alexuna
Newbie
|
 |
« on: August 11, 2009, 11:33:42 AM » |
|
Salut! As dori sa recomand un cabinet veterinar din Oradea proprietarilor de animale. Cabinetul se afla pe strada Slatinei nr. 29, in zona Rogerius - fabrica de paine Dorbob. Serviciile lor sunt impecabile, au si urgente la nr de telefon 0742638946 sau 0740979725 - Dr. Ioana Dalea si Dr. Rus Mihai.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DDaniel
Newbie
|
 |
« Reply #1 on: September 11, 2009, 08:26:25 PM » |
|
Salut Alexuna ! Multumesc mult pentru recomandare! sunt intr-adevar cei mai buni si crede-ma am fost la toti medicii din Oradea cu labradorul meu iar sora mea, cu pisicile ei, la fel. O problema care parea foarte complicata s-a rezolvat dupa luni de zile foarte usor si la un pret rezonabil. Am sa-i recomand in continuare la toate cunostintele cu animale. Pacat ca nu i-am gasit de mai multa vreme, as fi evitat multa osteneala. Iti multumim inca o data si o seara placuta !  Tu ce probleme ai avut cu animalutul tau ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alexuna
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: September 11, 2009, 08:45:07 PM » |
|
Buna seara ! Eu am o femela de bichon havanez care a fatat 6 puisori superbi acum 2 luni si jumatate. Intr-o noapte, in timp ce inca alapta, puisorii aveau vreo 2 saptamani, a inceput sa tremure atat de tare incat nu putea sta pe picioare. Era fierbinte si plangea in continuu. Am sunat la doamna doctor la care mergeam in mod obisnuit, dar care nici de data asta nu a raspuns la telefon, am sunat la alti medici - de-ai prietenilor, si i-am gasit pe cei de pe Slatinei in cele din urma, pe internet. Au venit in 15 minute. Catelusa avea o temperatura de peste 41 de grade, fierbea si dadea semne de epuizare deja din cauza frisoanelor. Mi s-a spus ca are o cadere de calciu, ceea ce a si fost adevarat - la 10 minute dupa perfuzia cu calciu s-a linistit complet iar apoi si temperatura i-a scazut. S-a dovedit a avea si probleme cu o ureche, o otita cronica, tratata la fel cum am fost eu consiliata de-a lungul vremii de catre medicii la care am fost cu o problema sau alta, adica aproape deloc. Cam asta a fost. Oricum nu se poate uita cat de promti au fost si prin ce am trecut vazand ca nimeni nu raspunde la telefon. Voi ce probleme ati avut?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elefant
Newbie
|
 |
« Reply #3 on: January 02, 2010, 05:44:32 PM » |
|
În legătură cu cei de pe Slatinei. Un prieten de al meu a fost cu un Bobermann la ei, pe care l-au diagnosticat cu puroi la uter. Au vrut să-l trimită în ungaria, zicând dacă nu e operat în 2 ore moare câinele. S-a dus la cei de pe Decebal şi l-a operat. Câinele e bine fără să meargă în ungaria. Şi totul era de Revelion. Şi pe Decebal e urgenţă Non Stop şi medicul de acolo a lucrat în ungaria, ştie meserie. În sfârşit avem şi urgenţe pentru căţeii noştri în Oradea. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IoanaVet
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: January 29, 2010, 09:43:37 PM » |
|
Domnule "Elefant", sunt medicul de pe Slatinei 29, Oradea care a consultat dorbermannul (daca e vorba de acelasi caz, de pe 31.12), si l-a diagnosticat cu piometru. Recomandarea mea a fost sa il operez URGENT iar domnul (proprietarul) si-a luat cainele de pe masa si mi-a spus ca "eu nu operez cateaua asta" si a plecat. Am aflat ulterior ca operatia s-a incheiat cu succes, in Ungaria. Deci, fie sunteti GRESIT informat, fie cu buna stiinta imprastiati zvonuri nefondate la adresa noastra - a medicilor de pe Slatinei 29, Oradea. Pentru o discutie eleganta pe tema aceasta va rog sa imi scrieti pe adresa de mail ioana.vett@yahoo.com.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mihaivet
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: January 30, 2010, 12:02:24 PM » |
|
Tot in legatura cu comentariul mai sus numitului "elefant" as dori sa adaug si eu cateva comentarii. In primul rand vreau sa ii amintesc lui "elefant" ca cei de pe SLATINEI 29 l-au diagnosticat cu piometru (puroi in uter) si nu cei de pe Decebal si tot ei i-au propus operatia care, asa cum au spus cei de pe SLATINEI 29, I-A SALVAT VIATA! Tot lui "elefant" vreau sa ii amintesc ca PROPRIETARII cainelui au fost cei care au dorit sa mai afle o parere si nu cei de pe SLATINEI 29 pentru care totul era clar! Mai mult cei de pe SLATINEI i-au si recomandat alt cabinet din ORADEA in prima instanta si nu din Ungaria asa cum sustine "elefant". In concluzie, pentru toti cititorii acestui forum, vreau sa va spun ca cineva minte cu nerusinare in legatura cu acest caz, fie "elefant" rau intentionat sau prost informat, fie proprietarii cainelui care sustin in continuare ca operatia au facut-o in Ungaria si nu pe Decebal!!!!!! Va las pe voi sa trageti concluzii.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lia
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: January 31, 2010, 11:43:31 PM » |
|
D-na doctor Ioana,dacă doriţi să vă remarcaţi competenţa lăsaţi-i pe stăpânii clienţilor d-voastră să vă facă reclamă,dar nu prin forum,pt.că puţini sunt cei care-l citesc. .Concurenţa între medicii veterinari din Oradea, din fericire,se relansează.D-voastră sunteţi la început de drum(vă doresc mult succes în folosul câinilor şi felinelor).Aveţi concurenţi puternici , foarte pricepuţi cum sunt:d-na dr. LUIZA NAGY de pe str.Ady Endre(recunoscută de medicii veterinari din Cluj-sunt dovezi- ca un medic f.competent),d-l dr.MATYASI MATYAS (recunoscut de medici renumiţi din Ungaria -ştiu din surse f. sigure şi competente-şi care şi-a făcut rezidenţiatul la una din cele mai mari clinici veterinare din Ungaria ).S-a ocupat şi de farmacia veterinară importând medicamente de f. bună calitate din Occident, pentru cabinetele veterinare din Ungaria şiRomânia.Dr.MATYASI are cabinetul veterinar nou deschis pe Bdul Decebal nr.63 lângă staţia OMV,are şi URGENŢE NON-STOP la nr.0740 976 306(din fericire pt.animăluţele din Oradea nu a rămas în Ungaria) şi cred că ar fi bine dacă aţi conlucra cu ei pt.a căpăta ştiinţa şi experienţa lor(nimeni nu s-a născut atotştiutor şi e bine să avem "bătrâni" lângă noi).Vă doresc mult succes în folosul tuturor animăluţelor!Să nu luaţi în seamă micile bârfe ale unor stăpâni neloiali la adresa acestor medici, deoarece tot aşa de bine vă poate bârfi şi pe d-voastră dacă nu le convine cum le trataţi animalul.Hai să fim cu toţii loiali, să ne respectăm unii pe alţii(stăpânii pe medici şi invers,precum şi medicii între ei),să vă respectaţi toţi medicii şi meseria.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mihaivet
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: February 01, 2010, 12:55:11 PM » |
|
Stimata doamna sau domnisoara "lia" ce v-a facut pe dumneavoastra sa credeti ca am incerca sa ne facem reclama pe unul dintre multele forumuri dedicate animalelor???! Comentariul dumneavoastra ca si al lui "elefant" este nefondat si chiar partinitor, cred ca voi incercati sa faceti reclama unui anume cabinet si unui anumit medic veterinar din Oradea! Mai sunt si alti medici veterinari in Oradea inafara de Dr. Luiza si Dr. Matyas, poate nu de renumele si cu experienta lor, dar exista si incearca sa isi faca treaba cu seriozitate si pasiune. Nu cred ca aveti dumneavoastra de unde sa stiti cata experienta practica are unul sau celalalt, cat de recunoscut sau cat de renumit este vreunul dintre noi pe plan intern sau international sau cat de profesionist si de priceput suntem unii sau altii! Atunci cand pui pasiune in ceea ce faci si te implici mai mult decat este necesar pentru a salva viata unui animal, atunci cand raspunzi la urgente noaptea la 2, de sarbatori sau cand esti in oras cu prietenii cred ca ai dreptul sa comentezi niste vorbe aruncate aiurea asa cum a facut "elefant", nu credeti???! Nu am raspuns comentariilor rautacioase pentru a ne face reclama si nici nu am aruncat cu noroi in vreun medic veterinar din Oradea, nu cred ca cineva isi poate schimba medicul doar pentru ca a vizualizat niste comentarii pe anumite forumuri dar nici nu vom ezita sa ne implicam atunci cand cineva ca "elefant" sau ca dumneavoastra face diverse comentarii legate de activitatea noastra, nefondate bineinteles! Inainte de a face astfel de comentarii ar fi bine sa va documentati daca tot vorbeati de RESPECT!!!!! Cu siguranta aceste comentarii au fost facute pentru a ne irita putin si pentru a scoate in evidenta anumiti medici cu renume international dar din pacate pentru dumneavoastra si pentru "elefant" nu cred ca ati reusit!!! Mai incercati totusi.....nu voi ezita sa va raspund de cate ori este nevoie! Cu respect, Dr. Mihai Rus
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ralugorga
Newbie
|
 |
« Reply #8 on: February 20, 2010, 01:36:17 PM » |
|
Pentru mine si intreaga familie tot respectul pentru cei de pe Slatinei. Mi-au salvat cainele deja de doua ori, s-au comportat ireprosabil, au venit pentru perfuzii si analize indiferent de ora sau zi. Poate ca si altii ar fi facut la fel, oricum in situatia mea au fost total implicati si s-au consultat tot timpul cu fostii lor colegi de la Cluj. Le multumesc. Pentru noi, sunteti cei mai buni!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
natale89
Newbie
|
 |
« Reply #9 on: September 22, 2010, 10:09:56 PM » |
|
ciao vorrei parlare con il dott.matyasi matyas
|
|
|
|
|
|
|
|
|
glauben
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: January 04, 2011, 08:50:44 PM » |
|
Buna seara ! Eu am o femela de bichon havanez care a fatat 6 puisori superbi acum 2 luni si jumatate. Intr-o noapte, in timp ce inca alapta, puisorii aveau vreo 2 saptamani, a inceput sa tremure atat de tare incat nu putea sta pe picioare. Era fierbinte si plangea in continuu. Am sunat la doamna doctor la care mergeam in mod obisnuit, dar care nici de data asta nu a raspuns la telefon, am sunat la alti medici - de-ai prietenilor, si i-am gasit pe cei de pe Slatinei in cele din urma, pe internet. Au venit in 15 minute. Catelusa avea o temperatura de peste 41 de grade, fierbea si dadea semne de epuizare deja din cauza frisoanelor. Mi s-a spus ca are o cadere de calciu, ceea ce a si fost adevarat - la 10 minute dupa perfuzia cu calciu s-a linistit complet iar apoi si temperatura i-a scazut. S-a dovedit a avea si probleme cu o ureche, o otita cronica, tratata la fel cum am fost eu consiliata de-a lungul vremii de catre medicii la care am fost cu o problema sau alta, adica aproape deloc. Cam asta a fost. Oricum nu se poate uita cat de promti au fost si prin ce am trecut vazand ca nimeni nu raspunde la telefon. Voi ce probleme ati avut?
Am si eu o intrebare alexuna,cati caini ai?deoarece am observat ca lauzi pe toate site-urile cabinetul medical de pe Slatinei,iar aici ai bishon,pe un alt site spuneai ca ai un metis si ca ai fost initial la ei cu alta problema,iar asta imi ridica intrebari.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #11 on: January 04, 2011, 09:37:45 PM » |
|
cred ca acum are cu 1 an si jumatate mai mult decat avea cand a postat pe forumul acesta.  Discutia nu isi are rostul.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
glauben
Newbie
|
 |
« Reply #12 on: January 06, 2011, 08:57:02 PM » |
|
cred ca acum are cu 1 an si jumatate mai mult decat avea cand a postat pe forumul acesta.  Discutia nu isi are rostul. Nu dar chestia aceasta mi-a sarit in ochi dupa ce am fost si eu cu cainii la acest medic si a reusit sa faca mai mult rau decat bine si cam in 70% din cazurile in care cainii erau intradevar bolnavi nu stia ce are.Pur si simplu. Si cu atat mai mult,in cazul in care am dreptate,cata incredere putem avea intr-un medic care sta si isi face reclama mascata pe forumuri & Co. Mi se pare putin penibil  si chiar daca postarile sunt vechi lumea inca le citeste pentru ca e demoralizata de multi medici care nu se descurca si cauta pe internet si pe unde apuca  atat.Multumesc de intelegere
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bambus
Newbie
|
 |
« Reply #13 on: January 18, 2011, 10:44:38 PM » |
|
buna doamna sau d-ra lia!eu nu stiu despre ce vorbiti in legatura cu d-na doctor nagy luiza.aveti habar de ce inseamna un doctor veterinar bun?poate pentru nivelul dvstr este un medic bun.pentru mine este zero!!!!cu tot respectul,dar va spun povestea mea.m-am dus la dansa cu 2 caini bolnavi.nici macar la unul nu a reusit sa imi spuna problema adevarata.la amandoi caini a dat tratamente gresite,dupa care in 10 zile unul a murit  .mi-l aduce dr nagy luiza in viata?nu cred.banii si i- a castigat!!!!al doilea caine am reusit sa il salvez si avea cu totul altceva fata de ceea ce mi-a spus dr nagy luiza.va spun adevarul ca am facut 1800 km ca sa imi salvez al doilea caine.inteleg ca nu este posibil pentru toata lumea asa ceva,norocul meu este ca traiesc in strainatate si cu medici competenti cum spuneti dvstr,s-a gasit adevarata problema a cainelui meu.dar di 2 caini,nu a reusit sa o zica una buna.imi pare rau,nu vreau sa jignesc pe nimeni,dar inainte de a se lua banii stapanilor,s-ar putea face o ecografie sau radiografie,in baza de ce problema este.poate asa se pot salva vietile la cei mai buni si iubitori prieteni ai nostrii.sau oare ar fi nevoie de o noua facultate?cine stie....dar pt mine acel cabinet veterinar al d-nei doctor NAGY LUIZA este sters!!!va doresc toate cele bune!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tina
Newbie
|
 |
« Reply #14 on: May 17, 2011, 05:22:51 PM » |
|
Buna ziua. Doresc si eu sa va povestesc o intamplare foarte trista. Am avut o catelusa metis de talie medie in varsta de 7 ani care a murit in 12 mai 2011 fiind bolnava de cancer mamar (cum am aflat ulterior). Am fost cu ea in acesti 7 ani frecvent la Dr. Nagy Luiza pt ca facea gestatie falsa de doua ori pe an si dr.Luiza ii dadea ceva injectii in urma carora ii trecea lactatia. La inceputul lunii aprilie 2011 din nou am mers cu ea la acest doctor pt. ca avea simptome de gestatie falsa si in plus bea foarte multa apa si foarte des. Luiza a spus ca nu este nimic grav, nu i-a facut niciodata analize si i-a dat ca de obicei acele injectii. Catelusa parea ca se simte bine, nu mai avea simptome de nici un fel pana in data de 7-8 mai cand a inceput sa nu mai manance si apoi in 9 mai a vomitat foarte des. Am fost la Luiza a spus ca nu-i nimic grav, nu i-a facut analize si i-a dat antibiotic si antivomitiv. Apoi am decis totusi sa merg la alt doctor pt analize, sa cer a doua opinie, sa vad totusi ce diagnostic are si cand am vazut am ramas socata. Avea cancer mamar, metastaza, a primit perfuzii dar era deja prea tarziu, a murit dupa doua zile in care starea ei generala s-a alterat semnificativ, organele eu cedat pe rand incepand cu ficatul, rinichii si apoi creierul. Am aflat ulterior ca putea fi prevenita aceasta boala daca ar fi fost sterilizata in jurul varstei de 2 ani dar eu nu am stiut asta in anii cand am fost cu ea la dr. Nagy Luiza. Nu stiu ce sa cred, ma simt vinovata ca nu am stiut si ca ea a murit timpuriu dar sunt si suparata pentru ca cred ca doctorul veterinar (Luiza) trebuia sa ma informeze corect si sa-mi prezinte riscurile acelor injectii hormonale precum si sa-mi recomande operatia de sterilizare. Asta este regretul vietii mele...Dormi in pace catelusa mea draga...Imi pare rau...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|