blackcat
Sr. Member

Ayana&Ammara
|
 |
« on: May 06, 2009, 04:42:06 PM » |
|
Mi se pare ca Ayenuta a inceput sa doarma cam mult in ultimul timp(de vreo 2 zile),aseara cand am iesit la ea(are padocul ei in curte) dormea dusa,am strigat la ea de vreo doua ori pana sa se trezeasca(m-am si speriat ca am crezut ca i s-a intamplat ceva),azi dimineatza am iesit din casa si la fel dormea si a trebuit s-o strig ca sa se trezeasca dar de obicei e in picioare imediat cum aude usa de la casa deschizandu-se sau cum aude miscari in casa.Stiu ca dupamasa mai doarme din cand in cand dar e in picioare cum iesim noi in curte sau se trezeste daca vorbim in casa si sunt geamurile deschise,acum doarme chiar daca ne ducem langa gardul de la pdoc.De surzit n-a surzit ca am verificat si nici babuta nu e(are 5 ani si 3 luni),capuse n-avem iar de jucat si de mancat ca inainte(adica de-amandoua).O fi bolnavioara totusi sau si-a schimbat doar obiceiurile si acum leneveste mai mult iar eu ma panichez degeaba  ?Oricum trebuie sa facem vaccinul anual zilele acestea asa ca maine ii vacem o vizita domnului doctor ca sa fiu sigura ca mi-e teama sa nu aiba ceva si eu sa nu-mi dau seama 
|
|
|
|
|
|
"Winners never quit and quitters never win."
|
|
|
blackcat
Sr. Member

Ayana&Ammara
|
 |
« Reply #1 on: May 07, 2009, 12:06:48 PM » |
|
Am fost la veterinar azi si ne-a zis domnul doctor ca are o stare virala(deduc eu ca vine de la vre-un virus ca dansul nu ne-a zis foarte multe) si ca are febra mare.I-a facut doua injectii cu antibiotice si ne mai ducem si maine sa vedem cum ne simtim  (iar vaccinul bineinteles ca l-am amanat pentru cand ne-om face bine)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andrex
Jr. Member

mi perro es sagrado
|
 |
« Reply #2 on: May 07, 2009, 12:38:00 PM » |
|
tine-ne la curent..... oricum... daca e doar o stare virala,... in scurt timp o sa te oboseasca ea pe tine!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackcat
Sr. Member

Ayana&Ammara
|
 |
« Reply #3 on: May 07, 2009, 01:54:43 PM » |
|
Nici acum,bolnavioara nu prea are stare(in afara de timpul cand doarme).Acum vr-un sfert de ora am iesit la ea sa-i dau niste papica ca n-a prea vrut sa manance de dimineata(a mancat dar putin asa ca am pregatit papica speciala ca sa nu-i reziste,adica niste orez cu morcovi fierti pisati ca altfel nu-i mananca si cu niste piept de pui fiert) si ca s-o mai trezesc ca iar o luase somnul dar,dupa ce a mancat,a sarit gardul la vecina dupa o pisica.Acum vad ca s-a culcat iar  dar oricum iau semnul cu pisica de bun,dac-a fost ea in stare sa sara si gardul si sa prinda viteza luminii inseamna ca-i trece 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dandra
Full Member

|
 |
« Reply #4 on: May 07, 2009, 02:03:02 PM » |
|
dupa ce a mancat,a sarit gardul la vecina dupa o pisica. hai hai fuga dupa pisici, sa te faci sanatoasa ca mai ai multe pisici de fugarit si multi papuci de ros si gropi de sapat  sa auzim de bine !
|
|
|
|
|
|
Micul meu catel: o bataie de inima, la picioarele mele ...
|
|
|
blackcat
Sr. Member

Ayana&Ammara
|
 |
« Reply #5 on: May 08, 2009, 07:50:30 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackcat
Sr. Member

