Maraluadi
Full Member

Gsd rules!
|
 |
« Reply #45 on: July 07, 2011, 07:25:55 AM » |
|
Gura lumi numai pamintul o astupa,asta e femela o fica de dublu campion mondial LARUS,dintro canisa germana onorabila,nu am conceput-o eu, este o femela cu calitati si defecte cum nimeni nu este perfect in aceasta lume dar daca domna irina are caini perfecti sa posteze domnia sa ce are,e usor sa critici pe alti si e si mai greu sa ai un caine din campioni mondiali chiar daca nu toti ies sieger!!!dar asta e romanul natie de spurcat si ne mai miram de ce am ajuns aici? eu nu traiesc din caini iar cand eu aveam exemplare cu pedigree inainte de revolutie mergea-ti in picioare pe sub pat, sa fiti de ras si de c...t!!!
Lauda de sine nu miroase a bine...Laur ,my friend, in loc sa te ocupi de caini cu pedigree inainte de revolutie mai bine te ocupai putin inainte si de gramatica..ortografie, eventual ceva semne de punctuatie. Am observat si dintr-o discutie anterioara, in care cineva te intreba daca una dintre catele nu e cumva prea tanara pentru monta, ca tu nu prea suporti criticile..sau comentariile, dar laudele-ti cam plac, nu? Pai prietene, guess what? Esti pe un FORUM si nu pe un canal de teleshopping unde iti prezinti "marfa" iar publicul doar aplauda! Aici lumea isi da cu parerea iar ideile fiecaruia trebuie tratate cu RESPECT indiferent daca ne convin sau nu! "Romanul natie de spurcat", "Sa fiti de ras si de c..t!"...daca tot te ocupi de caini de atat de mult timp cum de nu ai "furat" si tu nici un pic din caracterul lor?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tanase_traudi
|
 |
« Reply #46 on: July 07, 2011, 08:44:53 AM » |
|
Lauda de sine nu miroase a bine...Laur ,my friend, in loc sa te ocupi de caini cu pedigree inainte de revolutie mai bine te ocupai putin inainte si de gramatica..ortografie, eventual ceva semne de punctuatie. Am observat si dintr-o discutie anterioara, in care cineva te intreba daca una dintre catele nu e cumva prea tanara pentru monta, ca tu nu prea suporti criticile..sau comentariile, dar laudele-ti cam plac, nu? Pai prietene, guess what? Esti pe un FORUM si nu pe un canal de teleshopping unde iti prezinti "marfa" iar publicul doar aplauda! Aici lumea isi da cu parerea iar ideile fiecaruia trebuie tratate cu RESPECT indiferent daca ne convin sau nu! "Romanul natie de spurcat", "Sa fiti de ras si de c..t!"...daca tot te ocupi de caini de atat de mult timp cum de nu ai "furat" si tu nici un pic din caracterul lor?
Ce tare!  din cate stiu cainii ,,fura" din caracterul stapanului....ar fi fost bine cum spui tu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
laur1967
|
 |
« Reply #47 on: July 07, 2011, 10:27:08 AM » |
|
Tocmai asta am facut,ce face un caine cand este marait,atacat:maraie si el,se apara sau fuge cu coada intre picioare nu fac parte din ultima categorie nici eu nici caini mei.A fost rautate din prima postare "te faci de ras'' ,"trage femela sa moara'' se vede de ce calitate de ultima speta ai!!! se vede ce suflet de crescatoare ai!!! Eu promit cand imi va muri cateaua voi anunta dar nu se stie niciodata s-ar putea sa aiba zile mai multe ca tine,astia mai slabi sunt mai dracosi si mai sanatosi decat alti,sunt fierul dracu daia nu pun pe ei.Te contrazici singura: ba cateaua,ba poza,ba pozitia,ba lumina,ba caracterul,care e problema ta pana la urma?Eu cred ca e altceva dar hai sa-ti spun:sunt casatorit, am copii,nu-mi place curvarasia,nu ma intereseaza viata personala a nimanui dar banuiesc ca o femeie decenta,casatorita cu copii,cu un barbat(nu ca tudy a zavorancei) nu are timp sa studieze pozele altora poate la siteul matrimoniale!La final iti doresc sa traiesti mai mult decat GINA si sa tragi mai mult ca ea sa mori,astea sunt cuvintele tale.Ea este o fica de campion mondial cu defecte si calitati si chiar merita sa mai traiasca,nu a deranjat pe nimeni niciodata are un super caracter in schimb tu lasi de dorit, iar daca m-am facut de ras are cine sa-mi poarte de grija,am o familie frumoasa care ma sprijina neconditionat asa ca te rog nu-ti mai face griji pentru mine te rog frumos(INTRI LA BANUIELI),cu asta inchei aceasta discutie deja m-am coborat prea mult,nu merita.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mihai p
|
 |
« Reply #48 on: July 07, 2011, 09:44:38 PM » |
|
Cineva sufera de mania persecutiei...vestea buna este ca se poate trata
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gladiatorul
|
 |
« Reply #49 on: July 08, 2011, 12:29:02 AM » |
|
Tocmai asta am facut,ce face un caine cand este marait,atacat:maraie si el,se apara sau fuge cu coada intre picioare nu fac parte din ultima categorie nici eu nici caini mei.A fost rautate din prima postare "te faci de ras'' ,"trage femela sa moara'' se vede de ce calitate de ultima speta ai!!! se vede ce suflet de crescatoare ai!!! Eu promit cand imi va muri cateaua voi anunta dar nu se stie niciodata s-ar putea sa aiba zile mai multe ca tine,astia mai slabi sunt mai dracosi si mai sanatosi decat alti,sunt fierul dracu daia nu pun pe ei.Te contrazici singura: ba cateaua,ba poza,ba pozitia,ba lumina,ba caracterul,care e problema ta pana la urma?Eu cred ca e altceva dar hai sa-ti spun:sunt casatorit, am copii,nu-mi place curvarasia,nu ma intereseaza viata personala a nimanui dar banuiesc ca o femeie decenta,casatorita cu copii,cu un barbat(nu ca tudy a zavorancei) nu are timp sa studieze pozele altora poate la siteul matrimoniale!La final iti doresc sa traiesti mai mult decat GINA si sa tragi mai mult ca ea sa mori,astea sunt cuvintele tale.Ea este o fica de campion mondial cu defecte si calitati si chiar merita sa mai traiasca,nu a deranjat pe nimeni niciodata are un super caracter in schimb tu lasi de dorit, iar daca m-am facut de ras are cine sa-mi poarte de grija,am o familie frumoasa care ma sprijina neconditionat asa ca te rog nu-ti mai face griji pentru mine te rog frumos(INTRI LA BANUIELI),cu asta inchei aceasta discutie deja m-am coborat prea mult,nu merita.
Wow, ce om frustrat.
|
|
|
|
|
|
Nu mor cainii cand vor caii !
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #50 on: July 08, 2011, 02:14:26 AM » |
|
 N-am mai ras atat de mult sa stii, merci frumos, mi-ai inseninat ziua. Toate cele bune sotiei tale, si dupa cum zicea si Maluadi spor la invatat ortografie si gramatica.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #51 on: July 08, 2011, 06:05:28 AM » |
|
saraca Gina.......cind te gindesti ca a ajuns motiv de MARI DISCUTII !!!! nu de alta dar eu am adus o..... 
|
|
|
|
|
|
WE GIVE WHAT WE GET ! R.I.P. PITT , DANA ! ramineti mereu in inima mea, pina la moarte..... RIP RADU CEZAR BUSUIOC..... Pensiune,dresaj,canisa si performanta....toate sub un singur nume... www.vonhausbura.ro
|
|
|
|
laur1967
|
 |
« Reply #52 on: July 08, 2011, 08:37:09 AM » |
|
Eu nu am facut decat sa raspund unor rautati care nu-si aveau locul ,accept o critica dar de bun simt nici de cum expresiile ''sterge dracul poza ca te faci de ras'' sau '' cateaua trage sa moara'' nu GINA e problema,eu sant am deranjat chibiti cu raspunsuri mai acide si nu prea le-au digerat.Acum imi explic insistentele individei :am inteles ca ar avea ceva probleme,1ochi de sticla(STANGU CRED),1 picior de lemn( dreptul cred)pe care si-l da zilnic cu lac de unghi,1 mana de cauciuc cei drept natural,in rest nu ar avea probleme majore si saraca chiar nu-i de ras incearca sa se lipeasca precum cocosatul de gard,a mai avut tentative la Bogdan canisa Panait etc.dar fara sorti de izbanda.Imi cer scuze daca e vorba de o confuzie dar eu asta am auzit, daca nu e asa sa posteze o poza cu ea dar e greu de probat persoana si eu imi cer scuze.Despre GINA va fi montata cu AREK D''ULMENTAL.Inca o data daca m-am facut de ras e problema mea va rog sa nu cumparati nimic de la mine nimeni de pe acest forum,eu si caini mei suntem de ras si vreau sa inveselesc lumea,cand apar sa rada nu sa planga si asa toata lumea e trista vreau sa va inveselesc.Asadar si prin urmare nu sant disponibil pentru monta nu mai insistati aviz amatoarelor raspund cu placere crescatorilor adevarati care au facut ceva pentru aceasta rasa restul la padure!!!TOT RESPECTUL PT. CANISA VOM HAUS BURA care a adus aceasta femela si nu numai dar v-am spus cu gura lumii pamantul o astupa!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
craiova maxima
Full Member

leu pana la moarte!
|
 |
« Reply #53 on: July 08, 2011, 09:22:25 AM » |
|
Nu te mai consuma atat! Nu este cazul! Vezi ce produsi de canisa au cei care comenteaza despre cainii tai! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
laur1967
|
 |
« Reply #54 on: July 08, 2011, 12:58:50 PM » |
|
Chiar ma distrez,daca erau niste crescatori cu state vechi ca:SORIN DRAGOMIR(JIMMY V LECHTAL,GRANDOS V HAUS BECK),MARIUS ILIEV(ORLO AUREUS MONS)MIHAI BURA(ARANYVOLGY ORSEG GREY JERYY),SASZ ROLAND(GINO V WILDSTEIN,FANTA V WILDSTEIN),ALEX. SCHEITNER(ARANYVOGY ORSEG JOLLIE),GEORGE&ANDREA ZAMFIRESCU(NORD PANON PABLO,DINGO V D YUGOBOX) cu drag as fi purtat orice fel de discuti,pareri,opini,critici in limita bunului simt fara sa jignim nici caini si nici persoanele,daca vrei respect intai invata sa respecti tu si apoi ai pretentie la alti.Dar pentru mine nu-i problema stiu sa ma ridic si sa ma cobor la orice nivel de discutie,la oameni de calitate tot respectul la zdrente si lepadaturi cu aceiasi moneda chiar mai dur sa simta acolo unde o doare de caini mei!!!Pentru multi de pe acest forum aceste nume de caini din ani 1992-1994 le sunt straine,cativa din caini ce i-am achizitionat:GEMENI V CONTRA(FICA VITUS V HAUS FARENKOPFT SIGER TINERET 1994)ANIA V SCHALCRIS(ATLAS V BAD BOLL VA2 1993)BRUTUS DE EMY(JIMMY V LECHTAL IMP.SZ MULTI CAMP.),ATHOS DE PALMA(DINGO YUGOBOX-KARLY ARMINIUS VA2 1997-98)DASKO V ALPENHEIM(FIU RIKKOR V BAD BOLL VA1 1998-99) INKA &ICA ALPENHEIM(FICE RIKKOR BAD-BOLL)etc. si lista poate continua dar m-am plictisit asa ca ma repet pentu oameni de calitate jos palaria pt.zdrente la padure.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gladiatorul
|
 |
« Reply #55 on: July 08, 2011, 01:10:33 PM » |
|
Chiar ma distrez,daca erau niste crescatori cu state vechi ca:SORIN DRAGOMIR(JIMMY V LECHTAL,GRANDOS V HAUS BECK),MARIUS ILIEV(ORLO AUREUS MONS)MIHAI BURA(ARANYVOLGY ORSEG GREY JERYY),SASZ ROLAND(GINO V WILDSTEIN,FANTA V WILDSTEIN),ALEX. SCHEITNER(ARANYVOGY ORSEG JOLLIE),GEORGE&ANDREA ZAMFIRESCU(NORD PANON PABLO,DINGO V D YUGOBOX) cu drag as fi purtat orice fel de discuti,pareri,opini,critici in limita bunului simt fara sa jignim nici caini si nici persoanele,daca vrei respect intai invata sa respecti tu si apoi ai pretentie la alti.Dar pentru mine nu-i problema stiu sa ma ridic si sa ma cobor la orice nivel de discutie,la oameni de calitate tot respectul la zdrente si lepadaturi cu aceiasi moneda chiar mai dur sa simta acolo unde o doare de caini mei!!!Pentru multi de pe acest forum aceste nume de caini din ani 1992-1994 le sunt straine,cativa din caini ce i-am achizitionat:GEMENI V CONTRA(FICA VITUS V HAUS FARENKOPFT SIGER TINERET 1994)ANIA V SCHALCRIS(ATLAS V BAD BOLL VA2 1993)BRUTUS DE EMY(JIMMY V LECHTAL IMP.SZ MULTI CAMP.),ATHOS DE PALMA(DINGO YUGOBOX-KARLY ARMINIUS VA2 1997-98)DASKO V ALPENHEIM(FIU RIKKOR V BAD BOLL VA1 1998-99) INKA &ICA ALPENHEIM(FICE RIKKOR BAD-BOLL)etc. si lista poate continua dar m-am plictisit asa ca ma repet pentu oameni de calitate jos palaria pt.zdrente la padure.
Ar trebui sa fi banat pt limbaj.
|
|
|
|
|
|
Nu mor cainii cand vor caii !
|
|
|
Snella
Jr. Member

|
 |
« Reply #56 on: July 08, 2011, 02:30:37 PM » |
|
Domnule , esti praf ! NU A PUS NIMENI LA INDOIALA CALITATEA CAINILOR TAI CI CALITATEA POZEI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
laur1967
|
 |
« Reply #57 on: July 08, 2011, 06:36:37 PM » |
|
Dumneavoastra intrati la a 2 categorie,imi pare rau maine plec din tara pentru 2 saptamani si chiar imi pare rau ca nu mai pot raspunde dar promit cand revin sa va raspund la toate provocarile voastre indiferent daca sunt josnice sau onorabile,oameni de calitate sau zdrente acum ganditi fiecare in ce categorie va incadrati.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #58 on: July 08, 2011, 06:39:58 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
WE GIVE WHAT WE GET ! R.I.P. PITT , DANA ! ramineti mereu in inima mea, pina la moarte..... RIP RADU CEZAR BUSUIOC..... Pensiune,dresaj,canisa si performanta....toate sub un singur nume... www.vonhausbura.ro
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #59 on: July 08, 2011, 08:32:12 PM » |
|
@laur1967: poza aia este Groaznica! cu G mare Nimeni nu a spus ceva de femela, ci DE POZA! Femela 'parca trage sa moara' IN POZA AIA!
Desi forumul poate fi accesat si 'de unde pleci tu', ai doua saptamani sa-ti revizuiesti limbajul. Ban 2 saptamani pentru limbaj.
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|