Forum ciobanesc german
February 27, 2009, 02:37:06 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Euro Dog Show 2012 -Bucuresti, Romania

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: ma poate ajuta cineva ? nu gasesc hrana in orasul meu...  (Read 1352 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
allex
Newbie
*

« on: October 11, 2008, 10:11:56 AM »

Buna...
 Eu sunt din petrosani si am tot cautat euknuba,,, intr-un final am gasit cu chiu cu vai problema e ca acum nu mai aducemagazinul respectiv acest tip de hrana,,,, Imi poate spune cineva un magazin online cu livrare la domiciliu care sa aiba euknuba ? va rog mult,,,,,!!! Smiley Smiley Smiley Cool
 Ms Allex
razvan
German Shepherd
Administrator

German Shepherd

« Reply #1 on: October 11, 2008, 10:30:43 AM »

http://www.petshop4you.ro

darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....

sergiu2000
Newbie
*

Ares

« Reply #2 on: October 11, 2008, 03:48:17 PM »

Vezi ca transportu la un sca de mancare de 15kg pana la Petrosani costa cam 40lei. Incearca sa vorbesti la vreun magazin sa iti aduca. Daca nu exista si alte mancaruri la fel de bune ca eukanuba prin magazine: royal canin, hill,s, pro plan. La ce magazine ai incercat, ca poate pot sa te ajut ca si eu stau tot in Petrosani.
allex
Newbie
*

« Reply #3 on: October 11, 2008, 04:50:59 PM »

ms pt sfaturi
 daca tot esti din petrosani zi si mie ce ii dai catelusului tau de mancare ? de unde cumperi ,,, si nu in ultimul rand va rog sa imi spunti niste retete de mancare naturala  care sa il ajute in dezvoltare ,,,, i-am dat morcov ardei gras si orez toate razalite si fierte ... e innebunit! mananca pe nerasuflate de acceea as vrea daca se poate sa imi mai spuna cineva niste retete si daca tot intreb... macar sa ma lamuresc spuneti-mi va rog o hrana pt caini macar la fel de buna ca euknuba ... ms mult allex
sergiu2000
Newbie
*

Ares

« Reply #4 on: October 11, 2008, 06:52:14 PM »

Eu la al meu ii dau Bewi-dog (ca atat imi permite buzunarul), dar imi aduce la petshop pe comanda. Dar sunt sigur ca orice petshop iti aduce eukanuba daca iei cate un sac, asa cum fac si eu cu Bewi-dog.
wildspirit
Hero Member

Be Free!

« Reply #5 on: October 12, 2008, 05:45:37 PM »

E si in piata la farmacia veterinara..poti de acolo sa iei eukanuba la 180 de lei.Pe net iti vine la 210. Smiley Luni aduce mereu cate un sac mare de 15 kg..vezi du-te vorbeste.Eu de acolo incep de luna viitoare sa iau/
Punch
Newbie
*

« Reply #6 on: October 13, 2008, 08:00:47 AM »

E si in piata la farmacia veterinara..poti de acolo sa iei eukanuba la 180 de lei.Pe net iti vine la 210. Smiley Luni aduce mereu cate un sac mare de 15 kg..vezi du-te vorbeste.Eu de acolo incep de luna viitoare sa iau/

Eu sunt foarte multumita de Eukanuba,prima data cand goleste castronul si ar manca oricat i-as da, chiar mamnca mai mult decat scrie pe ambalaj si ii dau cu 1 cana mai mult decat scrie, adica 5 cani pe zi.Al meu are 1an luna asta si are 54 de kile, tot mi se pare ca nu mananca de ajuns dar daca ii dau mai mult o vomita ca are stomacelul foarte sensibil.Pana acum 1 luna de zile l-am hranit cu Science Diet de la Hills, si pe aia o manca dar daca ii dadeam ctae o cana o data o vomita pe toata.Acum ii dau 5 cani pe zi dar impartita mancarea de 4 ori pe zi, plus niste biscuiti tot de la eukanuba pe care ii adora.
allex
Newbie
*

« Reply #7 on: October 13, 2008, 10:08:27 AM »

Da asa e ! e foarte buna euknuba! isi merita banii a-si recomanda tuturor sa cumpere ,,,si nu uitati ....! daca tii la puiul tau ii dai tot ce e mai bun ... bine asta dupa posibilitati dar cu unele sacrificii veti reusi si veti fii satisfacuti{ de pilda eu am renuntat la tigari pentu a-i lua lui maxi mancare mai buna si uite ca am reusit sa ii ofer tot ce e mai bun ,,, trebuie doar sa vrei si nu trebuie sa iti lipseasca 3 lucruri iubire rabdare si pasiune! PRIN ACEST TOPIC VREAU SA DESCHID UN ORIZONT MAI LARG ASUPRA IMPORTANTEI PE CARE O ARE MANCAREA IN EVOLUITIA PUIULUI VOSRU... si inca ceva un  e intai de toate o responsabilitate asumanta care trebuie absolvita zi de zi cu maxim interes pasiune si profesionalism..(profesionalism pe care ii putem dobandii cu totii de pe acest forum!) CU respect pt iubitorii alexandru marica.
  PS . multe lucruri in viata ne aduc fericirea... dar multe ne si intristeaza ,, asa ca bucurati-va de micile bucurii traite cu campionii vostrii mergeti mereu pe deviza CAINELE MEU  CAMPIONUL INIMII MELE! ....  ALEX MARICA.
pepe
Full Member

« Reply #8 on: October 13, 2008, 10:50:04 AM »

incearca arden grange e o mancare super
Stefan cel Mare
Jr. Member
**

« Reply #9 on: October 13, 2008, 12:28:18 PM »

Incearca la site-ul www.superiornutrition.ro si contactezi direct distribuitorii autorizati. De acolo iti vor spune ei ce ai de facut, fiindca vei fi contactat de ei.
Daca nu vei reusi asa mai potin incerca la urmatoarele site-uri online care fac livrari la domiciliu :
www.petmania.ro
www.pentruanimale.ro
allex
Newbie
*

« Reply #10 on: October 14, 2008, 07:38:04 PM »

am gasit la un pret f avantajos chappy ce credeti despre acest tip de hrana? e deajuns sa ii deau chappy?
Thara
Hero Member

Tara

« Reply #11 on: October 14, 2008, 09:17:56 PM »

chappy este una dintre mancarurile de cea mai proasta calitate  Sad

The devil wears Prada
lavi
Newbie
*

« Reply #12 on: October 14, 2008, 10:36:02 PM »

si eu as recomanda tot arden grange
este mai nou aparuta in romania,dar este o mincare foarte buna
http://www.petshop4you.ro
deifan
Newbie
*

« Reply #13 on: December 23, 2008, 10:50:35 AM »

unde gasesc arden grange??
deifan
Newbie
*

« Reply #14 on: December 23, 2008, 10:55:14 AM »

gasesc in suceava?nu am vazut.cit costa?eu dau arion de 2 luni si sunt multumit.
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora