Forum ciobanesc german
March 14, 2013, 10:10:40 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3 4 5 6   Go Down
  Print  
Author Topic: intrebari intretinere  (Read 21709 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
PUIU ZIMA
Newbie
*

Ciobanesc German

« on: January 28, 2006, 07:02:56 PM »

Buna tuturor!
Am si eu de 2luni un CG acum invat despre cresterea si intretinerea lui.Am tot intrebat la cunoscuti tot felul de lucruri si am citit si pe net despre CG.Am o intrebare si va rog sa ma ajutati CG meu este femela
are 8 ani este tare dulce si ne-am obisnuit impreuna ma asculta bine si ne-am impretienit foarte repede,dar
am o problema ii cade foarte mult par ,este normal? Nu raman portiuni fara par,dar este foarte mult,o perii destul de des,cam la 2zile,dar tot timpul este par pe jos.
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #1 on: January 28, 2006, 07:06:45 PM »

Cainii naparlesc la schimbarea de temperatura, adica le pica parul puternic. La cainii tinuti in apartament, asta se intampla mai des si oricum poate dura ceva timp.
Poate este doar un schimb normal de par, dar poate fi si de la mancare. Ce mananca si ce a mancat inainte?

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
salvanim
PUIU ZIMA
Newbie
*

Ciobanesc German

« Reply #2 on: January 28, 2006, 08:10:40 PM »

De la cine am primit-o mi-a spus ca-i dadea mincare gatita ce aveau,la inceout i-am dat si eu mincare gatita pentru ea maruntaie,carne fiarta,oase dar mi-sa spus sa-i dau mincare uscata.Acum o saptamana i sa facut o operatie pe spate ,a avut 2 chisturi care au fost extirpate,medicul mi-a spus sa-i dau mincare uscata light si s-o tin inauntru,inainte statea afara.
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #3 on: January 29, 2006, 11:47:09 AM »

mancarea gatita de genul ce aveau este nepotrivita pentru un caine, mai ales ciobanesc german, oase multe sunt si ele de nedorit, mai ales la o varsta mai inaintata. naparlirea poate fi normala, sau de la aceste schimbari de mancare. doua luni nu e o perioada foarte lunga. cine e veterinarul femelei?

crb
Hero Member

« Reply #4 on: February 03, 2006, 11:55:01 AM »

Nu stiu daca aveti disponibilitatea financiara, dar Royal Canin, a dezvoltat o reteta pentru caiini in varsta, si care probabil, are influenta si asupra starii blanii... e o ipoteza, pe care n-am verificat-o, poate peste vreo 5 - 6 ani ....Cred ca puteti intreba (detalii) si la Cabinetele veterinare care vand mancare industriala .
Am citit (pe undeva Dog Magazin, dar nu mai stiu nr-ul : cosancvinizarea si selectia influenteaza negativ unele aspecte : digetia, articulatii, etc.... daca citez gresit, imi cer scuze si accept corectiile celor mai vechi.

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
crb
Hero Member

« Reply #5 on: February 06, 2006, 08:21:16 PM »

D-le Zima, nu pentru mine, ca sunt "pitic" printre cei de p'aci, dar, .... de bun simtz....e cazul de "multumecs (chiar daca cu noduri, motivele le stiti dvs, daca sunt),.... asa se incheie un post civilizat... au fost oameni care v-au respuns, din traire pentru CG (eu nu ma includ, c-as fi partinitor),... dar asa se face... cred ca noua, romanilor, ne lipseste "stiinta "comunicarii...

Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #6 on: February 06, 2006, 09:03:49 PM »

Lasa  crb, nu fi suparat, poate a vrut omul sa multumeasca dar n-a mai apucat, i-o fi picat netul.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
dsh
Hero Member

« Reply #7 on: February 07, 2006, 01:08:27 AM »

D-le Zima, nu pentru mine, ca sunt "pitic" printre cei de p'aci, dar, .... de bun simtz....e cazul de "multumecs (chiar daca cu noduri, motivele le stiti dvs, daca sunt),.... asa se incheie un post civilizat... au fost oameni care v-au respuns, din traire pentru CG (eu nu ma includ, c-as fi partinitor),... dar asa se face... cred ca noua, romanilor, ne lipseste "stiinta "comunicarii...

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
crb
Hero Member

« Reply #8 on: February 07, 2006, 10:23:41 AM »

Bine, bine, ok, nu mai zic nimic,....Ce mi-o fi venit sa ma apuc de facut "scoala politetii" pe forum? cred ca m-am shocat dupa virulenta disputei cu "dresajul"... ok deci, ma declar of topic de unul singur....

PUIU ZIMA
Newbie
*

Ciobanesc German

« Reply #9 on: February 26, 2006, 08:20:24 PM »

Buna tuturor ,imi cer scuze ca nu am mai fost pe net,am vazut cu uni m-au atentionat imi insusesc critica dar nu ca nu am "stiinta"comunicarii ci doar faptului ca nu am mai fost pe net  (crb)Multumesc Ariana pentru aparare!
multumesc tuturor care mi-au raspuns la intrebari .Problema cu caderea parului sa mai atenuat se pare ca a fost datorita faptului ca am tinut-o
inauntru pe perioada dupa operatie .Acum mananca numai Purina light si se pare ca este mai bine.Inca o data imi cer scuze daca am suparat pe cineva .MULTUMESC!
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #10 on: February 26, 2006, 08:23:26 PM »

Unii au reactie mai ciudata, dar asa sunt ei

PUIU ZIMA
Newbie
*

Ciobanesc German

« Reply #11 on: February 26, 2006, 08:28:47 PM »

OK.NU M-AM SUPARAT! Cheesy O SA-I TREACA!
crb
Hero Member

« Reply #12 on: February 26, 2006, 09:09:16 PM »

Mi-a trecut de mult.... o fi tot de la proteine?...CHELESC !!!...

PUIU ZIMA
Newbie
*

Ciobanesc German

« Reply #13 on: February 27, 2006, 08:27:38 PM »

Give me beer
PT CRB
PUIU ZIMA
Newbie
*

Ciobanesc German

« Reply #14 on: February 27, 2006, 08:28:55 PM »