k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #30 on: December 23, 2009, 12:06:11 PM » |
|
Repet: Cusca ar trebui sa fie bine izolata, nu numai de frig, cat si de curent care poate afecta serios prin conjunctivite si/sau otite.
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
|
Blas
|
 |
« Reply #31 on: December 29, 2009, 12:24:17 PM » |
|
si eu ma gandeam ca o sa ii fie frig. pe naiba1 cand intradevar a fost mai frig a intrat in cusca singur. in rest intra acoo doar trimis de mine, altfel nici mort. la fel ca toti cainii, a ales un loc din care poate supraveghea tot, inclusiv pe noi, adica in fata usii. pot sa recomand o alta abordare cu cusca: invatati cainele ca cusca e locul lui (unde nu primeste pedepse, nu e certat, etc). din cand in cand, in perioada invatarii il treceti "la locul lui" si nu il lasati sa iaisa pana cand ii spuneti voi sa iasa si tot asa. invata destul de repede care e locul lui. si apoi cand vreti sa mearga in cusca il trimiteti la locul lui. are mai multe avantaje aceasta abordare. cainele tot trebuie sa aibe locul lui asa ca nu va face deloc rau. parerea mea.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
feri68afn
Newbie
eu si Scholl
|
 |
« Reply #32 on: December 21, 2010, 09:58:01 PM » |
|
Ariana imi poti rasp te rog:imi poti spune te rog daca din cauza unei hipertrofii de prostata ciinele meu poate urina cu singe?azi in zapada am vazut singe curat apoi l-am pus sa faca pisu si aproape ca tot jetul a fost amestecat cu singe ......abia la sfirsit a fost mai deschis la culoare,l-am dus la o clinica vet i-am facut un echo unde mi-a spus ca diagnosticul este hipertrofie.......ms mult
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rux_anda
|
 |
« Reply #33 on: December 22, 2010, 03:34:34 PM » |
|
Eu am incercat orice si nu a mers. Nu am padoc (inca), statea liber in curte. De cand a venit zapada, sta in zapada, ud, a facut chiar si turturi pe blana si tremura din toate incheieturile. I-am facut cusca din lemn, izolata cu polistiren si vata de sticla si iar lemn, jos am pus polistiren (pe care l-a facut praf), i-am pus si un covor (no chance). Cand am vazut ca nu si nu l-am legat de cusca. Si unde credeti ca doarme? in fata custii. Jos. Pe ciment. Acum i-am pus un polistiren afara in fata custii cu un covor pe el. Am vazut ca mai intra si in cusca dar foarte rar. Cusca am pus-o in fata camerei cu centrala si las usa dechisa ca sa-i mai vina caldura. Acum noaptea il leg. Imi pare rau pentru el, o sa-i fac padoc, dar nici sa-mi faca pneumonie nu vreau. Am avut un cocker care imi facea de 2-3 ori pe iarna. Sper ca e mai rezistent totusi.
|
|
|
|
|
|
The first step to better times is to imagine them.
|
|
|
Irshu
Sr. Member

Adi, Una si Jerro
|
 |
« Reply #34 on: December 22, 2010, 07:05:21 PM » |
|
Incearca sa ii pui un tricou folosit de-al persoanei de care e cel mai apropiat in cusca. Eu i-am pus un tricou purtat de mine vreo 2 zile si asa am invatat-o sa doarma in cusca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rux_anda
|
 |
« Reply #35 on: December 22, 2010, 08:33:29 PM » |
|
@Irshu - multumesc de idee. O sa incerc. desi eu tot ce bag in cusca el scoate afara. I-am batut un covor in cuie inauntru si tot l-a scos. Si nu era nici ud, nici rece, doar ce-l pusesem, deci, o face de placere, ca sa ma enerveze. 
|
|
|
|
|
|
The first step to better times is to imagine them.
|
|
|
|
|
CristiBurlacu
Full Member

|
 |
« Reply #36 on: February 07, 2012, 08:43:34 PM » |
|
Salutare! ca urmare a temperaturilor scazute ce se anunta zilele astea in bucuresti, ma gandesc ce sa fac cu Ares, are peste 6 luni, padoc si cusca ferite de vant, cat de ferite pot fi pe vantul de acum, are si paie in cusca. Sa il bag in garaj noaptea? sunt cam 4-5 grade fata de -20 cat se anunta afara. Astept pareri, o seara buna!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #37 on: February 07, 2012, 08:48:48 PM » |
|
Pune o patura pe usa de la cusca. Lasa spatiu doar cat sa bage nasul si se descurca el cu restul.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
CristiBurlacu
Full Member

|
 |
« Reply #38 on: February 07, 2012, 08:52:45 PM » |
|
E a 4 a oara cand ii pun o prelata in usa si nu rezista mai mult de o noapte, o rupe. o sa ii bat mai multe cuie poate se da batut.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
huby
Full Member

|
 |
« Reply #39 on: February 07, 2012, 09:05:58 PM » |
|
poti incerca un sprei repelent pe prelata eu dau pe colturile cotetului sa nu il mai roada
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CristiBurlacu
Full Member

|
 |
« Reply #40 on: February 07, 2012, 09:08:08 PM » |
|
Buna idee, o sa caut si eu. mersi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CristiBurlacu
Full Member

|
 |
« Reply #41 on: February 07, 2012, 11:06:05 PM » |
|
exact cum ma gandeam, o ora jumate a rezistat prelata...mai este doar jumate din ea, dimineata pun o patura si incerc sa o fixez cat mai bine. o sa-l si urmaresc sa il cert putin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sp3^k
Full Member

Don't worry to be happy
|
 |
« Reply #42 on: February 07, 2012, 11:29:05 PM » |
|
nu stiu daca o sa mearga  )))!!! eu i-am pus in cusca o mocheta pe care i-am batut-o in cuie !!!erau 10 cuie pe fiecare latura a custii si tot a reusit sa o scoata...nu m-am dat batut iar a doua oara i-am insurubat dibluri in locul cuielor ... fara succes insa deoarece a reusit sa scoata mocheta si de data asta!!!Cea mai buna solutie la mine a fost cu paiele!!!
|
|
|
|
|
|
Toti avem nevoie să credem în ceva...Eu cred că o să mai beau o bere.
|
|
|
CristiBurlacu
Full Member

|
 |
« Reply #43 on: February 07, 2012, 11:31:58 PM » |
|
in cusca i am pus si eu paie, vorbeam de intrarea in cusca sa fie acoperita de o patura, sa nu bata vantu in cusca
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leo Brisan
|
 |
« Reply #44 on: February 07, 2012, 11:55:14 PM » |
|
Daca cusca e ferita vant si are paie in ea, nu-ti mai fa probleme. Ce mai poti face este sa pui ceva la intrare sa nu intre vantul si ea.  Salutare! ca urmare a temperaturilor scazute ce se anunta zilele astea in bucuresti, ma gandesc ce sa fac cu Ares, are peste 6 luni, padoc si cusca ferite de vant, cat de ferite pot fi pe vantul de acum, are si paie in cusca. Sa il bag in garaj noaptea? sunt cam 4-5 grade fata de -20 cat se anunta afara. Astept pareri, o seara buna!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|