|
|
|
vom haus selia
|
 |
« Reply #106 on: May 09, 2011, 11:13:39 AM » |
|
BBBBBRRRRAAAAAVVOOOOOoooooooooo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
craiova maxima
|
 |
« Reply #107 on: October 17, 2011, 02:21:04 PM » |
|
BRAVO VALI!!! Felicitari pentru Gina!!!!... PS Si nu te mai autosesiza din oficiu!!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adindinu
Newbie
|
 |
« Reply #108 on: October 19, 2011, 01:46:58 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine
|
 |
« Reply #109 on: December 05, 2011, 10:48:18 AM » |
|
Hanno del Valio la 7 luni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valentin_dinu
|
 |
« Reply #110 on: December 08, 2012, 03:46:41 PM » |
|
A venit sfarsitul anului competitional 2011 - 2012 si din respect pentru iubitorii acestei rase va prezint rezultatele canisei in acest an, dupa cum urmeaza : - Romano Gina- IPO1, KKL1, ED-A1,HD-A2- CNCG 2011- Campioana Nationala in al doilea an consecutiv iar in cadrul CNCG 2012, si-a obtinut Selectie (KKL 1) SV pe viata , - Hilla del Valio (fica lui Romano Gina si si Arok Wilhelmswarte -fiul lui Vegas - dublu VA1)- CNCG 2011 - FP 1- arbitru Luciano Musolino-presedinte SAS Italia, proprietar al renumitei canise"VALCUVIA", CAC- Brasov 28.04.2012- FB 5 - arbitru SAS Fracesco Capelli, CAC Pitesti- arbitru SAS G. Paffoni-FB-3, CNCG Brasov- 24.06.2012 arbitru SAS Mauro de Cilis- FB 2 , CNCG Pitesti - 26.08.2012, arbitru SV Georg Aichon -FB 4, Camp. European Bucuresti 2012- arbitru SV -Rudiger Mai-FB 5- ATENTIE- femela putea obtine la fiecarea arbitraj locuri mult mai bune dar a fost sanctionata datorita faptului ca poarta o ureche convergenta- problema la foarte multi produsi din linia VEGAS. La majoritatea arbitrajelor arbitrii au tinut sa o recomande pentru reproductie datorita faptului ca este foate bine pigmentata, foarte tipica liniei din care provine, solida si robusta. Totodata femela are pretestele displaziei efectuate avand ED-a1, HD- a2 la o Clinica din Romania iar in cursul anului 2013 va repeta examenul displaziei -SV si va sustine examen IPO 1 si KKL. - Jolly del Valio ( fica lui Romano Gina si Bosco Domos Didacus- BOB- Campion European Bucuresti 2012- IPO1. KKL 1, ED-A1, HD-A1- fiul lui Vegas)- CNCG 2012 Pitesti- arbitru Georg Aichrn- FP 1 clasa 4-6 luni, - Canto del Valio in cursul anului 2012 a obtinut IPO 1 iar la CNCG de lucru 2012 a fost desemnat vicecampion national de lucru. Rezultatele acestui mascul sunt obtinute datorita modului foarte serios de pregatire din partea proprietarului sau, domnul Borcanescu Cristian - dresor si instructor de mare calitate, caruia tin sa-i multumesc foarte mult pentru munca depusa. In cadrul canisei in anul 2012 au avut loc decat doua monte deoarece premiza mea este CALITATE si NU CANTITATE. Cresc Ciobanesc German din pasiune si nici decum de a transforma aceasta pasiune in industrie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
|
 |
« Reply #111 on: December 08, 2012, 08:23:40 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
|
|
|
|
lucica
|
 |
« Reply #112 on: December 09, 2012, 09:29:47 AM » |
|
vrem sa vedem si noi ceva foto recente cu frumoasele sa le admiram ca sint foarte frumoase
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bob
Sr. Member

Pasiunea explica totul,scuza totul,purifica totul.
|
 |
« Reply #113 on: December 09, 2012, 09:55:33 AM » |
|
A venit sfarsitul anului competitional 2011 - 2012 si din respect pentru iubitorii acestei rase va prezint rezultatele canisei in acest an, dupa cum urmeaza : - Romano Gina- IPO1, KKL1, ED-A1,HD-A2- CNCG 2011- Campioana Nationala in al doilea an consecutiv iar in cadrul CNCG 2012, si-a obtinut Selectie (KKL 1) SV pe viata , - Hilla del Valio (fica lui Romano Gina si si Arok Wilhelmswarte -fiul lui Vegas - dublu VA1)- CNCG 2011 - FP 1- arbitru Luciano Musolino-presedinte SAS Italia, proprietar al renumitei canise"VALCUVIA", CAC- Brasov 28.04.2012- FB 5 - arbitru SAS Fracesco Capelli, CAC Pitesti- arbitru SAS G. Paffoni-FB-3, CNCG Brasov- 24.06.2012 arbitru SAS Mauro de Cilis- FB 2 , CNCG Pitesti - 26.08.2012, arbitru SV Georg Aichon -FB 4, Camp. European Bucuresti 2012- arbitru SV -Rudiger Mai-FB 5- ATENTIE- femela putea obtine la fiecarea arbitraj locuri mult mai bune dar a fost sanctionata datorita faptului ca poarta o ureche convergenta- problema la foarte multi produsi din linia VEGAS. La majoritatea arbitrajelor arbitrii au tinut sa o recomande pentru reproductie datorita faptului ca este foate bine pigmentata, foarte tipica liniei din care provine, solida si robusta. Totodata femela are pretestele displaziei efectuate avand ED-a1, HD- a2 la o Clinica din Romania iar in cursul anului 2013 va repeta examenul displaziei -SV si va sustine examen IPO 1 si KKL. - Jolly del Valio ( fica lui Romano Gina si Bosco Domos Didacus- BOB- Campion European Bucuresti 2012- IPO1. KKL 1, ED-A1, HD-A1- fiul lui Vegas)- CNCG 2012 Pitesti- arbitru Georg Aichrn- FP 1 clasa 4-6 luni, - Canto del Valio in cursul anului 2012 a obtinut IPO 1 iar la CNCG de lucru 2012 a fost desemnat vicecampion national de lucru. Rezultatele acestui mascul sunt obtinute datorita modului foarte serios de pregatire din partea proprietarului sau, domnul Borcanescu Cristian - dresor si instructor de mare calitate, caruia tin sa-i multumesc foarte mult pentru munca depusa. In cadrul canisei in anul 2012 au avut loc decat doua monte deoarece premiza mea este CALITATE si NU CANTITATE. Cresc Ciobanesc German din pasiune si nici decum de a transforma aceasta pasiune in industrie.
Felicitari pentru munca si efortul depus,mult succes in anul viitor,produsi cat mai buni si mai valorosi va dorim . 
|
|
|
|
|
|
Cine e indragostit de perle se scufunda in mare.
|
|
|
|
|
|
valentin_dinu
|
 |
« Reply #115 on: December 10, 2012, 02:09:05 PM » |
|
Va multumesc mult tuturor si va anunt ca din data de 25.12.2012 in canisa sunt disponibili pui din Hilla del Valio si Argus de Casa san Marco. In privinta masculuilui ales pentru monta cu Hilla, am optat pentru Argus intrucat se completeaza foarte bine cu femela. O monta se realizeaza pentru a corecta unele defecte privind in spate la cel putin 3 generatii si niciodata nu se monteaza doi caini cu acelasi defect. Poate ca erau masculi mult mai valosi dar pt. aceasta femela nu erau indicati.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valentin_dinu
|
 |
« Reply #116 on: March 30, 2013, 11:33:55 AM » |
|
Hila del Valio a efectuat ieri la cabinetul de la Mako, testele HD, ED iar in urma interpretarii de catre medic, rezultatele ar fi : ED-0, HD-A1. Asteptam rezultatul oficial.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor
|
 |
« Reply #117 on: March 30, 2013, 11:49:08 AM » |
|
ED 0 inseamna ca nu are displazie deloc, nu? Iar A1 ar fi primul grad, cel mai usor? Intreb ca sa ma lamuresc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alex_Fero
Jr. Member

|
 |
« Reply #118 on: March 30, 2013, 11:51:40 AM » |
|
Hila del Valio a efectuat ieri la cabinetul de la Mako, testele HD, ED iar in urma interpretarii de catre medic, rezultatele ar fi : ED-0, HD-A1. Asteptam rezultatul oficial.
Felecitari si multa bafta pe viitor !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine
|
 |
« Reply #119 on: March 30, 2013, 12:31:58 PM » |
|
Cum te-ai trezit ai si scris! Felicitari!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|