Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 10:18:43 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30   Go Down
  Print  
Author Topic: Clubul National de Ciobanesc German  (Read 128058 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )

« Reply #420 on: November 02, 2010, 11:48:11 AM »

Si-acum, TOPUL FELICITARILOR mele personale.

1. FELICITARI CANISEI ROMANO, pentru locurile 1, 2 si 3 la femele munca (rezultat extraordinar pentru un crescator) si pentru LOC 1 la grupuri de crestere.
(Asta nu are legatura cu faptul ca CNCG, ca organizatie nationala este LA PAMANT LOL LOL LOL)

2. FELICITARI  FAMILIEI BOROS PENTRU CAMPIONUL LANCELOT - ne-ati dat, tuturor o lectie importanta....AI PIERDUT, CONTINUA, AI CASTIGAT, CONTINUA !!!

3. FELICITARI  FLORINE - pentru un supercomportament de FAIR PLAY

(le-ar fi ciuda si englezilor)

4. FELICITARI ETERNILOR NEA BOIAN SI LINO - poate ca din zecile de expozitii pe care le arbitreaza, arbitrilor germani le e greu sa si-o aminteasca pe fiecare......de acest Campionat sigur isi vor aminti prin turele de ring ale lui Lino, in gura cu pancarda "Iubiti si cainii strazii" si cu steagurile Romaniei si ale EU.........

PARADOX!
Liviule, sunt de acord cu ceea ce ai scris in proportie de 90%! Shocked

In afara de propozitia pe care am subliniat-o cu rosu......nu am nimic de obiectat.
Tu sustii ca CNCG este "la pamant".
Hai sa analizam!
Acum am stat si m-am gandit si la aceasta propozitie a ta si mi-au revenit in minte unele aspecte.

Nu vreau sa caut vinovati sau sa critic.....asa erau vremurile atunci....MA REFER EXCLUSIV LA DIFERENTA DINTRE SITUATII....asa ca:

1. CNCG a organizat Campionatul National IN FIECARE AN....FARA EXCEPTIE.....de la infiintare pana acum! Nici un alt club din AChR, din pacate, nu se poate lauda cu asa ceva.

2. In timpul fiecarui an s-au organizat expozitii de club, examene de munca si selectii.....cu arbitri din strainatate! Nici un alt club din AChR, din pacate, nu se poate lauda cu asa ceva.

3. Daca imi aduc aminte ca la primul CN (1998), arbitrul a arbitrat actele....nu cainii....si compar cu arbitrajul din acest an......mi se pare ca "distanta" dintre ele este muuult mai mare decat numarul anilor.

4. Daca imi aduc aminte ca la inceput erau doar 4 (patru) masculi de cg cu examen de lucru (sustinut si promovat asa cum ati vazut in diferite filmulete - pt. ca acela era nivelul atunci).....IN TOATA TARA.....si il compar cu cei de azi care au examene promovate IN ROMANIA cu arbitri SV, care au SELECTIE SV trecuta IN ROMANIA, care au HD, ED si ADN recoltate IN ROMANIA, INTERPRETATE si RECUNOSCUTE SV.......iarasi vad o mare diferenta.

5. Daca imi aduc aminte ca NICI O FEMELA de cg nu avea examen de lucru si/sau selectie......ba chiar "BH-ul" era considerat un obstacol greu de trecut.....si compar cu ceea ce am vazut toti in 2010......iarasi nu pot sa nu remarc uriasa diferenta intre 1998 si 2010.

6. Daca imi aduc aminte ca la "canise" cei ce se prezentau, de multe ori nici nu aveau atatia caini......iar acum avem din ce in ce mai multe canise care deja sunt la cel mai inalt grad de dificultate (5 caini din 5 tati si 5 mame diferite....dintre care marea majoritate la clasa "munca").....chiar si tu trebuie sa fii de acord ca este o mare diferenta.

7. Daca stau sa imi aduc aminte ca nu de mult, un "excelent sec" luat intr-o expozitie de club....sa zicem din Ungaria, era un motiv de mandrie nationala.......iar acum avem caini care castiga Campionatele de Club ale Ungariei....obtinand "VA" .....in strainatate.....si ca avem din ce in ce mai multi caini care participa deja la CN ale unor tari FOARTE TARI (ex. Germania, Italia)....si obtin rezultate din ce in ce mai bune.....iarasi trebuie sa imi dai dreptate ca vorbim nu de diferente "in ani"....ci in "ani lumina"!

Tu spui "CNCG este mort!"......noi spunem "CNCG se dezvolta"!
Ia gandeste-te!
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #421 on: November 02, 2010, 11:57:40 PM »

(Asta nu are legatura cu faptul ca CNCG, ca organizatie nationala, este LA PAMANT)

1. CNCG a organizat Campionatul National IN FIECARE AN....FARA EXCEPTIE.....de la infiintare pana acum! Nici un alt club din AChR, din pacate, nu se poate lauda cu asa ceva.

2. In timpul fiecarui an s-au organizat expozitii de club, examene de munca si selectii.....cu arbitri din strainatate! Nici un alt club din AChR, din pacate, nu se poate lauda cu asa ceva.

3. Daca imi aduc aminte ca la primul CN (1998), arbitrul a arbitrat actele....nu cainii....si compar cu arbitrajul din acest an......mi se pare ca "distanta" dintre ele este muuult mai mare decat numarul anilor.

4. Daca imi aduc aminte ca la inceput erau doar 4 (patru) masculi de cg cu examen de lucru (sustinut si promovat asa cum ati vazut in diferite filmulete - pt. ca acela era nivelul atunci).....IN TOATA TARA.....si il compar cu cei de azi care au examene promovate IN ROMANIA cu arbitri SV, care au SELECTIE SV trecuta IN ROMANIA, care au HD, ED si ADN recoltate IN ROMANIA, INTERPRETATE si RECUNOSCUTE SV.......iarasi vad o mare diferenta.

5. Daca imi aduc aminte ca NICI O FEMELA de cg nu avea examen de lucru si/sau selectie......ba chiar "BH-ul" era considerat un obstacol greu de trecut.....si compar cu ceea ce am vazut toti in 2010......iarasi nu pot sa nu remarc uriasa diferenta intre 1998 si 2010.

6. Daca imi aduc aminte ca la "canise" cei ce se prezentau, de multe ori nici nu aveau atatia caini......iar acum avem din ce in ce mai multe canise care deja sunt la cel mai inalt grad de dificultate (5 caini din 5 tati si 5 mame diferite....dintre care marea majoritate la clasa "munca").....chiar si tu trebuie sa fii de acord ca este o mare diferenta.

7. Daca stau sa imi aduc aminte ca nu de mult, un "excelent sec" luat intr-o expozitie de club....sa zicem din Ungaria, era un motiv de mandrie nationala.......iar acum avem caini care castiga Campionatele de Club ale Ungariei....obtinand "VA" .....in strainatate.....si ca avem din ce in ce mai multi caini care participa deja la CN ale unor tari FOARTE TARI (ex. Germania, Italia)....si obtin rezultate din ce in ce mai bune.....iarasi trebuie sa imi dai dreptate ca vorbim nu de diferente "in ani"....ci in "ani lumina"!

Bogdane, eu sunt 100% de acord cu ce ai scris tu, ar fi nedrept ca cineva sa conteste aceste realizari......DAR.......

Eu am precizat CNCG, ca organizatie nationala e LA PAMANT.

Si nu m-am gandit doar la acest aspect, national.

Toate realizarile amintite de tine sunt reale, dar sunt datorate muncii individuale cu CG a fiecarui proprietar sau crescator, in ceeace priveste testele, examenele de munca si selectie si a initiativelor locale 100% in ce priveste expozitiile.
In afara ca CNCG a oferit cadrul legal, n-a facut nimic altceva.

Si fiindca voi aveti convingerea ca totul e OK si CNCG se dezvolta, noi, in afara de realizarile pe care le amintesti mai vrem

1. Un club cu activitate reala in cat mai multe cluburi locale

2. Cluburi locale ce sa devina puternice, fiind persoane juridice.

3. Un club national de crestere, cu un Regulament de crestere, ce sa promoveze si protejeze 

4. Pedigree de club

Pe scurt, citeste topicul S. V. R., ca sa le afli pe toate  Wink

Si ia gandeste-te Bogdane.....e vreun punct din cele amintite de mine la realizarile enumerate de tine ?
NU ......deci daca pentru voi acestea nu sunt obiective, de ce v-ar deranja daca ar fi obiectivele S. V. R. ? LOL

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )

« Reply #422 on: November 03, 2010, 02:33:55 PM »

Bogdane, eu sunt 100% de acord cu ce ai scris tu, ar fi nedrept ca cineva sa conteste aceste realizari......DAR.......

Eu am precizat CNCG, ca organizatie nationala e LA PAMANT.

Si nu m-am gandit doar la acest aspect, national.

Toate realizarile amintite de tine sunt reale, dar sunt datorate muncii individuale cu CG a fiecarui proprietar sau crescator, in ceeace priveste testele, examenele de munca si selectie si a initiativelor locale 100% in ce priveste expozitiile.
In afara ca CNCG a oferit cadrul legal, n-a facut nimic altceva.

Si fiindca voi aveti convingerea ca totul e OK si CNCG se dezvolta, noi, in afara de realizarile pe care le amintesti mai vrem

1. Un club cu activitate reala in cat mai multe cluburi locale

2. Cluburi locale ce sa devina puternice, fiind persoane juridice.

3. Un club national de crestere, cu un Regulament de crestere, ce sa promoveze si protejeze 

4. Pedigree de club

Pe scurt, citeste topicul S. V. R., ca sa le afli pe toate  Wink

Si ia gandeste-te Bogdane.....e vreun punct din cele amintite de mine la realizarile enumerate de tine ?
NU ......deci daca pentru voi acestea nu sunt obiective, de ce v-ar deranja daca ar fi obiectivele S. V. R. ? LOL

1.   NU exista alt fel de CNCG…..decat cel „National”!
In concluzie, nu te puteai referii DECAT la CNCG in ansamblu.
Logica Liviule....LOGICA!

2.   EVIDENT, asa cum scrie si in statut, asa cum este pretutindeni in WUSV……”munca individuala a fiecarui proprietar” si „munca individuala a fiecarui proprietar in cadrul Clubului Local” reprezinta BAZA oricarui Club National…..din orice tara membra WUSV……inclusiv in Germania!!!
Ce vrei sa spui , ca in Germania le dreseazasau le antreneaza  SV-ul ……cainii membrilor?
NU, tot ei (proprietarii simpli) o fac!
Ce vrei sa spui ca SV-ul le da cluburilor locale teren de antrenament?

TOTAL GRESIT!
„Teren de antrenament”…..NU „le da” SV-ul……ci LE CERE SV-ul …..ca pe o conditie obligatorie(printre altele) la infiintarea Clubului Local!
Pricepi?

Vorbind despre „ce face CNCG …..si nu poate face un membru simplu”, uite cateva exemple:

1.   Ofera cadrul legal in fata WUSV, a AChR si a FCI. CNCG ca SINGUR MEMBRU al WUSV din Romania garanteaza membrilor recunoasterea actelor in orice expozitie sau examen de lucru sub egida WUSV….in orice tara (atata timp cat proprietarul este exclusiv membru CNCG).

