimica, de pui (numai pasari crescute la tara) sau peste gras file. Cusca ar trebui sa fie bine izolata, nu numai de frig, cat si de curent care poate afecta serios prin conjunctivite si/sau otite.

cuget, deci exist!
crb
Hero Member

« Reply #27 on: December 21, 2009, 07:55:35 PM »

... in zona Pitesti e de doua zile sub - 15° C peste noapte...si nu au nici o problema cainii..o femela de cca 8 ani, una de cca 4 ani si una de 5 luni....zburda ca niste capre  Cheesy ...ce nu imi place mie e ca mananca zapada, si am vazut cateva "scaune" moi... Angry

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
Metall
Full Member

« Reply #28 on: December 22, 2009, 03:52:11 PM »

la tm e sub -20 de 2 nopti.
si cainii mei rezista de minune, mai ales ca i-am mutat de ceva vreme in garaj peste noapte :p
tyrone
Newbie
*

« Reply #29 on: December 23, 2009, 03:40:31 AM »

acelasi lucru e si la mine Tyrone maninca zapada si are scaune moi primul e ok dar al 2,3,4 sunt din ce n ce mai moi si are nasul ud ca si cum iar curge nasu.i-am pus paie dar nu i-am izolat cusca ca la noi nu trece sub -6grade .ce poate sa aiba?
Pages: 1 [2] 3 4   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof