Daca nu stiati, SV-ul ca..."afacere" are un administrator, care e "creierul" financiar, managerul "firmei"....el nu e cu rasa....el duce "ghesheftu' n spate" !!!
Asta, dragilor, trebuie sa fie un om cu experienta in afaceri, care a reusit.....nu e nici macar necesar sa fie mare crescator....
CORECT!
Plata radiografiei se face oricum! De catre client. In momentul in care stii ca ai o clientela, si accepti colaborarea cu un club, trebuie sa intelegi importanta acelei stampile.
In momentul de fata auzi de pedigree stampilate de catre cate un medic din Romania. Dupa ce reglementare?? Exista o unitate in acordarea gradelor? Cum s epot accepta astfel de stampile??
Una e sa spui ca un caine are soldurile OK, alta e sa incepi sa dai grade. Cei care au fost la cateva radiografii afara, stiu diferenta "minora" intre acordarea gradelor!
Primul pas pentru acceptarea de catre CNCG a radiografiilor din Romania, este eventual infiintarea unei comisii proprii, unde ajung doar radiografiile. Astfel raspunderea este a comisiei, acordarea gradelor este cat de unitara se poate.
Nu este corect ca fiecare medic sa poata acorda grade de HD!
Parerea mea! (pe care o putem dezvolta, chiar si pe partea financiara)
MAI SIMPLU MI S-AR PAREA CA O COMISIE SA ACREDITEZE MEDICI; O DATA PENTRU TOTDEAUNA, PENTRU FIECARE ZONAL; mi se pare mult mai simplu decat intrunirea unei comisii, periodic (lunar, probabil); cine ar face parte din ea? banuiesc ca medici veterinari, nu? care? mai facem o comisie care sa acrediteze medicii care fac parte din comisia care valideaza radiografiile?

nu mai vorbim de ce ar insemna trimiterea radiografiilor la centru si plimbarea rezultatelor... un plan ca al tau e functional intr-un sistem ideal, nu in BRAMBUREALA MIORITICA! si inca ceva: radiografiile care ar ajunge la comisia cncg ar putea veni de oriunde? de la orice medic si comisia sa dea diagnosticul? nu cred... stii bine ca o radiografie buna nu e asa usor de facut... am fi prea des in situatia de a da un raspuns gen ,,neconcludent"; sa acceptam doar anumiti veti ar insemna sa mai stamn vreo 10 ani in comitii si comitete si acreditari si validari; SA ACREDITEZI CATE UN VET PENTRU FIECARE ZONAL NU CRED CA E ASA GREU.