Forum ciobanesc german
December 28, 2017, 04:38:09 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Down
  Print  
Author Topic: filme de sezon  (Read 30551 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Thara
Global Moderator

« Reply #45 on: March 24, 2009, 12:17:34 PM »

American Beauty
si mie mi-a placut foarte mult filmul.
dsh
Hero Member

« Reply #46 on: March 24, 2009, 03:13:47 PM »

Nu-i o capodopera. Merge. Si, da, e cu Charlize Theron. L-ai vazut? Uite o cronica tare  Laughing
http://www.filmetari.com/fantastic/hancock-2008.html
eee... nici n-aveam pretentii... doar ca vroiam o comedie... ca am vazut numai filme serioase in ultima vreme
a propos - nici 7 pounds nu-i fantastic... cred ca intra acum pe ecrane si e puternic advertat... ok si atat, will smith .. agreabil....

American Beauty e unanim recunoscut - nu stiu pe nimeni caruia sa nu-i fi placut; si pentru mine intra in top 10; langa devil's advocate - pacino genial, keanu genial de bine arata  Tongue , netural born killers - super film! super idee!, the machinist - bale excelent!, kpax - spacey cred ca e actorul meu favorit, schindler list - no comment!, wuthering heights - cel cu lorence olivier, what dreams may come - robin williams e si el printre favoritii mei, the terminal - sa mai zic ceva de tom hanks?, si, nu in ultimul rand, moartea domnului lazarescu....
cred ca s-au facut 10 - nu stiu in ce ordine - oricum sunt muuulte filme pe care le pot revedea la orice ora, cu aceiasi placere - si in final THE LORD OF THE RINGS!  Tongue musai dvd extended edition!

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!

black mamba
Jr. Member
**

« Reply #47 on: April 25, 2009, 10:07:04 AM »

M-am documentat, am vazut si mi-a placut filmul The Curious Case of Benjamin Button.

Distributie: Brad Pitt, Cate Blanchett, Julia Ormond

"Adaptat dupa nuvela omonima a autorului american Francis Scott Fitzgerald, filmul de fata este o fantezie cu elemente de science fiction si drama, ce urmareste cazul iesit din comun al unui barbat pe nume Benjamin Button care reuseste sa inverseze procesul firesc de scurgere a timpului, nascandu-se batran si intinerind pe masura ce anii se scurg. Povestea este plasata in New Orleans, debutand spre sfarsitul primului Razboi Mondial si derulandu-se pana la inceputul secolului XXI, timp in care Benjamin experimenteaza deopotriva sentimentul iubirii si al pierderii, bucuria vietii si amaraciunea mortii." (http://www.cinemarx.ro/filme/Strania-poveste-a-lui-Benjamin-Button-The-Curious-Case-of-Benjamin-Button-201006.html)
ringo_CG
User sub 16 ani
Full Member

CG este cel mai bun exemplu de "SEMPER FIDELIS"

« Reply #48 on: April 25, 2009, 10:27:02 AM »

You don't mess with the Zohan! l-a vazut cineva??multa lume spune ca acela a fost rolul vietii lui adam sandler.
3 filme mi-au placut cu adevarat si as vrea sa le revad:
-THE CABLE GUY(jim carrey)
-hotel for dogs(aparut 2009)
-the mystery case of benjamin button
spike07
Hero Member

Maiya

« Reply #49 on: May 18, 2009, 10:01:01 AM »

Me and Marley cel mai tare e mai fain ca traileru  http://www.youtube.com/watch?v=NcDHx72hWZs   

"If I have any beliefs about immortality, it is that certain dogs I
have known will go to heaven, and very, very few persons." -- James
Thurber
Florin93
Sr. Member

Lola &Ursu

« Reply #50 on: August 07, 2009, 10:54:36 PM »

"Bolt" - http://www.youtube.com/watch?v=SElF6TVhzhc ii o comedie destul de reusita dupa parerea mea

"Poporul care da cu pietre in caini risca sa ramana pentru totdeauna pe treapta de jos a umanitatii." G. Calinescu
brendade huedin
Newbie
*

« Reply #51 on: December 29, 2009, 11:58:45 PM »

cine e extrem de pasionat de  si vrea sa vada un serial adevarat recomand comisar rex(kommissar rex).e un serial german din anii '94 cam asa cu un agent politist care rezolva cazuri ajutat de cainele sau cg rex.e super tare
dsh
Hero Member

« Reply #52 on: January 19, 2010, 02:04:18 PM »

NU pierdeti timpul la Wanted (Angelina Jolie) sau Surrogates (Bruce Willis)!
recomandare: Into the wild (regizat de Sean Penn, cu Emile Hirsh) - minunat!

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
teodor ricardo
Newbie
*

« Reply #53 on: February 08, 2010, 09:35:53 PM »

Recomand Ostrov.
Blas
Sr. Member

« Reply #54 on: February 16, 2010, 11:29:07 AM »

va recomand: Hatchiko - a dog's tale. este un film dupa o poveste adevarata cu un akita care....nu va mai povestesc. e nou filmul, e cu r. gere, merita toti banii. enjoy! pe mine m-a emotionat foarte tare acest film care are o poveste simpla, una pe care o traiti si voi in fiecare zi. nu joaca un caine care face nu stii ce minuni etc, ci un caine care face ce stie el mai bine asa cum fac si ai nostri numai ca noi poate nu vedem aceste lucruri pt simplul motiv ca ne-am obisnuit cu ele. va las sa il vedeti.
Thara
Global Moderator

« Reply #55 on: February 16, 2010, 12:43:01 PM »

va recomand: Hatchiko - a dog's tale. este un film dupa o poveste adevarata cu un akita care....nu va mai povestesc. e nou filmul, e cu r. gere, merita toti banii. enjoy! pe mine m-a emotionat foarte tare acest film care are o poveste simpla, una pe care o traiti si voi in fiecare zi. nu joaca un caine care face nu stii ce minuni etc, ci un caine care face ce stie el mai bine asa cum fac si ai nostri numai ca noi poate nu vedem aceste lucruri pt simplul motiv ca ne-am obisnuit cu ele. va las sa il vedeti.
Hachiko - a dog's tale este facut dupa filmul Hachiko monogatari(1987).
Intr-adevar e foarte impresionant filmul. Dar mi-a placut mult mai mult versiunea 1987 decat cea de acum.

Florin93
Sr. Member

Lola &Ursu

« Reply #56 on: February 16, 2010, 12:53:22 PM »

http://www.youtube.com/watch?v=FaS37E3gKOU
asta?
Hachiko - a dog's tale este facut dupa filmul Hachiko monogatari(1987).
Intr-adevar e foarte impresionant filmul.
scuze nu am vazut ca ai pus si tu trailer  Roll Eyes

"Poporul care da cu pietre in caini risca sa ramana pentru totdeauna pe treapta de jos a umanitatii." G. Calinescu
Thara
Global Moderator

« Reply #57 on: February 16, 2010, 12:55:51 PM »

Asta e versiunea noua, mai sus am adaugat si un clip cu secvente din filmul facut in '87, pe care-l gasesc mai impresionant decat cel de acum.
Dandra
Full Member

« Reply #58 on: February 19, 2010, 05:49:50 PM »

"Hatchiko - a dog's tale" un film f frumos intradevar, pei ei..noi suntem nemuritori..
nota 10 !!

Micul meu catel: o bataie de inima, la picioarele mele ...
merlin
Sr. Member

Bruno - Silvestris Jimmy

« Reply #59 on: February 19, 2010, 09:22:02 PM »

Eight Below (2006)

http://www.imdb.com/title/tt0397313/

http://www.dailymotion.com/video/x2zg0k_eight-below-trailer_shortfilms

Properly trained, a man can be dog's best friend.
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Up
  Print  

Jump to: