|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #15 on: August 25, 2008, 09:27:55 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
WE GIVE WHAT WE GET ! R.I.P. PITT , DANA ! ramineti mereu in inima mea, pina la moarte..... RIP. RADU CEZAR BUSUIOC , KIS FERI..... Pensiune,dresaj,canisa si performanta....toate sub un singur nume... *Link Removed*
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #16 on: August 26, 2008, 08:27:06 AM » |
|
Normal! Tu te bucuri, ca o fi fost gustoasa "mita" 
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #17 on: August 26, 2008, 09:44:48 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
WE GIVE WHAT WE GET ! R.I.P. PITT , DANA ! ramineti mereu in inima mea, pina la moarte..... RIP. RADU CEZAR BUSUIOC , KIS FERI..... Pensiune,dresaj,canisa si performanta....toate sub un singur nume... *Link Removed*
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #18 on: August 26, 2008, 09:55:41 AM » |
|
Data viitoare imi trimiti pachet si nu suflu o vorba!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KLIFF
|
 |
« Reply #19 on: August 30, 2008, 02:16:51 AM » |
|
Kliff von Haus Bura - cateva secvente din pregatirea pe SCHH Antrenamentele au loc in Ungaria, iar examenul va fi sustinut in Germania, sper cu succes. Filmarea a fost facuta la inceputul acestei luni.
|
|
|
|
|
|
Membru ARCG
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #20 on: August 30, 2008, 07:31:16 AM » |
|
 Felicitari Adi  ...succes mai departe si 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #21 on: August 30, 2008, 11:24:02 AM » |
|
Pai lucrezi cu profesionisti??! Asa nu se pune! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szas
|
 |
« Reply #22 on: August 30, 2008, 01:45:42 PM » |
|
FELICITARI SI DIN PARTEA MEA DAR PACAT CA NU SE FAC ANTRENAMENTE LA NOI IN IN TARA 
|
|
|
|
|
|
UN CAINE RAU E UN CAINE BUN
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #23 on: August 30, 2008, 03:35:10 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oshoyama
Full Member

|
 |
« Reply #24 on: August 30, 2008, 04:59:49 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #25 on: August 30, 2008, 05:18:12 PM » |
|
@ OSHOYAMA : abtine-te sa te exprimi prin "smileys" ..incearca sfanta limba romana ... sau cea engleza... urmatoarele postari de gen "hundred of smileys" se lasa cu "ban"..ori comunici ceva,..ori... ....scopul participarii pe acest forum nu vreau sa cred ca e exprimarea exaltarii prin smileys, ci experinta cu CG-ul tau....am observat ca esti un fan al acestei exprimari...mai sunt si ceilalti...vor fi avertizati pe masura ce intervin de aceeasi maniera  .... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #26 on: August 31, 2008, 04:27:24 PM » |
|
@ OSHOYAMA : abtine-te sa te exprimi prin "smileys" ..incearca sfanta limba romana ... sau cea engleza... urmatoarele postari de gen "hundred of smileys" se lasa cu "ban"..ori comunici ceva,..ori... ....scopul participarii pe acest forum nu vreau sa cred ca e exprimarea exaltarii prin smileys, ci experinta cu CG-ul tau....am observat ca esti un fan al acestei exprimari...mai sunt si ceilalti...vor fi avertizati pe masura ce intervin de aceeasi maniera  ....  ok ! si eu ma simt vizat.....sory ....ma conformez !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #27 on: September 01, 2008, 08:02:26 AM » |
|
ok ! si eu ma simt vizat.....sory ....ma conformez !
 ... i-am atras atentia lui "oshoyama" pentru ca majoritatea postarilor lui (ei) sunt de peste 10 smileys + doar 2-3 vorbe...si alea generale...devine obositor cand vizualizezi o postare sa se umple ecranul monitorului de smileys....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dux
|
 |
« Reply #28 on: September 01, 2008, 11:02:30 AM » |
|
Kliff von Haus Bura - cateva secvente din pregatirea pe SCHH Antrenamentele au loc in Ungaria, iar examenul va fi sustinut in Germania, sper cu succes. Filmarea a fost facuta la inceputul acestei luni. bravo .foarte frumos.este multa munca sa promovezi,,pe bune'' examenul ipo. deaceea nu este normal ca la clasa munca sa intre si caini fara examen.cei care vor clasa munca trebuie sa munceasca (s-au sa investeasca) pentru a-si castiga acest drept.scuza ca nu prea sunt caini la clasa respectiva si se accepta si caini fara examen este rasuflata.clasa munca trebuie sa fie apanajul elitei.chiar daca la clasa respectiva s-ar inscrie un singur caine. este revoltator sa vezi ca muncesti cu un caine sa promovezi examenul de lucru si sa te trezesti ca la clasa respectiva vine unul(sau chiar mai multi)fara examen de lucru si arbitrul spune ,,acest caine este mai corect anatomic decat celalalt(care are examen) .lucru care de altfel s-a si intamplat.inca o data repet .la clasa respectiva nu are ce cauta caine fara examen.cine nu are (nu munceste sau nu investeste) sa stea acasa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KLIFF
|
 |
« Reply #29 on: September 09, 2008, 10:20:36 AM » |
|
Kliff von Haus Bura a promovat in Germania examenele BH si anduranta, iar pe data de 17 octombrie va sustine examenul pentru SCHH1.
|
kliff.jpg (58.05 KB, 483x672 - viewed 247 times.)
|
|
|
|
Membru ARCG
|
|
|
|