RaY
Newbie
|
 |
« on: February 01, 2009, 08:17:25 PM » |
|
As avea si eu o problema. Am un c. g. de 3 luni si jum. are 16kg si nu stiu cata mancare sa ii dau deoarece el ar manca in continu . Am observat ca daca mananca prea mult face diaree. M-ar interesa ce as putea sa ii dau si cat ? Astept un raspuns. Va multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #1 on: February 01, 2009, 08:26:44 PM » |
|
Ce-i dai sa manance?
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
RaY
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: February 01, 2009, 08:35:00 PM » |
|
Ce-i dai sa manance?
Dimineata ii dau boabe (pedigree mini adult) dupamasa (adica pe la 2-3) ii dau tacamuri de pui fierte iar seara boabe dar nu stiu ce cantitati sa ii dau ca el tot ar manca
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
Hero Member

Tara
|
 |
« Reply #3 on: February 01, 2009, 08:38:02 PM » |
|
Dimineata ii dau boabe (pedigree mini adult)
 acuma lasand gluma la oparte,mini adult este pentru caini adulti de talie mica. mancarea asta nu este nici macar potrivita pentru el,poate de aia nu se satura... totusi,daca nu va pricepeti,de ce nu cereti parerea unui medic sau sa cititi pe internet?  Der Gebrauchshund,nu am vrut sa ma bag dar nu m-am putut abtine cand am citit asa ceva 
|
|
|
|
« Last Edit: February 01, 2009, 08:40:02 PM by Thara »
|
|
The devil wears Prada
|
|
|
Thara
Hero Member

Tara
|
 |
« Reply #4 on: February 01, 2009, 08:53:51 PM » |
|
acuma pe bune.am fost cam surprinsa sa citesc asa ceva.incercati o mancare din gama super premium,gen royal canin,eukanuba,acana,arden grange etc...sunt destule,scrie aici pe forum.si cumparati mancare pentru juniori,adica pentru pui de caine.numele mancarii spune destule(adica daca scrie ca e pentru adulti,numa pentru adulti e,nu e buna la puii de caine,care sunt in crestere si au nevoie de o alimentatie mai diferita).
|
|
|
|
|
|
The devil wears Prada
|
|
|
RaY
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: February 01, 2009, 08:59:46 PM » |
|
aha multumesc de sfat dar as mai avea o intrebare pe langa boabe ce as mai putea sa ii dau 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #7 on: February 01, 2009, 09:11:10 PM » |
|
Daca ii dai numai hrana super premium, nu e indicat sa suplimentezi zilnic cu altceva. Daca e ciobanesc german, probabil nu va intra in categoria mini, chiar daca acum e. Avantajul cu mancarea "boabe" este ca poti controla portia zilnica, ai si o sugestie de dozaj in functie de varsta si greutatea cainelui pe ambalaj. Daca vezi ca slabeste ii maresti portia putin, daca se ingrasa ii scazi din portia zilnica. E bine daca ramane cu pofta, asa si trebuie. Urmareste-i fizicul intotdeauna si adapteaza portia.
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
RaY
Newbie
|
 |
« Reply #8 on: February 01, 2009, 09:21:49 PM » |
|
Va multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maysa
Hero Member

Aida&Luiza
|
 |
« Reply #9 on: February 01, 2009, 09:46:33 PM » |
|
si din cate stiu eu daca nu este asa sa ma corectati.. oasele de pui nu sunt recomandate puilor.. mai ales la 3 luni e micut, e bebe mic.. Eu i am dat cg-ului meu oase de pui dupa varsta de un an.. de pe la 6-7 luni niste oase de vita... ca supliment ocazional..
|
|
|
|
|
|
"Toate virutile omului, fara viciile sale" Ciobanescul german
|
|
|
spike07
Sr. Member

Maiya
|
 |
« Reply #10 on: February 01, 2009, 09:52:41 PM » |
|
poate sa aibe viermisori...va-ti uitat sa vedeti?...sau peraziti intenstinali (parerea mea, corectati-ma daca spun prostii) 
|
|
|
|
|
|
"If I have any beliefs about immortality, it is that certain dogs I have known will go to heaven, and very, very few persons." -- James Thurber
|
|
|
maysa
Hero Member

Aida&Luiza
|
 |
« Reply #11 on: February 01, 2009, 09:55:04 PM » |
|
sau peraziti intenstinali (parerea mea, corectati-ma daca spun prostii)  ..paraziti ( k la trupa aia de rap  ) dap o deparazitare interna si externa e la categoria TREBUIE
|
|
|
|
|
|
"Toate virutile omului, fara viciile sale" Ciobanescul german
|
|
|
spike07
Sr. Member

Maiya
|
 |
« Reply #12 on: February 01, 2009, 10:01:35 PM » |
|
in sfarsit am zis si eu ceva bine 
|
|
|
|
|
|
"If I have any beliefs about immortality, it is that certain dogs I have known will go to heaven, and very, very few persons." -- James Thurber
|
|
|
spike07
Sr. Member

Maiya
|
 |
« Reply #13 on: February 01, 2009, 10:17:15 PM » |
|
scuze am vrut sa scriu paraziti... mam grabit 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaY
Newbie
|
 |
« Reply #14 on: February 01, 2009, 10:55:34 PM » |
|
poate sa aibe viermisori...va-ti uitat sa vedeti?...sau peraziti intenstinali (parerea mea, corectati-ma daca spun prostii)  viermisori nu are , i-am facut toate vaccinurile
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|