daisy
Newbie
Ciobanesc German
|
 |
« on: December 07, 2005, 10:14:25 AM » |
|
Daos al nostru s-a dus astazi de dimineata :'( Stiu ca pt el este mai bine asa, ca nu se mai chinuie atat ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #1 on: December 07, 2005, 12:00:41 PM » |
|
Imi pare rau!
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
|
mirela
Sr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #2 on: December 07, 2005, 03:15:29 PM » |
|
imi dau seama ce se petrece in sufletul vostru ,imi pare rau dar poate ca e mai bine asa pt. el ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #3 on: December 07, 2005, 04:07:44 PM » |
|
Imi pare rau, stiu ce trebuie sa fie in sufletul vostru .. :'( Terapia cea mai sigura este achizitionarea unui puiut ... iti spun din propria-mi experienta.
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #4 on: December 07, 2005, 05:03:48 PM » |
|
pacat! imi pare rau...
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #5 on: December 07, 2005, 05:08:07 PM » |
|
Saracutzul...macar nu se mai chinuie!! :'( :'( Intotdeauna insa vor ramane clipele fericite petrecute impreuna.. Imi pare foarte rau.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
|
sersoft
|
 |
« Reply #6 on: December 08, 2005, 01:07:01 PM » |
|
Daos al nostru s-a dus astazi de dimineata :'( Stiu ca pt el este mai bine asa, ca nu se mai chinuie atat ....
Decat o viata chinuita, mai bine odihna binemeritata. Stiu prin ce treci. Si sa sti ca Razvan are foarte mare dreptate.
|
|
|
|
|
|
German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
|
|
|
Cristina
Full Member

|
 |
« Reply #7 on: December 12, 2005, 08:20:52 PM » |
|
Imi pare si mie rau... Si intr-adevar unica alinare pentru voi este ca nu se mai chinuie. Voi ati facut tot ce s-a putut.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irinayvonne
Full Member

Raj
|
 |
« Reply #8 on: December 28, 2005, 01:40:20 PM » |
|
imi pare rau! solutia insa este un puiut
|
index.JPG (47.92 KB, 600x450 - viewed 314 times.)
|
|
|
|
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #9 on: December 28, 2005, 02:59:26 PM » |
|
buna , ma ofer sa fac cadou un pui de ciobanesc german , in locul celui care s-a dus....contactati ma va rog la vomhausbura@gawab.com sau la tel: 0745778812
|
|
|
|
|
|
WE GIVE WHAT WE GET ! R.I.P. PITT , DANA ! ramineti mereu in inima mea, pina la moarte..... RIP. RADU CEZAR BUSUIOC , KIS FERI..... Pensiune,dresaj,canisa si performanta....toate sub un singur nume... *Link Removed*
|
|
|
mirela
Sr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #10 on: December 28, 2005, 04:22:01 PM » |
|
un gest deosebit ! sincer ,toata stima pt.dvs. dl. Bura !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suschy
Newbie
Ciobanesc German
|
 |
« Reply #11 on: December 28, 2005, 05:36:36 PM » |
|
sincer plang....am avut si eu inainte de sasha(ciobanesc) un puiutz de cocker imperial care s-a dus dupa 6 luni (in parc unde il duceam au dat cu nu stiu ce solutie si nu au anuntzat...nu numai al meu a murit...in jur de 10 puiutzi au murit atunci)...mi-am luat acest ciobanesc(fetitza care este o dulce ,o scumpa)...cred ca est cea mai bna terapie dar in memoria celui dus in loc mai bun....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #12 on: December 28, 2005, 07:52:37 PM » |
|
DACA AI REUSIT SA-TI OBLOJESTI RANA, INLOCUIND PUIUTUL DE COCKER CU UN CIOBANESC GERMAN, MA BUCUR FOARTE MULT PENTRU TINE ITI DORESC MULT NOROC CU ACEST PUIUT DE CIOBANESC GERMAN SI UN SINCER LA MULTI ANI(UN AN MULT MAI BUN !)
|
|
|
|
|
|
WE GIVE WHAT WE GET ! R.I.P. PITT , DANA ! ramineti mereu in inima mea, pina la moarte..... RIP. RADU CEZAR BUSUIOC , KIS FERI..... Pensiune,dresaj,canisa si performanta....toate sub un singur nume... *Link Removed*
|
|
|
Suschy
Newbie
Ciobanesc German
|
 |
« Reply #13 on: December 28, 2005, 10:55:35 PM » |
|
Mi-a fost greu ...recunosc...gestul dvs domnule Bura este o alinare....un an mai bun si dvs si celor din forum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daisy
Newbie
Ciobanesc German
|
 |
« Reply #14 on: March 08, 2006, 10:52:45 PM » |
|
Buna tuturor ! Vreau sa va multumesc pt faptul ca mi-ati fost alaturi, chiar daca eu nu am avut posibilitatea sa mai intru pe net pana acum, ceea ce am citit mi-a facut foarte bine ! E mare lucru sa stii ca sunt oameni care pot intelege prin ce trece cineva care a suferit o asemenea pierdere ! Vreau in special sa-i multumesc d-lui Bura pt gestul deosebit de a oferi un puiut cadou ! Deocamdata insa nu ne simtim in stare sa luam altul, cel putin baiatul meu, al carui catel a fost Daos, nu mai vrea altul. Nu acum. M-am gandit sa-l mai las putin...In dimineata in care s-a dus Daos, baiatul meu, care are 19 ani, a plans...si mi-a spus "mami, azi noapte cand l-am vazut ca nu se simte bine, am stat asa langa el, cu mana pe el si l-am rugat pe Dumnezeu ori sa-l faca bine, ori sa-l ia, sa nu se mai chinuie atat !" Asta se intampla la 4 dimineata, iar la 6 murise... Pe toti ne-a afectat enorm, pt ca toti, in ciuda celor spuse de medic, am tot sperat intr-o minune, dar pe Paul l-a durut cel mai tare, pt ca era catelul lui, prietenul lui, partenerul lui... Inca o data vreau sa multumesc tuturor pt cuvintele de incurajare si d-lui Bura vreau sa-i spun ca daca ma voi hotari sa iau alt puiut de ciobanesc german, am sa apelez la dansul !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|