Forum ciobanesc german
January 26, 2013, 06:28:07 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26   Go Down
  Print  
Author Topic: Rico Stress  (Read 37064 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
kiko
Sr. Member

Rico Stress

« Reply #360 on: February 27, 2012, 01:41:35 PM »

Multumim!

Rico Stress
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #361 on: February 27, 2012, 03:23:13 PM »

La multi ani Rico!
salvanim
kiko
Sr. Member

Rico Stress

« Reply #362 on: January 22, 2013, 02:10:50 PM »

Salutare, nu am mai postat demult si cu ocazia unei sedinte foto ad-hoc am zis sa mai share-uiesc si cu voi!
Nu e el in cea mai buna pasa cand e legat dar... e bine. Ne apropiem de 5 ani!
Ce a mai trecut timpul...

* DSC_0307 (536x800).jpg (282.73 KB, 536x800 - viewed 63 times.)

* DSC_0309 (536x800).jpg (273.67 KB, 536x800 - viewed 74 times.)

* DSC_0310 (536x800).jpg (272.57 KB, 536x800 - viewed 50 times.)

Rico Stress
brazil
Hero Member

ea este Brazil

« Reply #363 on: January 22, 2013, 05:30:30 PM »

Tot un june-prim a ramas! Foaaaaaaaaaaarte frumos!
kiko
Sr. Member

Rico Stress

« Reply #364 on: January 22, 2013, 05:42:58 PM »

Multumim. Din pacate inca niciun rand de pui. Poate anul asta ii gasim o partenera de distractie.

Rico Stress
hora
Full Member

« Reply #365 on: January 23, 2013, 09:41:26 AM »

Cainele e frumos dar daca vrei monte cu el trebuie sa-l promovezi. Pune-ti intrebarea: " De ce ar vrea un proprietar de femela pui din Rico?" Trebuie sa-i arati calitatile-atat fizice cat si de temperament. Ar mai trebui sa poti dovedi si sanatatea cainelui-orice mascul reproducator  trebuie, in opinia mea, sa aiba radiografie de sold si cot.
Bafta multa iti doresc!
kiko
Sr. Member

Rico Stress

« Reply #366 on: January 23, 2013, 10:42:30 AM »

Cainele e frumos dar daca vrei monte cu el trebuie sa-l promovezi. Pune-ti intrebarea: " De ce ar vrea un proprietar de femela pui din Rico?" Trebuie sa-i arati calitatile-atat fizice cat si de temperament. Ar mai trebui sa poti dovedi si sanatatea cainelui-orice mascul reproducator  trebuie, in opinia mea, sa aiba radiografie de sold si cot.
Bafta multa iti doresc!
Ai dreptate insa principalul impediment este faptul ca provine din mama de show si tata de lucru. Am sa postez si un film care sa ii dovedeasca temperamentul. Filmarea de la BH e pe youtube. Radiografii - pot da oricand o fuga pana la Iasi sa le fac daca e minim interes pentru un astfel de caine.

Rico Stress
hora
Full Member

« Reply #367 on: January 23, 2013, 01:58:57 PM »

Stiu ca e mix show-lucru si mai stiu ca, in general, crescatorii merg pe una sau alta din linii din considerente stiute. Si totusi acest caine tot ciobanesc german e. Depinde de tine sa reusesti se schimbi ceva mentalitati. Ciobanescul german a fost candva o singura rasa iar cainele tau s-ar putea sa aiba calitati care sa-l recomande a fi CIOBANESC GERMAN pur si simplu. Fa-i radiografiile, posteaza filmulete cu el cand lucreaza, du-te la doua, trei concursuri de frumusete (vezi sa fie un arbitru destept, destupat la minte) ca sa obtii dreptul de monta, fa-i o poza calumea in pozitie de prezentare (pentru unii conteaza!) pe care s-o publici pe PDB. S-ar putea sa ai surprize placute dupa aceea.
kiko
Sr. Member

Rico Stress

« Reply #368 on: January 23, 2013, 03:14:08 PM »

Dreptul de monta este luat si este consemnat in carnetul lui de performanta. La fel si BH luat la Campionatul National din 2010 locul 3 Smiley. Ti-am zis, lipseste un film care sa releve temperamentul lui si radiografiile. Oricum, pentru cine nu il stie, si sunt cativa pe forum care il stiu, e un caine echilibrat si foarte puternic. Restul de argumente pro/contra show, lucru sau mixt sunt paradiscutate pe site-ul asta.

Rico Stress
CristiBurlacu
Sr. Member

« Reply #369 on: January 23, 2013, 04:55:06 PM »

Mixul show-lucru nu mi se pare un lucru rau, sunt destui caini frumosi din aceasta combinatie, vezi Clint de Riba, un mascul negru, show-lucru. Succes in continuare, ai un caine f frumos Wink
dincon
Sr. Member

« Reply #370 on: January 23, 2013, 05:20:09 PM »

Nu asta e problema, hora, nu este nimeni interesat de aceste aspecte. Fratele "vitreg" al lui Rico are si stampilele SV normal si filme de la antrenamente si poze profi dar acestea sunt aspecte neimportante mai ales pt Romania. Ramane un mix si fiecare sustinator al unei linii nu se complica cu mixuri. E pacat dar asta e realitatea. Si daca ai impresia  ca afara e altfel vezi cum lucreaza Ballack Woringer Rheinaue (anul trecut VA12 BSZ) si vezi cate monte are. Ala e show curat dar nu e suficient de "galonat" chiar daca are un VA in plamares. 
kiko
Sr. Member

Rico Stress

« Reply #371 on: January 23, 2013, 05:41:35 PM »

Exact. Uite Nico chiar e mai experimentat ca noi si... degeaba. Ramane solutia sa ti iei femele si sa ti vezi de treaba ta si sa dovedesti cu cateva generatii... pacat.

Rico Stress
hora
Full Member

« Reply #372 on: January 23, 2013, 07:53:54 PM »

Nu asta e problema, hora, nu este nimeni interesat de aceste aspecte. Fratele "vitreg" al lui Rico are si stampilele SV normal si filme de la antrenamente si poze profi dar acestea sunt aspecte neimportante mai ales pt Romania. Ramane un mix si fiecare sustinator al unei linii nu se complica cu mixuri. E pacat dar asta e realitatea. Si daca ai impresia  ca afara e altfel vezi cum lucreaza Ballack Woringer Rheinaue (anul trecut VA12 BSZ) si vezi cate monte are. Ala e show curat dar nu e suficient de "galonat" chiar daca are un VA in plamares.  

Da, asa este, din pacate. Am constatat si eu ca ai nostri se inghesuie la titluri, probabil ca sa poata vinde. Pacat ca si la linia de show nu se monteaza cu masculi mai putin titrati dar cu caracter intact si probabil si cu probleme de sanatate mai putine (vezi trenul posterior). Nu mai are nimeni pretentia ca jandarmeria, de exemplu, sa achizitioneze caini de show, dar macar fricosi sa nu fie!
Un exemplu care-mi vine in minte acum e acesta:  http://www.youtube.com/watch?v=VJ_mP3wzgLM

Oare cati au montat cu acest mascul?
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #373 on: January 23, 2013, 09:41:37 PM »

Mixul show-lucru nu mi se pare un lucru rau, sunt destui caini frumosi din aceasta combinatie, vezi Clint de Riba, un mascul negru, show-lucru. Succes in continuare, ai un caine f frumos Wink
Clint nu este un mix lucru - show. Doar pe acte este mix.
Pentru a avea obtine un caine negru ai nevoie de alta genetica decat cea din pedigreul lui Clint.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
mishu65
Hero Member

« Reply #374 on: January 23, 2013, 09:44:28 PM »

Ai un caine tare frumos, imi place mult.

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
Pages: 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof