Forum ciobanesc german
November 24, 2010, 10:23:12 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Rezultate Campionat National de Crestere, Bucuresti 2010

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Regulament Crestere CNCG - Propuneri  (Read 9623 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vom Haus Barder
Hero Member

« Reply #30 on: June 04, 2007, 09:34:07 AM »

Da:
3. Premise pentru participarea la selectie
3.1. Pentru caini :
La selectie vor fi admisi numai ciobanestii germani, inscrisi in cartea de origine a clubului...............

Daca o luam dupa regulament, TOTI cainii care au dat selectia CNCG, au dat-o degeaba, ea nu e valabila....fiindca ...

NU FIGUREAZA IN CARTEA DE ORIGINE A CLUBULUI....care NU EXISTA !!!!!

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
Der Gebrauchshund
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #31 on: June 04, 2007, 09:55:57 AM »

Giovani a venit cu o propunere foarte interesanta dar nu am auzit nici o finalitate .
Acolo vorbim de comisia din Italia. Este intr-adevar recunoscuta de SV, insa acea stampila este privita cu alti ochi, in Germania ...

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
Rk
Jr. Member
**

« Reply #32 on: June 04, 2007, 10:01:54 AM »

De acord cu FB (la masculi) si B (la femele), doua calificative obtinute in expozitiile de club. Sch1 ca minim la lucru pentru o rasa cum e CG.
vom Haus Barder
Hero Member

« Reply #33 on: June 04, 2007, 10:02:16 AM »

Eu raman la parerea mea....avem Ciobanesc GERMAN , nu italian....si trebuie sa mergem pe urmele SV....displazia trebuie recunoscuta de ei !!!

Ei au in SV in comitetul de conducere, inca 2 functii fata de noi...
1. Vicepresedinte cu...economicul
2. Vicepresedinte pentru tineret...

Daca nu stiati, SV-ul ca..."afacere" are un administrator, care e "creierul" financiar, managerul "firmei"....el nu e cu rasa....el duce "ghesheftu' n spate" !!!

Parerea mea e ca CNCG nu a avut , pana acum, un bun manager, un bun organizator....
Asta, dragilor, trebuie sa fie un om cu experienta in afaceri, care a reusit.....nu e nici macar necesar sa fie mare crescator....
« Last Edit: June 04, 2007, 10:06:53 AM by liviu bardar » Logged

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #34 on: June 04, 2007, 10:16:13 AM »

Pentru asta e nevoie de bani pentru plata acelui om !
In ziua de azi daca faci munca patriotica mori de foame !
Si pentru a putea trage la raspundre pe cineva trebuie sa-l platesti din buzunarul tau, chiar daca aici e vorba de un buzunar comun .
Der Gebrauchshund
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #35 on: June 04, 2007, 10:27:05 AM »

Si pentru a putea trage la raspundre pe cineva trebuie sa-l platesti din buzunarul tau, chiar daca aici e vorba de un buzunar comun .
Plata radiografiei se face oricum! De catre client. In momentul in care stii ca ai o clientela, si accepti colaborarea cu un club, trebuie sa intelegi importanta acelei stampile.
In momentul de fata auzi de pedigree stampilate de catre cate un medic din Romania. Dupa ce reglementare?? Exista o unitate in acordarea gradelor? Cum s epot accepta astfel de stampile??
Una e sa spui ca un caine are soldurile OK, alta e sa incepi sa dai grade. Cei care au fost la cateva radiografii afara, stiu diferenta "minora" intre acordarea gradelor!
Primul pas pentru acceptarea de catre CNCG a radiografiilor din Romania, este eventual infiintarea unei comisii proprii, unde ajung doar radiografiile. Astfel raspunderea este a comisiei, acordarea gradelor este cat de unitara se poate.
Nu este corect ca fiecare medic sa poata acorda grade de HD!

Parerea mea! (pe care o putem dezvolta, chiar si pe partea financiara)
« Last Edit: June 04, 2007, 10:29:00 AM by Der Gebrauchshund » Logged

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
vom Haus Barder
Hero Member

« Reply #36 on: June 04, 2007, 10:48:20 AM »

Sa-l intrebam pe Mihai Bura daca si-ar face timp GRATIS pentru asta Huh?
Personal, il vad omul potrivit...
Potrivit ar fi fost, in opinia mea si Nitescu.....dar el vrea intai "septel" numeros si-apoi selectie....deci sa mai treaca 10 ani de "inmultire"....ca pana acum...

dsh
Hero Member

« Reply #37 on: June 04, 2007, 11:55:53 AM »

Daca nu stiati, SV-ul ca..."afacere" are un administrator, care e "creierul" financiar, managerul "firmei"....el nu e cu rasa....el duce "ghesheftu' n spate" !!!
Asta, dragilor, trebuie sa fie un om cu experienta in afaceri, care a reusit.....nu e nici macar necesar sa fie mare crescator....
CORECT!
Plata radiografiei se face oricum! De catre client. In momentul in care stii ca ai o clientela, si accepti colaborarea cu un club, trebuie sa intelegi importanta acelei stampile.
In momentul de fata auzi de pedigree stampilate de catre cate un medic din Romania. Dupa ce reglementare?? Exista o unitate in acordarea gradelor? Cum s epot accepta astfel de stampile??
Una e sa spui ca un caine are soldurile OK, alta e sa incepi sa dai grade. Cei care au fost la cateva radiografii afara, stiu diferenta "minora" intre acordarea gradelor!
Primul pas pentru acceptarea de catre CNCG a radiografiilor din Romania, este eventual infiintarea unei comisii proprii, unde ajung doar radiografiile. Astfel raspunderea este a comisiei, acordarea gradelor este cat de unitara se poate.
Nu este corect ca fiecare medic sa poata acorda grade de HD!
Parerea mea! (pe care o putem dezvolta, chiar si pe partea financiara)
MAI SIMPLU MI S-AR PAREA CA O COMISIE SA ACREDITEZE MEDICI; O DATA PENTRU TOTDEAUNA, PENTRU FIECARE ZONAL; mi se pare mult mai simplu decat intrunirea unei comisii, periodic (lunar, probabil); cine ar face parte din ea? banuiesc ca medici veterinari, nu? care? mai facem o comisie care sa acrediteze medicii care fac parte din comisia care valideaza radiografiile? Undecided nu mai vorbim de ce ar insemna trimiterea radiografiilor la centru si plimbarea rezultatelor... un plan ca al tau e functional intr-un sistem ideal, nu in BRAMBUREALA MIORITICA! si inca ceva: radiografiile care ar ajunge la comisia cncg ar putea veni de oriunde? de la orice medic si comisia sa dea diagnosticul? nu cred... stii bine ca o radiografie buna nu e asa usor de facut... am fi prea des in situatia de a da un raspuns gen ,,neconcludent"; sa acceptam doar anumiti veti ar insemna sa mai stamn vreo 10 ani in comitii si comitete si acreditari si validari; SA ACREDITEZI CATE UN VET PENTRU FIECARE ZONAL NU CRED CA E ASA GREU.

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
man
Hero Member

. A u s b r u c h .

« Reply #38 on: June 06, 2007, 11:08:27 AM »

. . .  SA ACREDITEZI CATE UN VET PENTRU FIECARE ZONAL NU CRED CA E ASA GREU.

Si unul undeva in centrul tarii (sau macar in Romania)si tot ar fi bine !

Ce nu te doboara te face mai puternic.
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to:  

doctorvet