Ayana&Ammara
|
 |
« Reply #6 on: May 09, 2009, 11:17:44 AM » |
|
 Tot dormim(si aseara si azi de dimineata o luase somnul) dar febra nu avem c-am fost la cabinet si-am mai facut si niste injectii.Aseara a incercat sa se urce pe gard,in doua labe si-a picat in fund,azi deabia de s-a urnit pana la veterinar si inapoi acasa(am mers cu viteza melcului si la noi nu prea exista asa ceva inainte)  Ne-a zis domnul doctor s-o lasam pana luni si daca tot nu-si revine incepe sa-i faca analize si o ecografie. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackcat
Sr. Member

Ayana&Ammara
|
 |
« Reply #7 on: May 10, 2009, 05:31:07 PM » |
|
Am fost la celalalt cabinet azi dimineata,la Family Vet,ca doctorul Safta nici macar nu s-a uitat la noi cand am ajuns la cabinet,a trimis-o pe asistenta sa ne faca niste vitamine ca dansul era ocupat si ne-a zis ca azi nu poate sa ne faca analize.La celalalt cabinet,domnul doctor s-a uitat la noi pe toate partile,a zis ca in mod normal ar trebui sa fie bine pentru ca in afara de faptul ca doarme si mananca pe toane totul era bine(temperatura,pulsul,mucoasele....) si ne-a mai facut o injectie.Mi-a spus la ce sa am grija(care-ar fi primele semne de alarma)pentru ca i-am spus inainte ca-mi este teama sa nu aiba ceva de la capuse si ne-a zis si ca probabil o sa ne treaca si starea de molesala treptat pentru ca febra nu mai avem.Il sunam maine sa vedem daca e cazul sa mai facem si niste analize,depinde cum ne simtim,acum suntem mult mai vioaie si am dormit si mai putin azi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackcat
Sr. Member

Ayana&Ammara
|
 |
« Reply #8 on: May 11, 2009, 01:56:44 PM » |
|
Ne revenim vazand cu ochii iar eu ma uit la ea si nu-mi vine sa cred,duminica dimineata era lata iar acum e in picioare si face o galagie de ne stie tot cartierul.Am vorbit cu domnul doctor azi dimineata si ne-a zis ca din moment ce a raspuns asa bine la ce i-a facut pare sa fi fost un fel de paralizie data de capuse.Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca nu schimbam cabinetul 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cycyca13
Sr. Member

Cecilia & ISA
|
 |
« Reply #9 on: May 11, 2009, 10:59:51 PM » |
|
Ma bucur tare mult ca se simte bine! Am gasit si eu o capusa ( moarta) pe Isa! cu toate ca are picaturi puse regulat. Maine avem in plan sa stropim prin curte cu o substanta insecticida . Mai mult de atat nu stiu ce as putea sa fac pt ca sa o feresc de capuse. Sa ai si tu grija.
|
|
|
|
|
|
“Prima arta creata de om a fost educatia cainelui, iar fructul acestei arte a fost cucerirea si stapanirea pasnica a intregului pamant”
|
|
|
blackcat
Sr. Member

Ayana&Ammara
|
 |
« Reply #10 on: May 12, 2009, 04:36:43 PM » |
|
Avem,avem mai ales dupa ce s-a intamplat.Prin curte au dat deja ai mei cu un insecticid,mai mult pentru vita de vie dar omoara si ganganiile de prin curte si deci si capusele iar in cusca ei am tot dat cu niste pudra pentru purici si capuse(si donsoara are si picaturi puse proaspat,avea si inainte sa se imbolnaveasca si tot am gasit doua pe ea).In curte nu sunt ca si pisica sta toata ziua in iarba si pe ea n-am gasit(si nici matele vecinului n-au si tot pe la noi isi fac veacul) dar ghinionul nostru e ca stam exact peste drum de un parculet si acolo sunt sigur la cata iarba e si avand in vedere ca nu s-a dat cu nici un fel de solutie.Oricum acum sunt cu ochii-n patru,in fiecare zi o caut de "intrusi" c-am tras o sperietura zilele astea,eram disperata ca vedeam ca-i tot faceau antibiotice si vitamine si degeaba si nu mai vreau sa trecem prin asta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|