Mondeo.3409
Newbie
|
 |
« on: September 25, 2016, 12:17:52 PM » |
|
Buna ziua la toată lumea! Sunt nou pe forum si as vrea o informație de la cineva care are experiențe despre rasa asta. Am achiziționat si eu o cățelușa de CG si acuma are 4 luni, am luat de aproape o luna jumate si nu știu ce poate sa aibe dar nu creste deloc. Are carnet de sănătate, a fost vaccinat si urmărit de veterinar de mic, mănâncă foarte bine si e jucăuș si tot, are dinti dezvoltați si urechile sunt ridicate aproape complet. Nu știu ce sa spun dar are 6 kg la 4 luni, pare foarte sănătos dar ma tem sa nu aibe ceva si nu știu ce sa fac cu ea!
Ajutați-mă va rog cu un sfat! Se poate sa aibe viermi sau ceva paraziți la intestin care sa nu il lase sa crească?
Mulțumesc!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brenda
Jr. Member

|
 |
« Reply #1 on: September 25, 2016, 01:29:54 PM » |
|
daca nu are pedigree se poate ca este metis care seamana tare cu CG! si de aceea se poate ca nu creasca asa de mare ca un CG!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #2 on: September 25, 2016, 02:22:01 PM » |
|
I-ai vazut mama ? Macar 50%sa fie C.G.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mondeo.3409
Newbie
|
 |
« Reply #3 on: September 25, 2016, 03:01:11 PM » |
|
daca nu are pedigree se poate ca este metis care seamana tare cu CG! si de aceea se poate ca nu creasca asa de mare ca un CG!
Am pedigree de la mama si poze de la monta,părinți sunt din germania. Mai mult nu stii dar nu știu ce are ca nu creste!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mondeo.3409
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: September 25, 2016, 03:02:23 PM » |
|
I-ai vazut mama ? Macar 50%sa fie C.G.
E rasa pura sigur dar nu știu ce poate sa aibe ca mu creste, poate are ceva la intestin, paraziți sau ceva? Sau sa fie mâncarea ca nu ii place? Dar nu as crede Find ca mănânc tot cu pofta!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SabinaIoana
Full Member

|
 |
« Reply #5 on: September 25, 2016, 04:14:16 PM » |
|
La varsta ei ar trebui sa aiba macar 15 kg, puii mei aveau 6 kg la 7 saptamani,acum,la 4,5 luni au ~22 kg(sunt cam grasuti) deci ori are o problema de sanatate, ori nu este "rasa pura". Incercati sa aflati o alta parere de la un veterinar diferit sau contactati persoana de la care ati luat puiul si spuneti-le problema. PS: singurul act care atesta apartenenta la rasa este Cartea de Origine Romana(Pedigree) si in lipsa acestuia puiul este considerat metis.
|
|
|
|
|
|
Goosfraba Kennel -Bucuresti-
|
|
|
Mondeo.3409
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: September 25, 2016, 04:29:19 PM » |
|
La varsta ei ar trebui sa aiba macar 15 kg, puii mei aveau 6 kg la 7 saptamani,acum,la 4,5 luni au ~22 kg(sunt cam grasuti) deci ori are o problema de sanatate, ori nu este "rasa pura". Incercati sa aflati o alta parere de la un veterinar diferit sau contactati persoana de la care ati luat puiul si spuneti-le problema. PS: singurul act care atesta apartenenta la rasa este Cartea de Origine Romana(Pedigree) si in lipsa acestuia puiul este considerat metis.
Va înțeleg. Totuși nu pot sa înțeleg. Indiferent de rasa, e foarte mic oricum sa spunem, chiar dacă ar fi alta rasa. Dar totuși dacă ar avea ceva probleme de sănătate ar trebui sa nu mănânce, dar la el e invers, chiar e flamand si mănâncă foarte mult dar nu se prinde nimic, ce boala sa fie nu știu dar mi-e foarte frica sa nu fie ceva grav!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SabinaIoana
Full Member

|
 |
« Reply #7 on: September 25, 2016, 05:13:13 PM » |
|
Este slab, sau doar nu creste in inaltime? Niste poze ar ajuta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mondeo.3409
Newbie
|
 |
« Reply #8 on: September 25, 2016, 05:57:03 PM » |
|
Este foarte slab pentru vârsta lui, acuma încerc sa pun poze!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mondeo.3409
Newbie
|
 |
« Reply #9 on: September 25, 2016, 06:06:35 PM » |
|
Nu reușesc sa postez poze, ma ajuta cineva?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SabinaIoana
Full Member

|
 |
« Reply #10 on: September 25, 2016, 06:35:14 PM » |
|
"Eu folosesc Photobucket, iti faci cont cu nume de user si parola, se deschide Photobucket si acolo gasesti casuta de "upload" se observa sus, faci click pe ea si cauti imaginea pe care vrei sa o postezi de pe calculator. Dupa ce se incarca poti sa ii adaugi nume si la editare apasa butonul "resize" si da dimensiunea 600x400 sau ce considera calculatorul ca este mai bine la 600x... Dupa care nu uita sa salvezi bifand si apasand butonul "replace original". Pentru a putea posta poza dupa salvare gasesti un buton sus "library", apesi pe el, se va deschide si iti va aparea "recent uploads" si se vor vedea pozele tale incarcate recent. Faci click pe poza pe care vrei sa o incarci pe forum, se va deschide si in partea dreapta vei observa o rubrica "Links to share this photo", te duci jos pe ultimul rand unde scrie "IMG", faci click pe link-ul din dreptul lui (IMG), o sa iti apra cu galben "copied", dupa care te duci in forum cu click dreapta si paste si iti va aparea link-ul fotografiei respective. Pentru a fi sigur apasa butonul "preview" si daca totul este in regula,apesi pe post (Acest program este valabil pentru fotografii, pentru filmari foloseste Youtube)."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aiu1973
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: June 04, 2017, 02:35:17 PM » |
|
Catelusa CG 4 luni aproximativ 15kg. La inceput a mancat Royal canin special pt ciobanesc german si de la 2.5 luni doar Bosch Junior Maxi + carnita fiarta si oase mari de vita pt ros.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|