Forum ciobanesc german
February 26, 2009, 06:45:57 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Euro Dog Show 2012 -Bucuresti, Romania

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: caldura - nu mananca  (Read 1181 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mark(bucluc)
Jr. Member
**

« on: June 26, 2008, 01:43:30 PM »

Din cauza calduri exagerata de afara cg meu nu mai vrea mancare, prefera sa bea doar apa, daca ii este foame papa foarte putin, sa va expilic mai bine: mananca cam 100gr de granule pe zi. Asta nu este normal nu?Huh
« Last Edit: June 26, 2008, 03:01:26 PM by razvan » Logged
sersoft
Administrator

Ciobanesc German

« Reply #1 on: June 29, 2008, 10:23:29 PM »

In perioadele foarte calduroase este normal. Incearca sa pui peste granule un iaurt degresat de la frigider.

German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."

RockyBalboa
Newbie
*

« Reply #2 on: July 10, 2008, 06:25:15 PM »

Am inteles ca C.g. si in general cainii nu au voie oase de pui si de porc deoarece acestea dauneaza rau cainelui.Dar as putea sa ii daw diverse produse care provin de la acestea cum ar fi de ex:pateu,oua crude,etc.... saw exista anumite "limite"
crb
Hero Member

« Reply #3 on: July 10, 2008, 06:27:53 PM »

Am inteles ca C.g. si in general cainii nu au voie oase de pui si de porc deoarece acestea dauneaza rau cainelui.Dar as putea sa ii daw diverse produse care provin de la acestea cum ar fi de ex:pateu,oua crude,etc.... saw exista anumite "limite"

regulamentul forumului nu permite utilizari de expresii : k=ca, saw=sau.....etc..atentie te rog....       crb
mark(bucluc)
Jr. Member
**

« Reply #4 on: July 16, 2008, 11:17:43 PM »

multumesc  de sfaturi ,am incercatcu iaurt si vad ca papa,pb e ca e putin c-am slabut spre sa ia in greutate ...Smiley
BlackWidow96
Sr. Member

« Reply #5 on: July 17, 2008, 12:01:06 AM »

nu te ingrijora, e normal, incearca sa ii dai papa dimineata cat mai devreme si seara cat mai tarziu, pe racoare. iar iaurtul merge foarte bine. a mea mananca bine si cu branzica de vaci peste crochete, tot de la frigider.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora