Forum ciobanesc german
May 31, 2017, 12:51:57 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 [32]   Go Down
  Print  
Author Topic: aranjamente din romania  (Read 56531 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Marian Nasta
Full Member

Umma Herthaus-Ro

« Reply #465 on: December 22, 2010, 05:22:08 PM »

Si daca nu iti vor raspunde, nu te mania! Nu e vina lor, ci a noastra pentru ca inca mai toleram o asemenea reprezentare a clubului.

"The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything." - Albert Einstein
cristimate
Sr. Member

« Reply #466 on: December 22, 2010, 05:32:26 PM »

cred ca sunt printre putinii ne-membrii ai CNCG care a citit statutul CNGC (daca asta de aici e acela... :http://www.workdogs.ro/statut.htm )

Si cf Cap. VIII. Sanctiuni
Art.35. Sanctiunile, inclusiv excluderea

coraborat cu Art.41. Dreptul de vot al membrilor CC
si cu Cap.XII. Sanctiuni ale CNCG punctul 7 ; Da se poate emite o astfel de hartie. Cum insa nu eu sunt in masura sa decid ce e corect si nu e, e la latitudinea voastra sa contestati care sunteti membrii. Iar ce implicatii scrie tot acolo, ca l-am citit, e destul de clar pt mine.

DAR cum acesta ESTE UN FORUM - in care se expun pareri - cuvantul forum vine din latina - oricine poate sa-si spuna o parere (care poate fi mediata de catre admin daca e considerata jignitoare) cf regulament forum - in rest e liber sa o faca. Iar opinia mea o stiti, si cu aceasta hartie/fitzuica cel putin unii oameni care au fost alesi sa reprezinte in Romania un grup de pasionati (ai CG) spun ca unii dintre ei au calcat pe bec. Si daca ma gandesc bine cei care sunt membrii i-au ales pe cie din CC deci au fost mandatati (membrii CC) sa aplice acel statut. Alta organizatie CG nu stiu deci e singura si cea mai in masura sa zica a trisat.

iar parerea mea mi-am exprimat-o mai demult si a fost destul de clara cred.
cristimate
Sr. Member

« Reply #467 on: December 22, 2010, 05:34:06 PM »

Si daca nu iti vor raspunde, nu te mania! Nu e vina lor, ci a noastra pentru ca inca mai toleram o asemenea reprezentare a clubului.

n-am de ce, am incercat sa ma inscriu, este practic imposibil, singurul telefon postat nu raspunde absolut nimeni. Am primit incurajarea de la cineva cu putere "sa mai incerc" Sad . Dar dupa revelion am cateva zile libere, o sa reaiu incercarea
Costin Soare
Global Moderator

If there is a will there is a way!

« Reply #468 on: December 22, 2010, 05:36:52 PM »

n-am de ce, am incercat sa ma inscriu, este practic imposibil, singurul telefon postat nu raspunde absolut nimeni. Am primit incurajarea de la cineva cu putere "sa mai incerc" Sad . Dar dupa revelion am cateva zile libere, o sa reaiu incercarea
Eu zic ca ar fi pacat sa nu te accepte in CNCG Wink

Eu SUNT membru A.R.C.G!
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #469 on: December 22, 2010, 05:45:11 PM »

De curiozitate, la ce numar de telefon suni?

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
Costin Soare
Global Moderator

If there is a will there is a way!

« Reply #470 on: December 22, 2010, 05:46:38 PM »

cred ca sunt printre putinii ne-membrii ai CNCG care a citit statutul CNGC (daca asta de aici e acela... :http://www.workdogs.ro/statut.htm )

Si cf Cap. VIII. Sanctiuni
Art.35. Sanctiunile, inclusiv excluderea

coraborat cu Art.41. Dreptul de vot al membrilor CC
si cu Cap.XII. Sanctiuni ale CNCG punctul 7 ; Da se poate emite o astfel de hartie. Cum insa nu eu sunt in masura sa decid ce e corect si nu e, e la latitudinea voastra sa contestati care sunteti membrii. Iar ce implicatii scrie tot acolo, ca l-am citit, e destul de clar pt mine.