2.   Certifica validitatea arbitrajelor.

3.   Invita arbitri (frumusete, munca, selectie). Nu cred ca SV i-ar da „liber la arbitraj” unui arbitru SV……la cererea unui simplu proprietar de cg.

4.   Acrediteaza cabinete si medici veterinari care DOAR PRIN POSESIA ACESTEI ACREDITARI primesc din parte SV dreptul de a executa testele respective.
Stiti cu totii foarte bine ca in cazul retragerii acestei acreditari…..implicit se retrage si acreditarea WUSV!
Sunt SIGUR ca NICI UN MEMBRU SIMPLU sau vre-un club NEMEMBRU AChR si WUSV nu ar fi fost in stare sa obtina aceste lucruri pentru cg din Romania!

5.   Organizeaza si a organizat instruiri si seminarii cu lectori de renume (nu multe…..dar din ce in ce mai multe).

6.   Acrediteaza si/sau instruieste ajutori de dresaj („infractori”, „trasatori de urma” etc).

7.   „Regulament de crestere” exista, ramane doar sa decidem, prin votul AG, cand incepem si aplicarea sa.
Aplicarea unui regulament sau o prevedere a unui statut  sau regulament foarte restrictiv (asa cum sunt cele ale SV) depinde de acceptarea lor de catre majoritate!
Ce rost are o impunere…………..pe care nu o poate respecta nimeni…….sau doar foarte foarte putini?
Ce rost ar fi avut sa impunem regulile din Germania…..si sa avem drept rezultat….1-2 masuli…..si 0(zero) femele care sa le indeplineasca?
Cati caini s-ar fi produs? Grin Grin Grin

8.   Da, sigur ca ne-ar prinde bine un”pedigree de club”…..dar aici treaba este un pic mai complicata pt. ca implica si alte entitati care nu au legatura cu WUSV.
In continuare va reamintesc ca taxele COR reprezinta o sursa majora de venit ale AChR.
AChR-ul a fost si este un partener strategic de nadejde al CNCG (inca de la infiintare) si negocieri s-au purtat si se poarta in continuare…..dar inca nu s-a ajuns la un final.
Daca tu crezi ca ai mai multe sanse decat noi…..treaba ta……dar iti aduc aminte urmatoarele:

a.   Pe „secretatul ala amarat” (asa cum il numeai tu) de atunci al AChR…..(mai stii?) De pe vremea cand brambureai lumea (ca si acum) cu „Megaexpozitia cg”…..il chema Cristian Stefanescu…..care, la vremea respectiva ti-a facut si reclamatie pt. felul in care te-ai purtat.

b.   Un alt personaj care iti poarta o amintire ……”placuta” , este Cristian Stavarache, care la vremea respectiva era prim vicepresedinte al CNCG…..si care a platit si el alaturi de noi……din buzunarul propriu „oalele sparte” si facturile venite de la SV in momentul in care „Megaexpozitia” ta de cg…….asa cum se intampla cu toate initiativele tale…..s-a spart ca un balon de sapun.

9.   Cluburi Locale cu personalitate juridica….nu au existat….si nici nu vor exista in CNCG.(PUNCT)

Acestea sunt cateva puncte, zic eu esentiale, care arata clar ce face CNCG pt. membri sai.

In acest haos al informatiilor in care traim, incerc sa nu citesc prostii!

Tu vorbesti despre „noi”…….care „noi” Liviule? Ca tu nu mai ai de-a face de mult timp cu ciobanescul german

In final am si eu o intrebare la adresa ta Liviu Bardar: Cati „posibili viitori membri” ai avut la intalnirea de infiintare programata la sfarsitul saptamanii trecute?
0(zero)?
Tu stii, la fel de bine ca mine, ca pe forum sunt multi „tari in gura”……dar realitatea este cu totul alta!
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #423 on: November 03, 2010, 02:39:06 PM »

bravo robert, 
            ia o poziţie,
a demonstrat competenţa profesională la dominiu.
nu  lasa sa se începe cu discuţii inutile.

