|
juliy222
|
 |
« Reply #15 on: December 01, 2010, 06:27:14 PM » |
|
Pana la urma...Conteaza ca POATE sa faca....oricum ar fi:)..Da-l incolo de "ridicatul piciorului"..  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #16 on: December 01, 2010, 08:16:49 PM » |
|
A mea a fost sterilizata pe la 8-9 luni, acum are 9 ani si de foarte multe ori face pipi ridicand piciorul dar nu face la pomi, ziduri si garduri ca masculii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorina
Hero Member

Bellezza
|
 |
« Reply #17 on: December 01, 2010, 08:31:20 PM » |
|
A mea a fost...
Deci sa inteleg ca tu vorbesti despre o femela?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorina
Hero Member

Bellezza
|
 |
« Reply #19 on: December 04, 2010, 10:16:04 PM » |
|
da?Nu stiam chestia asta ca o femela sa faca(virgula)ca masculii.Dar stati putin,face ca un mascul,dar este ca si cum ar fi un mascul ce isi marcheaza teritoriul(adica senzatia olfactiva perceputa de celalalt caine este interpretata ca si o afirmare a teritoriului)?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
claudiunitzu
Newbie
|
 |
« Reply #21 on: December 05, 2010, 02:01:26 AM » |
|
Si eu ma ingrijoram cand va incepe  meu sa ridice piciorul .. acum ma terorizeaza cu ridicatul piciorului si imi "boteaza" cele 4 roti ale masinii cu fiecare ocazie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #22 on: December 05, 2010, 10:30:15 AM » |
|
da?Nu stiam chestia asta ca o femela sa faca(virgula)ca masculii.Dar stati putin,face ca un mascul,dar este ca si cum ar fi un mascul ce isi marcheaza teritoriul(adica senzatia olfactiva perceputa de celalalt caine este interpretata ca si o afirmare a teritoriului)?
A mea nu marcheaza ci face pipi ridicand un picior. Am avut 2 femele care la plimbare urinau la fiecare copac, 2-3 picaturi nu mult. Am citit undeva ca e ca o carte de vizita. Mirosul spune foarte multe despre animalul care a trecut pe acolo. Un fel de : " Hello, eu sunt Cindy, am 3 ani si as vrea sa fac cunostinta cu tine. Cauta-ma!"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cristijim
Newbie
|
 |
« Reply #23 on: September 02, 2011, 08:58:21 PM » |
|
nu stiu ce sa zic, dar Nero al meu (2 luni jumate), cand isi aminteste, macar 1 data pe zi face cu piciorul ridicat, dar atunci totdeauna incepe sa se plimbe dupa 5-6 secunde...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mignon
|
 |
« Reply #24 on: September 02, 2011, 09:55:33 PM » |
|
Haideti sa-l fac "de rusine" pe Arek, ca tot ati adus subiectul in discutie... Are un an si jumatate si tot ca fetitele face pipi. Am crezut ca, in timp, va afla si el cum trebuie sa faca...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cristijim
Newbie
|
 |
« Reply #25 on: September 02, 2011, 10:40:30 PM » |
|
poate este si pentru ei ceva adunare de genul "alcolicii anonimi" sa discute despre problemele lor, si poate poate gasim o solutie:))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sp3^k
Full Member

Don't worry to be happy
|
 |
« Reply #26 on: September 02, 2011, 11:02:54 PM » |
|
De ceva timp Rex a inceput sa ridice piciorul,numai ca mai ridica piciorul din cand in cand si cand face cealalta treaba 
|
|
|
|
|
|
Toti avem nevoie să credem în ceva...Eu cred că o să mai beau o bere.
|
|
|
skylyne
Newbie
Nero&Cosmin
|
 |
« Reply #27 on: September 13, 2011, 02:54:35 PM » |
|
AL meu sia ridicat piciorul la 7 luni.De atunci face pipi ca baieti peste tot pe roata de masina,Pe copaci,pe garduri Absolut tot:))
|
|
|
|
|
|
Cainele este singura fiinta de pe Pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi. (Josh Billings)
|
|
|
Te0
Sr. Member

Ziggy
|
 |
« Reply #28 on: September 14, 2011, 07:12:59 PM » |
|
Nu o ridica Ziggy piciorul dar face numai la comanda 
|