Forum ciobanesc german
October 19, 2016, 06:57:43 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: constipatie  (Read 5610 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
popescucv
Full Member

Never give up !

« Reply #15 on: June 17, 2010, 08:04:41 PM »

Sigur ca da! Oricum se cere si un tuseu rectal, o ecografie...analize de sange! Ii tinem pumnii!!!
Ai perfecta dreptate.
Dupa clisma  si golirea colonului, medicul a reusit in urma palparii sa determine cauza obstructiei,  prostata marita.
Bineinteles ca am facut si ecografie care a confirmat diagnosticul.
Acum incepe un tratament hormonal timp de o saptamana si vom vedea daca prostata se micsoreaza si daca nici dupa a doua cura nu se vor vedea modificari solutia este castrarea.

Un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)
popescucv
Full Member

Never give up !

« Reply #16 on: July 28, 2010, 07:46:49 PM »

Am fost nevoit sa-l operez de urgenta pe Rex din cauza unei hernii perianale si in plus a fost castrat.
Astazi m-am intors in Bucuresti si Rex a fost operat de Dr. Bercaru Nicolae, unul dintre cei mai buni chirurgi veterinari.
Cel putin 10 zile pana la scoaterea firelor iar apoi o perioada mai lunga nu are voie sa faca efort.
Sper ca operatia sa evolueze cat mai bine si Rex sa revina la tonusul obisnuit.
Nu a fost nevoie ca prostata sa fie scoasa deoarece nu era nevoie iar dupa tratamentul hormonal si castrare aceasta va involua.
Desi nu a fost vorba de constipatie, conform denumirii topicului, s-a manifestat ca o constipatie si cu durata din ce in ce mai mare dar cu scaun normal ca si consistenta.

Un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)
catalin40A
Newbie
*

« Reply #17 on: November 03, 2010, 09:16:58 PM »

Am si eu o problema cu Lola, cateaua mea. De cateva zile n-a mai facut si sunt sigur de asta ca n-am gasit nimic prin gazonul din curte. mananca foarte bine, se joaca ( are 2,5 ani ) nu prezinta nici un simtom insa sunt foarte ingrijorat. Ultimele zile am hranit-o cu orez cu pui facut in casa. De obicei mananca crochete insa de cateva zile i-am dat doar hrana mentionata mai sus. Astazi i-am dat lapte pentru ca se deranjeaza imediat dupa lapte. Nimic pana seara. Cam dupa cat timp devine periculoasa chestia asta pentru caine ? Intreb pentru ca maine nu pot ajunge la veterinar. Pana acum a mai mancat meniul asta si n-a avut nimic.
Multumesc pentru ajutor.
popescucv
Full Member

Never give up !

« Reply #18 on: November 04, 2010, 07:53:13 PM »

Rex al meu avea partea din spate de langa fund mai umflata.
Este bine sa mergi cat mai urgent pentru un consult, palpare externa dar si interna , si daca medicul considera necesar se va face o clisma.
Al meu iesea afara dupa ce manca boabe de Royal Canin sau dupa o baie in lac, dar in ultima perioada, inainte de operatie nu mai iesea decat f greu.
Rex are totusi 8 ani si probleme de prostata si a fost operat de hernie perianala.
Multa sanatate si sa ne ti la curent cu rezolvarea problemei.

catalin40A
Newbie
*

« Reply #19 on: November 05, 2010, 11:51:51 AM »

Se pare ca Lola si-a revenit, am gasit prin curte ce "cautam". Laptele a facut minuni. Multumesc de sprijin.
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: