|
Der Gebrauchshund
|
 |
« on: January 25, 2006, 11:22:33 PM » |
|
Clubul Local de Ciobanesc German Baia Sprie si Clubul Local de Ciobanesc German Satu Mare invita toti iubitorii de ciobanesc german la expozitia de club DUPLEX organizata in data de 1 si 2 iulie 2006. In premiera vor arbitra la o expozitie 2 arbitri SV cu renume mondial. In prima zi unul dintre arbitri va arbitra femelele iar celalalt masculii, a doua zi la cealalta locatie, afla la doar cativa kilometri distanta, vor arbitra invers. Astfel un caine va fi arbitrat doua zile consecutive de doi arbitri diferiti. Pentru intrebari, dar si sugestii va stam la dispozitie, informatii se vor gasi si pe site-ul clubului, www.ciobanescgerman.lx.ro, aflat inca in "inventar".
|
|
|
|
« Last Edit: May 04, 2006, 09:37:20 PM by razvan »
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #1 on: February 06, 2006, 01:28:12 AM » |
|
sugestie (pe forum deocamdata, pana iesiti din inventar): interesati-va din timp de cazare; la ce arbitrii aveti si cu renumele frumos de care va bucurati in privinta organizarii de calitate (na, ca va fac si complimente, da' ce-i adevarat, e adevarat!  ) cred ca o sa aveti multi ,,clienti" din afara zonei.
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #2 on: February 06, 2006, 01:33:20 AM » |
|
We won't let you down!! Si pregatim si o surpriza!
|
|
|
|
« Last Edit: February 06, 2006, 01:37:34 AM by CLCG »
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #3 on: February 06, 2006, 01:38:31 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg
|
 |
« Reply #4 on: February 06, 2006, 07:54:14 PM » |
|
noi vrem sa venim, sa dea Domnul sa nu interfereze cu licenta ca nu stiu ce ma fac.Asa ca spor la treaba cu organizarea CLCG!! 
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" Vet'
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #5 on: February 06, 2006, 08:56:48 PM » |
|
noi vrem sa venim, sa dea Domnul sa nu interfereze cu licenta ca nu stiu ce ma fac.Asa ca spor la treaba cu organizarea CLCG!!  Cum sa nu veniti! Iar daca atunci e licenta, nu-ti ramane decat s-o iei cu brio! Dar sa speram ca e ca la poli si scapi pana in iulie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #6 on: February 13, 2006, 04:52:33 PM » |
|
Inginerule 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #7 on: February 13, 2006, 04:57:08 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
smalldog
Jr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #8 on: March 19, 2006, 09:01:33 PM » |
|
am vazut azi formularul de inscriere pentru aceasta manifestare - arata foarte bine ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #9 on: March 20, 2006, 05:41:49 PM » |
|
si eu l-am vazut... si am vazut ca ati schimbat arbitrii... da' tot vin! nu scapi de mine! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #10 on: March 21, 2006, 11:39:42 AM » |
|
numai 1 arbitru s-a schimbat. nu avem ce face, probleme personale la clubul zonal. dar si noriswand, canisa sieger 2005, e ok, nu? iar de dl gothe, mi s-a confirmat ieri in germania, ca e un arbitru foarte bun, chiar daca noi nu-l cunoastem inca. defapt chiar asta era si ideea principala a noastra, de a aduce 2 arbitri noi pentru romania. va asteptam in numar cat mai mare. (chiar si pe tine  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #11 on: March 21, 2006, 05:15:24 PM » |
|
eu una, eram tare curioasa de Margit van Dorssen - de abia asteptam s-o vad arbitrand... fireste ca arbitrajul este, in continuare, de mare interes! succes, inca o data!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #12 on: May 03, 2006, 11:18:16 AM » |
|
OCAZIE UNICA!0745 67 95 24 - Inscrieri la sesiune foto cu MAGICON la DuplexInformatii la nr. de mai sus sau info@kastanienwald.roVa rugam sa va inscrieti cat mai urgent, pentru a putea planifica sesiunile foto!
|
|
|
|
« Last Edit: May 03, 2006, 12:04:16 PM by Der Gebrauchshund »
|
|
|
|
|
|
ulck
|
 |
« Reply #13 on: June 06, 2006, 11:34:34 AM » |
|
Ce noutati mai sunt despre duplex. Cine va arbitra? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
German Shepherd
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #14 on: June 06, 2006, 01:53:57 PM » |
|
La ultima 'strigare' erau: Klaus Gothe si Ernst Rückert, SV - Germania Prima zi unul masculii celalant femelele, urmand ca a doua zi se se schimbe.
|
|
|
|
|
|
darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
|
|
|
|