DAR cum acesta ESTE UN FORUM - in care se expun pareri - cuvantul forum vine din latina - oricine poate sa-si spuna o parere (care poate fi mediata de catre admin daca e considerata jignitoare) cf regulament forum - in rest e liber sa o faca. Iar opinia mea o stiti, si cu aceasta hartie/fitzuica cel putin unii oameni care au fost alesi sa reprezinte in Romania un grup de pasionati (ai CG) spun ca unii dintre ei au calcat pe bec. Si daca ma gandesc bine cei care sunt membrii i-au ales pe cie din CC deci au fost mandatati (membrii CC) sa aplice acel statut. Alta organizatie CG nu stiu deci e singura si cea mai in masura sa zica a trisat.

iar parerea mea mi-am exprimat-o mai demult si a fost destul de clara cred.

o intrebare personala, cati ani ai?

Eu SUNT membru A.R.C.G!
Marian Nasta
Full Member

Umma Herthaus-Ro

« Reply #471 on: December 22, 2010, 05:47:03 PM »

Imi pare rau pentru semiesecul inscrierii. Si eu sunt de parere ca nu trebuie sa renunti. CNCG are nevoie de oameni de calitate.

"The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything." - Albert Einstein
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #472 on: December 22, 2010, 06:00:08 PM »

De curiozitate, la ce numar de telefon suni?
Probabil ca la unul din astea 2:
http://www.workdogs.ro/contact.php.htm

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
KLIFF
Hero Member

Membru ARCG

« Reply #473 on: December 22, 2010, 06:18:10 PM »

Iar ce implicatii scrie tot acolo, ca l-am citit, e destul de clar pt mine.

Poti sa-mi spui si mie ce implicatii sunt, ca eu nu am inteles. Chiar sunt curios ce ai inteles tu din hartie.............

Pentru mine, doamna din filmuletul de mai jos este mai usor de inteles si mai coerenta decat comunicatorii CNCG

Membru ARCG
cristimate
Sr. Member

« Reply #474 on: December 22, 2010, 08:40:04 PM »

eu asta am inteles: http://www.workdogs.ro/regulamente.htm
2.5. Probleme juridice
2.5.1.Propietarul unui câine care trebuie prezentat la selectie, trebuie sa fie membru al CNCG.
Selectionarea câinelui expira odata cu pierderea calitatii de membru al CNCG de catre proprietar.

Dar cel mai mult sper sa pierdeti la imagine si la integritatea personala si sper la cum veti fi vazut de acum in colo in lumea CG-ului: care este diferenta intre a mitui un judecator ca sa castigi un proces si a mitui un arbitru ca sa castigi un concurs? Ca orice sport, cei prinsi cu ocaua mica ar trebui trasi deoparte si marginalizati; asta ar trebui sa pierdeti in opinia mea; in rest sanatate, n-o sa vi se miste nici un fir de par ... o sa puteti creste caini in continuare, o sa va puteti lauda ca aveti nu stiu ce linie, sa-i vindeti, sa faceti afaceri din acest hobby pentru unii, si o sa puteti sa si scrieti pe acest forum si sa tipati "hotii, coruptii!!!", sa va laudati, sa faceti "misto" de noi astia ca mine, sa ma amineninte pe privat colegii dvs, si  ... o sa puteti ORICE mai putin sa fiti membru pentru 2 ani in CNCG si sa inscrieti alti caini ca fiind caini selectionti.

stiu mi s-a mai spus, sunt un idealist; noroc ca totusi traim in Eurupoa si cumva, ne-au bagat astia in UE si trag de noi sa ne aduca la niste standarde. Ma intreb daca eram vreo natie ratacita prin Africa centrala ...
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #475 on: December 22, 2010, 10:45:32 PM »

Razvane, fa tu un "aranjament".....
Vorbeste-le la baieti, putin, de Spiritul Craciunului...si cum tra sa fim macar acu.....MAI BUNI !

(pe mine ma tine "bunatatea" pana dupa Revelion....si dup'aia facem o coalitie a celor nemultumiti de AChR, Asociatii Teritoriale, Cluburi, arbitri, membri, satui de abuzurile de putere ale actualei dictaturi postdecembriste in domeniul canin.....tovarasii vor trebui sa raspunda tuturor acuzatiilor fondate si dovedite, la Adunarea Generala AChR din martie..... Smiley)

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
Pages: 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 [32]   Go Up
  Print  

Jump to: