Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 01:14:45 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... 30   Go Down
  Print  
Author Topic: Clubul National de Ciobanesc German  (Read 128062 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Radu Bichir
Newbie
*

Ciobanesc German

« Reply #15 on: June 23, 2005, 04:27:20 PM »

La sugestia voastra a aparut si butonul de logout Smiley.

Logout-ul se facea oricum automat la iesirea de pe site sau la o noua logare.
Pentru a fi mai evident am adaugat deja aceasta functie.

razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #16 on: June 23, 2005, 04:30:59 PM »

La sugestia voastra a aparut si butonul de logout Smiley.

Bravo, sunteti prompti!

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
Radu Bichir
Newbie
*

Ciobanesc German

« Reply #17 on: June 24, 2005, 12:17:23 AM »

Suportul pentru adaugat imagini pt fiecare competitie de club (deocamdata e activata doar pt campionatele nationale) este in acest moment functional.

Galeria de imagini atasata fiecarei competitii (respectiv Campionat National) poate fi accesata de pe linkul "Imagini" din pagina urmatoare.
http://www.cncg.ro/cncg_campionate.aspx

O galerie continand toate pozele de pe site poate fi accesata direct din meniu principal al site-ului.

Anumiti utilizatori (in special cei in drept si anume organizatorii respectivelor Campionate ) vor primi dreptul de a uploada imagini corespunzatoare competitiei organizate.

Nu stiu daca am fost destul de clar la aceasta ora Smiley .. in caz ca nu va rog sa-mi scrieti pe adresa rbichir@yahoo.com

De asemenea headerul site-ului a suferit modificari .. in momentul in care vor fi aprobate .. va sta la baza viitorului banner CNCG

Radu Bichir

Radu Bichir
Newbie
*

Ciobanesc German

« Reply #18 on: June 24, 2005, 12:21:15 AM »

Maine va fi activata si posibilitatea  de zoom pe pozele din galerie.

In prima faza doar pentru fanii Internet Explorerului. Grin
Radu Bichir
Newbie
*

Ciobanesc German

« Reply #19 on: June 24, 2005, 01:05:16 PM »

Gata si posibilitatea de zoom (eventual va fi modificata, pentru a se deschide o fereastra pe dimensiunea pozei).
Implementarea actuala are avantajul de a fi accesibila din orice browser.

Smiley
dsh
Hero Member

« Reply #20 on: June 24, 2005, 01:25:53 PM »

site-ul arata tot mai bine si e din ce in ce mai complet!  Cheesy
sugestie: treceti denumirea pozelor pe fiecare in parte
si pentru ca, din cate stiu, nu prea sunt poze de la campionate, ar trebui facuta o ,,convocare" printre pasionati si participantii de atunci - v-ar putea trimite pozele pe mail; canisa Amalaberg ( Amalaberg.ro ) are, cu siguranta, poze de la campionatele din '98 / '99

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
Radu Bichir
Newbie
*

Ciobanesc German

« Reply #21 on: July 07, 2005, 10:29:56 PM »

Buna,

Cu oarecare intarziere (din motive mai mult personale) a fost activata pe www.cncg si facilitatea inscrierii online a Ciobanestilor Germani.
Orice user al site-ului www.cncg.ro va avea dreptul sa inscrie caini pe site. Rugamintea noastra este sa completati datele in mod corect si doar acelea de care sunteti siguri...unele date neffind obligatorii.

Eventuale nelamuriri le puteti trimite pe adresa rbichir@yahoo.com

razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #22 on: July 08, 2005, 08:14:06 AM »

2 mici probleme:
1. Cu Firefox se vede aiurea rau. Eu, cel putin de acasa intru numai de pe o masina linux, unde nu am IE ...
2. Tata si mama sunt campuri predefinite, pot selecta din lista, nu pot introduce alte nume
3. Cred ca ar fi bun si un camp de observatii la mama/tata/caine inscris, unde sa se specifice si titlurile castigate in expozitii, examenele de lucru si testele de displazie.
4. Cred ca pe langa acele informatii, ar mai trebui un camp cu 'Crescator'.

Deocamdata cam atat .. Cheesy

Eu NU sunt membru cncg!
Radu Bichir
Newbie
*

Ciobanesc German

« Reply #23 on: July 08, 2005, 09:21:49 AM »

Personal cred ca in FireFox se vede rau cam orice...

Lasand gluma la o parte .. am mai spus ca voi optimiza site-ul si pentru browsere altul decat IE.

Informatiile respective (crescator, canisa, rezultate, teste medicale) vor fi adaugate. (Erau deja planificate dar recomandarea voastra nu poate fi decat stimulatoare Smiley) )

Tata si Mama pentru un caine se pot selecta dintr-o lista predefinita tocmai in ideea de a introduce si tata si mama in baza de date.
Eventual fiecare user ar putea introduce toti cainii din pedigree-ul cainelui daca acestia nu sunt deja introdusi.

Atat deocamdata....
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #24 on: July 08, 2005, 09:37:40 AM »

Ca sa-ti faci o idee (desi probabil sti de site-ul asta), vezi cum se inscriu caini la pedigreedatabase.com

Eu NU sunt membru cncg!
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #25 on: July 14, 2005, 02:15:12 PM »

Ok, eu am inscris un caine. Se pot si modifica datele unui caine inscris.
Dupa parerea mea este cam peste mana, pana sa inscrii 4 generatii de descendeti, ai ceva de lucru.
O intrebare: cand vor fi multi caini inscrisi, nu o sa fie cam anevoios sa selectezi parintii din listele alea care o sa contina zeci sau sute de nume? Intreb pentru ca eu sunt patit cu selectia din liste, la putine inregistari merge, dar devine o problema cand numarul acestora creste ...

Eu NU sunt membru cncg!
Radu Bichir
Newbie
*

Ciobanesc German

« Reply #26 on: July 16, 2005, 01:49:53 PM »

Ok
In acest moment sunt inscrisi 143 de caini pe site.
Nu va fi nici o problema cu selectia din liste predefinite a parintilor din urmatoarele motive:
1. In respectivele liste sunt listati in ordine alfabetica - deci e foarte usor de gasit parintele
2. In plus ca orice lista care se respecta poti tasta prima litera a parintelui si va fi selectata imediat zona in care incep cainii cu respectiva litera.

Marele avantaj al selectiei parintilor din liste este ca pedigree-ele se vor genera in mod corect, neexistand pericolul ca in cazul unei introduceri gresite sau putin
diferite a numelui unui parinte acesta sa nu poata fi gasit corect in baza de date.
In cazul in care s-ar fi optat pentru o indroducere libera a parintilor .. cineva ar fi trebuit sa stea permanent sa corecteze si sa faca acocierile corecte pentru parinti... ceea ce ar fi fost foarte  greu de realizat cand vor fi foarte multi caini pe site.

Legat de faptul ca ti se pare un pic peste mana, ca sa inscrii un caine cu un pedigree complet, pot doar sa spun ca:
1. Cu cat mai multi caini vor fi introdusi .. cu atat va fi mai usor pentru ca vei regasi imediat parintii (nu va trebui sa-i introduci singur)
2. Daca cineva este interesat sa introduca un caine pe site va putea aloca cateva minute pentru acest lucru.
3. E de preferat o introducere sistematica si corecta, uneia foarte lejere dar posibil generatoare de incosistente.

Cel mai activ utilizator, cu cei mai multi caini inscrisi este in acest moment DSH, deci as ruga-o putin pe ea sa comenteze sistemul de introducere ..
Acest sistem va fi imbunatatit la sugestiile voastre Smiley
dsh
Hero Member

« Reply #27 on: July 16, 2005, 07:17:31 PM »

Radu, am lucrat cu spor?...  Cheesy

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
Radu Bichir
Newbie
*

Ciobanesc German

« Reply #28 on: July 17, 2005, 12:50:35 PM »

Cu spor e putin spus .. impresionant
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #29 on: July 20, 2005, 09:09:46 AM »

Am mai inscris si eu cativa caini.
O mica sugestie: dupa ce inscri un caine sa se incarce iarasi pagina pentru a putea inscrie alt caine, sau in pagina unde se arata detalii despre cainele inscris sa existe un link sau un buton 'inscrie alt caine'.
Cred ca asa ar fi mai usor de inscris mai multi caini la rand.

Eu NU sunt membru cncg!
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... 30   Go Up
  Print  

Jump to: