Cezy24
Newbie
|
 |
« on: January 05, 2009, 08:39:15 PM » |
|
Am si eu o problema referitoare la mancare. Catelul meu are 8 luni si jumatate. Hranesc catelul de mic cu Acana si Arden Grange in proportii egale la fiecare masa. De cateva zile nu mai vrea sa manance absolut deloc. Imi rastoarna castronul cu boabe, daca stau cu el cand mananca ia cate o boaba-doua in gura si le arunca pe jos... si tot asa. Am pus apa peste boabe si tot nu a mancat decat foarte putin. De jucat are chef non-stop, dar daca nu mananca nu stiu cat va mai avea chef de joaca. Ma gandesc ca s-a plictisit de aceste tipuri de mancare si as trece pe Hills. Astept un sfat...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan cel Mare
Jr. Member

|
 |
« Reply #1 on: January 05, 2009, 08:43:35 PM » |
|
Asa zic si eu, sa treci la alta mancare, de ex Nutram sau Eukanuba. Daca nici asa nu mananca, fa-i un examen coproparazitologic, sa nu aiba viermisori intestinali.
Succes
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irish boy
Sr. Member

irish boy-max
|
 |
« Reply #2 on: January 07, 2009, 10:55:27 PM » |
|
sau poti sa ii amesteci boabele cu ceva mai gusto,un pic de brinzica de vaci,sau putina carnita de pui,vezi daca face vreo diferenta/!?daca nu probabil ceva paraziti intestinali.mai rau decit copiii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #3 on: January 08, 2009, 09:31:36 AM » |
|
1. Cat ii dai sa manance, in cate reprize sau lasi mancarea toata ziua? 2. De ce amesteci 2 tipuri de mancare? 3. Combinatia asta a mancat pana acum, primeste si altceva, recommpense, biscuti, orice, in timpul zilei?
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
spike07
Sr. Member

Maiya
|
 |
« Reply #4 on: January 08, 2009, 09:41:36 AM » |
|
mie doctorul veterinar mia recomandat sai ii dau dimineata si daca nu vrea sa il iau si sa ii dau doar seara si cum nu a vrut nici seara, a doua zi dimineata lea mancat de zici ca nu stiu ce era acolo, si de atunci manca destul de bine 
|
|
|
|
|
|
"If I have any beliefs about immortality, it is that certain dogs I have known will go to heaven, and very, very few persons." -- James Thurber
|
|
|
Cezy24
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: January 08, 2009, 10:45:19 AM » |
|
A inceput sa manance dar sub cantitatea normala... la jumatate din cat ar trebui. Am constatat ca un vecin are o catea maidaneza in calduri. Poate afecta acest lucru comportamentul de pana acum referitor la mancare? Multumesc
Referitor la intrebarile puse de Der Gebrauchshund: 1. Catelul are 8 luni si ii dau mancare de 3 ori pe zi... de la 9 luni vreau sa trec cu mancarea de 2 ori pe zi. 2. Amestec doua tipuri de mancare pentru ca ceea ce ii lipseste uneia o regasesc in cealalta. Asa am considerat ca mancarea va fi mai completa. 3. Nu mai primeste si nu a primit recompense sau alt tip de mancare. Multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #6 on: January 08, 2009, 11:08:25 AM » |
|
Poti sa-i dai deja de 2 ori. Daca nu mananca cu pofta, daca face pauze, ii iei mancarea si ii dai la urmatoarea masa. Nu pateste nimic, mai bine invata acum sa manance. Important sa vada ca daca nu mananca, ramane fara. Nu vad de ce ar trebui sa amesteci mancarurile, mai bine ramai la un fel. De exemplu Arden. Conteaza si femela in calduri, depinde insa si cum avea pofta de mancare inainte. Rezultatul va fi in functie de perseverenta ta.
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
maysa
Hero Member

Aida&Luiza
|
 |
« Reply #7 on: February 03, 2009, 07:57:49 PM » |
|
am si eu o intrebare e prima oara cand se intampla..Si nu stiu cum sa fac..Va rog ajutati ma Problema incepe in urma cu o saptamana (miercuri)a avut probleme cu o raceala( ochii umflati, lacrima) I am dat mibazon la ochi si antibiotice, in perioada asta a mancat mai putin decat deobicei... apoi duminica dimineatza mi a vomat.. nu am vazut nimic in voma obiect inghitit sau ceva..apoi mai tarziu a mai mancat niste boabe si le a vomitat si pe acelea .Am fost cu ea la veterinar , i a facut injectie.. asta luni.. nu a mai vrut deloc sa manance boabe , si nici acum desi , i am dat orez si supica insa refuza sa mai manance boabe.. ( am si schimbat marca am incercat diferite combinatii , sa o pacalesc.. nu merge Daca are boabe de mancare inautru nu conteaza marca lor, refuza .) As face chestia cu ridicatul castronului si sarirea peste masa respectiva .. dar ea deja a slabit Ea crede ca din cauza boabelor i s a facut rau.. o pot convinge sa manance din nou ( a mancat supica cu un pic de orez si niste oase acum pe seara).. Deci foame ii este , de vomat nu a mai vomat, dar refuza boabele... cum sa o conving sau sa nu ii mai dau boabe deloc?
|
|
|
|
|
|
"Toate virutile omului, fara viciile sale" Ciobanescul german
|
|
|
|