Bogdane, daca ai vazut ca n-a tinut diversiunea (manipularea) asta, ai schimbat macazul, repede....ESTI IRECUPERABIL....dar simpatic.. Laughing

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #424 on: November 06, 2010, 01:14:11 AM »

7.   „Regulament de crestere” exista, ramane doar sa decidem, prin votul AG, cand incepem si aplicarea sa.
Aplicarea unui regulament sau o prevedere a unui statut  sau regulament foarte restrictiv (asa cum sunt cele ale SV) depinde de acceptarea lor de catre majoritate!

La prima vedere e impresionant....cata democratie.
Lucrurile stau altfel, insa.
AChR a solicitat in repetate randuri Regulamentul de Crestere CNCG.....conducerea acestuia a refuzat sa o depuna, invocand "democratia" de mai sus.......

La cate AG ati supus dezbaterii si aprobarii Regulamentul de Crestere Huh?

9.   Cluburi Locale cu personalitate juridica….nu au existat….si nici nu vor exista in CNCG.(PUNCT)[/b]

Sper ca v-ati convins....
In cazul in care ideea nu convine, uitam democratia , trecem la DICTATURA.

Daca CL cer Adunarii Generale trecerea la personalitatea juridica, iar AG aproba, se cere aprobarea AChR a modificarii de Statut, se face Act Aditional si se depune la Judecatorie.......SE POATE DOMNULE NITESCU !

Ce nu se mai poate e sa va bateti joc de membri si sa nu protejati  

Daca atitudinea voastra fata de CG si de membrii clubului e una corecta, va decide AChR.
In cazul in care membrii acuza conducerea, nu pot depune plangeri conducerii despre conducere....dar pot cere sprijinul forului tutelar roman, Asociatia Chinologica Romana.

Bogdane, vezi ca am trecut LA ALT NIVEL.....ACOLO UNDE NU TIN CALOMNIILE CA PE FORUM.....

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #425 on: November 16, 2010, 01:31:24 AM »

Conform "Art. 27   Pierderea parteneriatului
Parteneriatul dispare prin.....renuntare......"  
din Statut CNCG.

Ma adresez Comitetului de Conducere al C.N.C.G., cu rugamintea de a-mi indica aici adresa la care pot trimite renuntarea la parteneriatul cu clubul Dumneavoastra.

Cum ultima chitanta primita reprezinta contravaloarea cotizatiei pe anul 2007, va rog sa-mi comunicati (aici) suma restanta a cotizatiilor pentru anii 2008, 2009, 2010, inclusiv penalizarile de intarziere la plata, inclusiv contul unde pot face viramentul bancar.

Multumesc,
Liviu Bardar
un iubitor al rasei

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #426 on: November 16, 2010, 07:25:56 AM »

Va anunt pe aceasta cale, conform Statut CNCG, schimbarea adresei mele, Bardar Liviu, cu rugamintea de a o transmite si AChR, in eventualitatea ca si Asociatia Nationala are sa-mi comunice ceva, personal.

BARDAR LIVIU
Membru CNCG neplatitor

Str. Tiganesti, nr. 89, comuna Ciolapani
Sector Agricol Ilfov

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #427 on: November 16, 2010, 08:00:37 AM »

Rectific, va rog......CIOLPANI.....nu Ciolapani.....se putea sa nu-mi tradez emotia, in postare, tastand aiurea ?
(abtineti-va sa radeti)

VON HAUS BURA
Hero Member

pasiune la rang de arta !

« Reply #428 on: November 21, 2010, 11:30:38 AM »

La prima vedere e impresionant....cata democratie.
Lucrurile stau altfel, insa.
AChR a solicitat in repetate randuri Regulamentul de Crestere CNCG.....conducerea acestuia a refuzat sa o depuna, invocand "democratia" de mai sus.......

La cate AG ati supus dezbaterii si aprobarii Regulamentul de Crestere Huh?

Sper ca v-ati convins....
In cazul in care ideea nu convine, uitam democratia , trecem la DICTATURA.

Daca CL cer Adunarii Generale trecerea la personalitatea juridica, iar AG aproba, se cere aprobarea AChR a modificarii de Statut, se face Act Aditional si se depune la Judecatorie.......SE POATE DOMNULE NITESCU !

Ce nu se mai poate e sa va bateti joc de membri si sa nu protejati  

Daca atitudinea voastra fata de CG si de membrii clubului e una corecta, va decide AChR.
In cazul in care membrii acuza conducerea, nu pot depune plangeri conducerii despre conducere....dar pot cere sprijinul forului tutelar roman, Asociatia Chinologica Romana.

Bogdane, vezi ca am trecut LA ALT NIVEL.....ACOLO UNDE NU TIN CALOMNIILE CA PE FORUM.....

LIVIU...LIVIU...CNCG ar trebui sa se numeasca....CLUBUL ROMANO & ACOLITII !!!!
HOTII striga HOTII .....
stai ca vin eu si incep sa dau in ei !!!!!
pentru toata campania de denigrare care au dus o impotriva mea...in frunte cu hipopotanul ala umflat in nesimtire cu 100 de kg de slanina din ulei de masline !!!!
......ma puteti muta la off...

WE GIVE WHAT WE GET !
R.I.P.  PITT , DANA  ! ramineti  mereu in inima mea, pina la moarte.....
RIP. RADU CEZAR BUSUIOC , KIS FERI.....
Pensiune,dresaj,canisa si performanta....toate sub un singur nume...
 *Link Removed*
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #429 on: November 21, 2010, 11:38:02 AM »

Tu erai tot ce le lipsea in momentul asta...

WHATEVER......ROMANIA IT'S & WILL BE A FREE COUNTRY !!! Wink

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #430 on: November 21, 2010, 11:47:22 AM »

a.   Pe „secretatul ala amarat” (asa cum il numeai tu) de atunci al AChR…..(mai stii?) De pe vremea cand brambureai lumea (ca si acum) cu „Megaexpozitia cg”…..[/font]il chema Cristian Stefanescu…..care, la vremea respectiva ti-a facut si reclamatie pt. felul in care te-ai purtat.[/b]

Tot asa il va chema pana moare, stai linistit.....Eu si S. V. R. nu ii vom schimba  NUMELE....

VON HAUS BURA
Hero Member

pasiune la rang de arta !

« Reply #431 on: November 21, 2010, 12:07:55 PM »

Tu erai tot ce le lipsea in momentul asta...

WHATEVER......ROMANIA IT'S & WILL BE A FREE COUNTRY !!! Wink

ii compatimesti Huh

WE GIVE WHAT WE GET !
R.I.P.  PITT , DANA  ! ramineti  mereu in inima mea, pina la moarte.....
RIP. RADU CEZAR BUSUIOC , KIS FERI.....
Pensiune,dresaj,canisa si performanta....toate sub un singur nume...
 *Link Removed*
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #432 on: November 21, 2010, 12:22:21 PM »

Doar pentru ce-au facut bine pentru rasa....putin, dar au facut...

bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #433 on: June 10, 2014, 07:53:07 PM »

Caliatea de membru al C.N.C.G. este echivalenta cu calitatea de membru W.U.S.V., sau este o treaba complet separata si necesita o inscriere directa acolo???
marius_bl
Hero Member

« Reply #434 on: June 10, 2014, 11:01:43 PM »

Caliatea de membru al C.N.C.G. este echivalenta cu calitatea de membru W.U.S.V., sau este o treaba complet separata si necesita o inscriere directa acolo???

Nu are nici o legatura.

*Link Removed*
Pages: 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30   Go Up
  Print  

Jump to: