Forum ciobanesc german
June 05, 2009, 06:44:25 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Euro Dog Show 2012 -Bucuresti, Romania

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: CAPUSE  (Read 1431 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
crb
Hero Member

« Reply #30 on: April 23, 2009, 07:37:22 PM »

... poate se milostiveste cineva cunoscator si descrie zonele "prioritare" de implantare a capuselor, pe caini?...nu ca n-as avea o oarece idee..da in viatza mea am vazut pe 7-8 caini doar 1 capusa... la baza unei urechi...
ringo_CG
Full Member

CG este cel mai bun exemplu de "SEMPER FIDELIS"

« Reply #31 on: April 23, 2009, 07:41:49 PM »

pai mai mereu cand am vazut capuse pe caini(si pe cei comunitari si pe ai mei)le-am vazut in urechi,la baza urechii si intre urechi.am impresia ca ataca in zona urechilor fiindca este mai sensibila(CRED SI EU)...

dsh
Administrator

« Reply #32 on: April 23, 2009, 07:45:34 PM »

In urechi nu am gasit nicidata; la baza urechii, pe gat, cel mai des, piept, greaban, bot; restul corpului mai rar

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
blackcat
Full Member

« Reply #33 on: April 23, 2009, 09:57:32 PM »

Cand eram mai mica stateam cu toti maidanezii din parc in brate pentru ca ai mei nu vroiau un catel in curte,logic ca-i si curatam de capuse impreuna cu o vecina mai mare si tot timpul gaseam capuse in si pe urechi,la baza urechilor,la labute intre degete si deasupra si dedesubtul ochilor.Pe a mea intr-un singur an am gasit mai multe,vreo 2 deasupra unui ochi si restul pe burta unde are blanita mai rara(parca si una-doua in urechi dar nu mai tin bine minte)
« Last Edit: April 23, 2009, 10:07:36 PM by blackcat » Logged

"Winners never quit and quitters never win."
crb
Hero Member

« Reply #34 on: April 24, 2009, 04:59:13 PM »

In urechi nu am gasit nicidata; la baza urechii, pe gat, cel mai des, piept, greaban, bot; restul corpului mai rar

Pura coincidenta, ieri pe "Animal Planet" a fost un reportaj despre liliecii-vampir. Astia se ghideaza dupa zonele cele mai calde ale corpului : Cap ; Piept - gat; Abdomen ..asa arata harta termica a animalului "victima....zona calda <=> puternic vascularizata...logica (mea) spune ca probabil tot in aceleasi zone se "ghideaza" si capusele ... bonus(la caini) urechile
Kintasha
lupul cel rau
Administrator

« Reply #35 on: April 24, 2009, 08:24:46 PM »

pe Tash am gasit capuse in spatele urechilor (una) si pe spate (una)

Dandra
Full Member

« Reply #36 on: April 27, 2009, 08:37:12 AM »

Vesti bune, Luc acum este vesel, plin de viata si alearga dupa toate vietuitoarele  Tongue, ca sa fiu mai concis, pt ca nu am avut timp sa mai fiu online, catelul nu are babesioza, doctorul i-a facut 1 vaccin pt a preveni (mai bine sa previi decat sa combati) si saptamana viitoare inca unul, despre viroza pe care a avut-o e totul ok, azi primeste ultimul antibiotic, (3 zile cu injectie si 3 zile cu pastiluta), are pofta de mancare si de joaca.

In alta ordine de idei, ma bucur ca am deschis acest topic, pe viitor cei mai nestiutori ca si mine in privinta cresterii  (si a cainilor in general) vor avea mai multe informatii privind capusele si pipetele, mod de administrare si diferite marci de solutii contra parazitilor.

Multumesc mult pentru pareri si sa speram ca acesti mici vampiri (capusele) nu se vor mai urca pe micii nostri amici si prieteni blanosi Smiley

Micul meu catel: o bataie de inima, la picioarele mele ...
ringo_CG
Full Member

CG este cel mai bun exemplu de "SEMPER FIDELIS"

« Reply #37 on: April 29, 2009, 06:13:11 PM »

eu unu dupa fiecare plimbare in parc ii dau cu niste prafuri...se gasesc la farmacia vet si costa 5 RON un tub.
danielaionel
Hero Member

Benny

« Reply #38 on: May 07, 2009, 09:30:44 AM »

Am gasit ceva pe internet pentru purici si ma gandeam ca ar putea fi eficient si pentru capuse:
http://www.dmail.ro/prodotto.php?cod=175605-101&np=1
Mi se pare interesanta ideea, voi ce spuneti?

Nu exista caine rau .... exista doar esecul vostru de a fi un stapan bun Wink
Dandra
Full Member

« Reply #39 on: May 07, 2009, 09:56:15 AM »

hehe, arata ca un aparat de tuns, eu unul am sa raman la recomandarile medicilor, pipete si lucru manual (perie si manusa), nu as vrea din greseala sa imi fac cainele "PUNK" or worse "EMO STYLE".

Micul meu catel: o bataie de inima, la picioarele mele ...
reddev
Newbie
*

« Reply #40 on: May 22, 2009, 05:13:48 PM »

Salut, sint nou pe aici, nu ma injurati daca am deschis topic-ul in sectiunea gresita sau ceva de genul asta.

De 3 saptamini am un ciobanesc german care are acum 3 luni si pe care il cheama Dino. Curtea noastra nu este inca amenajata, avind multe portiuni in care iarba este destul de inalta, astfel ca azi dimineata am observat in zona mustatilor o capusa bine umflata. Stiam teoretic cum trebuie scoasa dar nu am vrut sa riscam, asa ca l-am dus la veterinar, care i-a extras-o cu tot cu cap si membre. A zis ca oricum si-ar fi dat in curind drumul, fiind deja foarte plina, desi aseara cind ne-am jucat cu Dino, nu am observat nimic. Nici ciinele nu da vreun semn de schimbare in comportament. Maninca, bea apa, este in continuare foarte jucaus. Totusi imi fac mari griji, pentru ca am auzit multe lucruri rele despre capuse. I-am zis sa imi dea ceva care sa aiba efect impotriva lor si mi-a dat un spray pe nume Fiprex, care se da pe tot corpul. Nu am gasit mare lucru despre acest spray pe internet, de aceea am zis sa risc o intrebare aici. Stie cineva ceva despre Fiprex? Puteti recomanda altceva impotriva capuselor? In general alte masuri de preventie?

Pentru eventualele raspunsuri multumesc anticipat.
Kintasha
lupul cel rau
Administrator

« Reply #41 on: May 22, 2009, 07:15:15 PM »

exista un topic similar despre capuse. discutia se va continua acolo.
te rog, pe viitor, NU mai deschide topicuri noi in conditiile in care exista deja altele.

crb
Hero Member

« Reply #42 on: May 22, 2009, 08:22:24 PM »

exista un topic similar despre capuse. discutia se va continua acolo.
te rog, pe viitor, NU mai deschide topicuri noi in conditiile in care exista deja altele.

fii si talica mai toleranta, ca la cate sute de topicuri sunt,..pentru un nou venit care vrea sa posteze..sa ii ceri sa le cerceteze pe toate, e ca si cum i-ai cere sa isi spuna oful peste 2 saptamani, cand pe el il "doare" acuma....in fond, ce aveti de facut, voi astia, adminii si GM-ul..?

esti fan birocratie ...?
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora