razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #15 on: June 01, 2009, 06:08:50 PM » |
|
Pentru posteritate, sa nu stearga anuntul intre timp: Astept explicatii pana maine la ora 18.00. Se numeste furt, poza este facuta la Arad si publicata pe net cu semnatura, care semnatura a disparut in mod inexplicabil! Asteptam scuze publice aici, in mod contrar toata gasca din Ungaria are ban permanent pe forum.!!
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #16 on: June 01, 2009, 06:11:54 PM » |
|
Pentru posteritate, sa nu stearga anuntul intre timp:
Astept explicatii pana maine la ora 18.00. Se numeste furt[/url], poza este facuta la Arad si publicata pe net cu semnatura, care semnatura a disparut in mod inexplicabil! Asteptam scuze publice aici, in mod contrar toata gasca din Ungaria are ban permanent pe forum.!!
..adica gasca de comercianti care e formata din 1 sau 2....din HU ...  ..care posteaza vanzari de caini din cuiburi romanesti locandu-se cand in RO, cand in HU, cand in UE...  ..banuiesc ca nu a fost remarcata gaselnitza de la "database" de a arata locatia postatorului...
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
|
huchmanj
Newbie
|
 |
« Reply #17 on: June 01, 2009, 06:48:13 PM » |
|
..adica gasca de comercianti care e formata din 1 sau 2....din HU ...  ..care posteaza vanzari de caini din cuiburi romanesti locandu-se cand in RO, cand in HU, cand in UE...  ..banuiesc ca nu a fost remarcata gaselnitza de la "database" de a arata locatia postatorului... -De ce aş face publicitate dvs. de câine, atunci când acest lucru este mult mai frumos decat a ta. 
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #18 on: June 01, 2009, 06:55:36 PM » |
|
-De ce aş face publicitate dvs. de câine, atunci când acest lucru este mult mai frumos decat a ta.  Tu ne faci prosti in fata? Daca ai sters anuntul, crezi ca ai scapat? De print-screenul de mai sus ce ai de zis? Ghinion, o sa ajunga si pe pedigreedatabase .... spor la vanzare caini! Dar nu aici si se pare ca nu pe pedigreedatabase! Ps: pentru multi ala este un caine, daca pentru voi este un lucru este clar!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #19 on: June 01, 2009, 06:58:41 PM » |
|
-De ce aş face publicitate dvs. de câine, atunci când acest lucru este mult mai frumos decat a ta.  ..vezi ca ai probleme si cu limba engleza...faci quote la alte postari decat faci referinta in text.. 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #20 on: June 01, 2009, 07:01:05 PM » |
|
 ups! intre timp ai invatat romana! e bine, caci engleza nu ti-o prea intelegeam.. asa cum ti-am spus si pe database, pentru frustrare am insa toata intelegerea! succes in activitatea de selectie! pe mine m-a amuzat povestea - nu era nevoie de atata fuss! 
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #21 on: June 01, 2009, 07:15:39 PM » |
|
 deci: vad pe database, mare, "classified" , poza alfei, care e de vanzare!!!!  ii scriu utilizatorului huchmanj (si pe database huchman a mai primit un ,,j" - oare de ce?  ), si ii solicit sa stearga poza; un minut mai tarziu (cata promptitudine!) poza dispare, iar eu primesc reply la pm, cum ca nu el (autorul add-ului, atentie, ca doar LUI ii scrisesem!!!  ) a pus poza  ii explic si lui, intr-un alt mesaj, ca e ,,putin" imposibila confuzia si postez si aici gluma; nu trece mult si huchmanj ne raspunde... FUN!
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #22 on: June 01, 2009, 08:01:54 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #23 on: June 01, 2009, 08:11:28 PM » |
|
deci ce? cineva rau intentionat a postat in anuntul lui huchmanj o poza cu alfa, evident mai putin frumoasa decat lachy, cu scopul de a-i ingreuna vanzarea femelei; concurenta neloiala! rusine! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #24 on: June 02, 2009, 08:48:03 AM » |
|
Si tacerea este un raspuns ... Full BAN permanent. Orice clona va avea aceiasi soarta, fara nici un fel de avertisment.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #25 on: June 02, 2009, 08:55:54 AM » |
|
Tot pedigreedatabase-ul este poluat de anunturile lui huchman, hirschbak si derivatele lui! super young female, super male, super...super... pur si simplu super performanta!! Pacat de cei, care se afiliaza cu astfel de comercianti de 2 bani. Aceleasi anunturi, aceeasi caini, evident ca mai trebuie schimbat cate ceva, asa ca mai schimba si pozele. De cate ori a schimbat poze si in pedigree pe database...
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|