la dsv...in nici un caz...inafara de sacouri si birouri...nimic!
La facultate in schimb s-ar putea sa nimeresti ok, la parazitologie. de asemenea, un cabinet care se respecta nu va sari niciodata peste examenul microscopic!
pai cam asa ceva si nu prea(depinde ... de pile ... asta este ROMAINA)
am sunat bazi la directia veterinara sanitara si am intrebat daca se poate face un examen microscopic.... normal doamna de la telefon mia recomandat un cabinet medical privat , m,ia dat nr de telefon al doctorului respectiv spunandu-mi ca acolo se face asa ceva. ok . am sunat la nr respectiv , am vorbit cu medicul iam povestit absolut tot (si ca am fost la alt cabinet si nu sa facut examen microscopic) am intrebat ce program are mia spus ca pana la 14 , eu iam spus ca nu pot decat dupa ora 15-(ca lucrez )......si a zis ca vine el la mine acasa poimaine dupamasa sa o vada pe NINA....buuunn dar sa vedeti cand lam intrebat daca dansul face examen microscopic , a spus ca dansul doar face raclaj si probele le trimite la laboratorul de la DIRECTIA SANITAR VETERINARA ORADEA.......deci DE CE NU MIA SPUS DOAMNA RESPECTIVA CAND AM INTREBAT LA TELEFON DACA LA DSV ORADEA SE FACE ASA CEVA?

? NORMAL FIINDCA TREBUIE SA TRIMITA CLIENTI LA RESPECTIVUL MEDIC...
ORICUM AM SA ACCEPT SI ASTA DOAR CA SA STIU SIGUR CA DIAGNOSTICUL PUS ESTE CEL CORECT
HALAL TZARA SI HALAL (UNI) MEDICI....FARA SUPARARE ... TOATA STIMA PENTRU CEI CARE ISI FAC DATORIA
SA NU MA INTELEGETI GRESIT NU VREAU SA JIGNESC PE NIMENI ( SI SOTIA MEA LUCREAZA IN DOMENIUL SANATATII, )
MULTUMESC MULT ARIANA PENTRU AJUTOR SI TOATA STIMA PENTRU TINE SI MUNCA ,CARE O FACI.. ITI DORESC MULTA SANATATE