cipruss
Newbie
|
 |
« on: January 23, 2009, 10:23:23 PM » |
|
Ralph AL MEU ARE 7 LUNI ACUM SI DE MIC I-AM DAT BELCANDO PAPPYSI ACUM JUNIOR.DE LA O VREME NICI NU MAI VREA SA LE VADA CU TOATE CA DE FIECARE DATA LE AMESTEC CU IAURT SI O CONSERVA DE CARNE BELCANDO.MA GANDEAM SAI SCHIMB MANCAREA CU Royal Canin German Shepherd CE PARERE AVETI?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
Hero Member

Tara
|
 |
« Reply #1 on: January 23, 2009, 11:15:25 PM » |
|
eu spun ca poate ar trebui sa il mai tii o perioada pe mancare de junior,inca e pui.din cate stiu,royal canin german shepherd nu are si varianta pentru juniori sau ma insel eu.cand o hraneam pe Tara cu royal canin,din cate tin minte inca nu aparusera la noi varietatile specifice raselor. ba da este.nu stiu de ce stiam eu ca nu este.  este si pentru juniori.nu cred ca ar fi nimic rau sa treceti pe royal. http://www.happypets.ro/index.php?main_page=product_info&products_id=183
|
|
|
|
« Last Edit: January 23, 2009, 11:18:59 PM by Thara »
|
|
The devil wears Prada
|
|
|
|
lavi
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: January 23, 2009, 11:28:13 PM » |
|
mai exista si alte marci de calitate pe piata gen arden grange,orijen,etc care merg foarte bine la CG
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg & Tzitziri de Catalina
|
 |
« Reply #3 on: January 24, 2009, 03:30:10 PM » |
|
Orijen mi se pare prea consistent pentru juniori dar excelent pentru adulti. Arden grange insa mi-a facut o impresie minunata la juniori. 
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" Vet'
|
|
|
razvan
German Shepherd
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #4 on: January 24, 2009, 05:59:30 PM » |
|
Arden grange insa mi-a facut o impresie minunata la juniori.  Si la adulti ...  @cipruss: nu mai scrie cu majuscule, in limbajul 'internetului' insemna ca tipi ... plus ca este greu de urmarit postarea!
|
|
|
|
|
|
darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
|
|
|
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg & Tzitziri de Catalina
|
 |
« Reply #5 on: January 24, 2009, 06:01:40 PM » |
|
Si la adulti ...  @cipruss: nu mai scrie cu majuscule, in limbajul 'internetului' insemna ca tipi ... plus ca este greu de urmarit postarea! Asta nici nu mai incape in discutie! Deoarece imi era foarte greu sa beneficez de saci Arden Grange (transportul era tare dificil pentru mine) am trecut pe Orijen, dar Nati s-a simtit excelent cu Arden Grange!
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" Vet'
|
|
|
|
|
lavi
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: January 25, 2009, 04:42:12 PM » |
|
se pot gasi solutii si pentru transportul in tara. http://www.petshop4you.ro livreaza arden grange si in tara
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cipruss
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: January 28, 2009, 07:47:06 PM » |
|
ce sa aleg din gama Arden Grange??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavi
Newbie
|
 |
« Reply #8 on: January 29, 2009, 09:06:30 AM » |
|
pentru un puiut de 7 luni ar merge Arden Grange Puppy Large breed
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cipruss
Newbie
|
 |
« Reply #9 on: February 02, 2009, 06:54:43 PM » |
|
nu au si gama junior?dar despre royal german shepherd cateva pareri?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cipruss
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: February 02, 2009, 07:20:38 PM » |
|
Dar despre acana?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cipruss
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: February 02, 2009, 07:55:40 PM » |
|
Deci Acana Puppy & Junior sau Royal Canin German Shepherd Junior??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
Hero Member

Tara
|
 |
« Reply #12 on: February 02, 2009, 08:21:04 PM » |
|
este alegerea ta.amandoua sunt mancaruri foarte bune. pe a mea am hranit-o de mica cu Royal(dar nu german shepherd)si a fost bine. despre Arden am auzit numai lucruri foarte bune,dar nu am cumparat pana acuma. cat despre Acana,la fel este o mancare buna.i-am dat si din asta mai demult la Tara si a fost in regula. acum e la latitudinea ta sa decizi ce ii cumperi.pe forum sunt multe posturi legate de mancaruri,te poti orienta putin si in functie de ceea ce spune lumea,dar asta nu inseamna ca ceea ce le-a placut la 10 caini va placea si la al 11-lea... eventual cumparate in cantitati mai mici si incercat.
|
|
|
|
|
|
The devil wears Prada
|
|
|
|
Animania Shop
|
 |
« Reply #13 on: February 02, 2009, 08:52:21 PM » |
|
Ralph AL MEU ARE 7 LUNI ACUM SI DE MIC I-AM DAT BELCANDO PAPPYSI ACUM JUNIOR.DE LA O VREME NICI NU MAI VREA SA LE VADA CU TOATE CA DE FIECARE DATA LE AMESTEC CU IAURT SI O CONSERVA DE CARNE BELCANDO.MA GANDEAM SAI SCHIMB MANCAREA CU Royal Canin German Shepherd CE PARERE AVETI?
Recomandarile mele in ordine calitativa(parere personala):Orijen Puppy,Acana Puppy&Junior,Royal Canin Medium Junior,Eukanuba Junior.Daca le incerci pe toate si ii plac(la gust) sa presupunem 3 din 4 e de luat in considerare care dintre ele il face si frumos(greutate,blana) pe termen lung.Depinde de tine cat vrei sa investesti in cainele tau.
|
|
|
|
|
|
Un site dedicat animalelor:www.animaniashop.ro
|
|
|
cipruss
Newbie
|
 |
« Reply #14 on: February 02, 2009, 09:19:02 PM » |
|
De investit nu e o problema numai sa-l vad ca mananca cu pofta.la el nu e valabila zicala mananca ca lupu' e foarte mofturos la mancare si imi pare cam slabut.se plictiseste f repede de un fel de mancare orice i-as da.vitamine si calciu ii dau regulat,cate un os de vita cu carne pe el,boabele amestecate cu carne si orez sau cu iaurt sau branza de vaci dar nu am gasit inca mancarea care sa nu se plictiseasca.mananca cateva zile din ea si dupa abea se atinge de ea.o sa incerc Acana Puppy&Junior sa vad cum se prezinta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|