Va multumesc pt. condoleante !
Nu stiu de ce a murit exact, banuiesc ori ca a mancat ceva otrava sau animal bolnav, ori a avut ceva intoxicatie sau infectie...

Stiu doar ca nu era chiar in apele sale cu 2-3 zile inainte sa se intample nenorocirea; am fost la el la tara (el statea cu bunica intr-un sat de langa Zalau) si chiar am observat o mica schimbare in comportamentul sau: parea mai rezervat, statea culcat langa cusca lui si nu sarea pe mine cum facea de obicei cand veneam la el. Am crezut la momentul respectiv ca ori e obosit, ori nu i-a picat ceva bine, nici prin cap nu mi-a trecut ca ar avea ceva serios, pt. ca nu a plans deloc, nu a vomitat mancarea, ma jucam cu el si dadea din coada, era totul aproape de normal si el mai avea perioade cand era asa mai anemic, iar dupa un timp fugea de abia il vedeai, am crezut ca era una din perioadele acelea si nu i-am dat nici eu f. mare importanta, pt. ca peste 3 zile sa aflu ca a murit.

Nu pot sa descriu in cuvinte ce am simtit cand mi-au spus ai mei teribila veste, parca o parte din mine a disparut odata cu el.Ar fi in zadar sa va povestesc cate intamplari si amintiri am avut cu el, pt. ca mi-ar trebui zile intregi sa tot scriu si probabil tot nu le-as enumera pe toate,ci doar o parte,caci intr-adevar am petrecut o parte din viata cu el.Regret faptul ca atunci cand era pui nu i-am luat mingiute pt.
puppy, ci doar m-am jucat cu obiecte care le gasea pe jos, ca sa descopar mai apoi ca ii placeau la nebunie dupa ce i-am luat cateva de cand a devenit matur.Stiu sigur ca daca era ceva ce ii placea, era sa se joace cu acele mingiute. S-a terminat totul insa pe 13 octombrie, in jurul orei 17:00 cand a inchis ochii pentru ultima oara.
RIP ATHOS