Pichacu
Newbie
|
 |
« on: February 01, 2009, 05:47:15 PM » |
|
Am primit si eu un CG are 2 luni ..... l'am primit de o zi ....l'am adus acasa .....il tin in casa pt ca nu am unde .... dar e foarte sperait ....in casa suntem 4 persoane ...ee ff speriat .....nu asculta de mine delok ....ii trebuie tot timpul sa roada ceva daca pun mana peel imi ia degetu sau mana si il roade .... si isi face nevoile pe unde apuca ...... ce pot face sa se remedieze aceste lucruri ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wildspirit
Hero Member

Wildspirit
|
 |
« Reply #1 on: February 01, 2009, 05:52:05 PM » |
|
Pai...sa vedem...in primul rand viziteaza forumul ceva mai bine ca sunt informatii de-ti iasa pe urechi  Cainele are 2 luni,abia a venit la tine acasa,mediu nou,mami nu e,fratii la fel..cred ca are tot dreptul sa fie speriat un timp.Tot ce trebuie tu sa faci e sa petreci mult timp cu el,sa il hranesti la ore fixe,sa ii amenajezi un loc unde sa faca treburile(oricum urmatoarele 3 luni nu prea..o sa reusesti mare lucru),sa te joci cu el.E nou venit si are nevoie de atentie multa pana se acomodeaza.Repet..citeste forumul mai mult ca sa vezi cu ce sa il hranesti si sa intelegi prin ce etape va trece in urmatoarele luni. succes
|
|
|
|
|
|
Don`t worry..be happy
|
|
|
|
|
Pichacu
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: February 01, 2009, 06:38:10 PM » |
|
Pai...sa vedem...in primul rand viziteaza forumul ceva mai bine ca sunt informatii de-ti iasa pe urechi  Cainele are 2 luni,abia a venit la tine acasa,mediu nou,mami nu e,fratii la fel..cred ca are tot dreptul sa fie speriat un timp.Tot ce trebuie tu sa faci e sa petreci mult timp cu el,sa il hranesti la ore fixe,sa ii amenajezi un loc unde sa faca treburile(oricum urmatoarele 3 luni nu prea..o sa reusesti mare lucru),sa te joci cu el.E nou venit si are nevoie de atentie multa pana se acomodeaza.Repet..citeste forumul mai mult ca sa vezi cu ce sa il hranesti si sa intelegi prin ce etape va trece in urmatoarele luni. succes i-am pus in camera ...loc amenajat unde sa stea ....sta acolo ....o data sia facut treaba colo ....am pus si ziare ....am citit faza cu ziarele de pe site dar .....degeaba ....acum in camera nu mai face dar cum iese din camera ...cum face treburile .... ce ar inseman ore fixe de mancare ? eu ii dau cam cand manac si eu ....si apropo de mancare ..... imi poti recomanda ceva ? eu o sa ma mai documentez oricum dar asa in mare .... ce sa zic ....toata ziua a stat si s-a jucat singur cu niste jucarii care i le-am dat ....cu mine nu vrea sa se joace cand ma duc la el se opreste din jucat si se pune cu botu pe labe  ( si plange ff des ..... si daca il scarpin pe piept sau pe burta da din picior la greuuuu  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alsacian
Full Member

|
 |
« Reply #3 on: February 04, 2009, 01:09:53 PM » |
|
Si eu am un cg de 2luni jumate si il am de 2 saptamani,si la recomandarea crescatorului de unde l-am luat ii dau de 3 ori pe zi sa manince 300g {inpartita in 3 parti}de eukanuba pupy si apa proaspata la discretie si nu am avut nici o problema pana acum.Puiul este cel din avatar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
realplayer
Full Member

|
 |
« Reply #4 on: February 04, 2009, 06:20:47 PM » |
|
i-am pus in camera ...loc amenajat unde sa stea ....sta acolo ....o data sia facut treaba colo ....am pus si ziare ....am citit faza cu ziarele de pe site dar .....degeaba ....acum in camera nu mai face dar cum iese din camera ...cum face treburile .... ce ar inseman ore fixe de mancare ? eu ii dau cam cand manac si eu ....si apropo de mancare ..... imi poti recomanda ceva ? eu o sa ma mai documentez oricum dar asa in mare .... ce sa zic ....toata ziua a stat si s-a jucat singur cu niste jucarii care i le-am dat ....cu mine nu vrea sa se joace cand ma duc la el se opreste din jucat si se pune cu botu pe labe  ( si plange ff des ..... si daca il scarpin pe piept sau pe burta da din picior la greuuuu  ) Este un inceput bun ca nu mai face in camera, ca sa nu faca nici in afara camerei ia-l in brate cand iese din camera si du-l direct afara (dar fara sa il lasi sa intre in contact cu alte animale, el nefiind vaccinat complet),macar de 4 -5 ori pe zi, el fiind foarte mic nu pooate sa se abtina foarte mult. Asa faceam si eu cu catelusa mea NINA, o scoteam si noaptea de doua ori, si dupa numai cateva zile nu a mai facut in casa(dar pentru acest lucru trebuia sa o scot cat de des puteam afara, ...eh dor vroiam sa fie ''curatenie''  ). dupa ce-i dai sa manance la 5-10 minute scoatel afara, si ai sa vezi ca isi va face nevoile, cat despre hrana cumparai din gama superpremium pentru inceput , bineinteles daca iti permiti sau macar premium, si hranestel la ore fixe . dimineata . la amiaza si seara. succes
|
|
|
|
|
|
DOAMNE AJUTA-MA SA FIU ATAT DE PERFECT PRECUM CREDE CAINELE MEU CA SUNT
|
|
|
|
|
|
piciorus2002
|
 |
« Reply #6 on: February 04, 2009, 07:44:26 PM » |
|
recomanda ceva ? eu o sa ma mai documentez oricum dar asa in mare ....
In mare,in ocean,nu conteaza dar documenteaza-te serios si constiincios,cainii cresc iute! Vezi ca la sectiunea "Pui" a forumului sunt o groaza de sugestii si raspunsuri la problemele tale. Joaca-te mult cu el,sa prinda drag cand te vede prin preajma,curata si dezinfecteaza locul unde a facut accidental dar fara sa-l pedepsesti si daca se poate fara sa te vada,etc. Succes,sa-ti traiasca si pune si ceva poze cu el.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pichacu
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: February 06, 2009, 03:44:41 PM » |
|
dupa ce am postat chestia cu locul amenajat in camera. ..i nacea zii ...adica acuma 4 zile cam asha nu mai stiu .... am observat ca Jack ( cainele meu ) a fost invatzat pana lam adus la mien sa isi faca treburile afara ....nuam ia mnici o problema cu el .... are daor primul vaccin facut ....dar il scot affara numai cat isi face treburile in fata blocului si il aduc inapoi in casa ..... toaat ziau ma jok cu el s-a obisnuit cu mine si cu cei din casa ....este fff fericit si e totul ok .....il iubesc enorm de mult :X:X multumesc tuturor de sfaturi ....le-am citit abea azi si face cam lucrurile kre mi le-ati indicat ;  ms inca o data
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kwy
|
 |
« Reply #8 on: February 06, 2009, 04:29:46 PM » |
|
pt.alsacian;indicat ar fi cantitatea care este scrisa pe sac/zi inpartita la 4 mese pe zi, mult succes cu puiutu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
francezu
Newbie
|
 |
« Reply #9 on: February 07, 2009, 08:34:24 PM » |
|
eu am la intrebari de nu le stiu numarul....pe scurt..am primit un cg nascut pe 18 12 2008 si pe deasupra maghiar la origine...de aici in colo nu stiu cum sa procedez asa ca orice sfat e bine venit
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M_Luiza
|
 |
« Reply #10 on: February 07, 2009, 08:45:08 PM » |
|
pai alegi un medic veterinar unde o sa l duci la o consultatie. Medicul iti v-a spune ce ii face si ce cum trebuie sa procedezi. La sectiunea "home" (sus pe bara albastra) este un tabel cu "capitole generale" citeste sectiunea pui ,alimentatie si intretinere( unde ai postat tu) sunt multe sfaturi si gasesti raspuns la majoritatea intrebarilor ce iti circula acum prin cap. succes..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sorin ux
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: February 26, 2009, 10:21:54 PM » |
|
cu rabdare rezolvi totul. da-i foarta multa incredere prin mangaierii si laude la discretie,asta de la totzi membrii familiei,fara miscari bruste in preajma lui care sa il deranjeze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
piciorus2002
|
 |
« Reply #12 on: February 27, 2009, 12:38:00 AM » |
|
 Tu ( Francezu),cetatean roman, ai un ciobanesc german care e la origine maghiar Asta da globalizare! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
francezu
Newbie
|
 |
« Reply #13 on: February 27, 2009, 09:27:19 AM » |
|
aproape incredibil..nu a facut in casa din prima zi..iese pe balcon ! acum are doua luni si o saptamana si 7 kg ! este bine ?? cam pe la ce varsta ridica urechile ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Asahel
Sr. Member

Jar Crocobaurul
|
 |
« Reply #14 on: February 27, 2009, 09:38:11 AM » |
|
Problema asta cu urechile imi aminteste de reclama aia "da` camasa?  ?!!! cat e camasa???"  S-a scris mult pe forum dar mai toata lumea intreaba la un moment dat de urechi  acuma varianta amabil-informativa: pana pe la 7 (sa zicem) luni are tot timpul sa i se ridice, sa i se pleosteasca si sa i se ridice din nou.  Nu stiu ce-i in sufletul stapanilor de CG pana se stabilizeaza minunea, dar cred ca-mi pot imagina 
|
|
|
|
|
|
"Scratch a dog and you'll find a permanent job." ~Franklin P. Jones
|
|
|
|