Forum ciobanesc german
November 02, 2012, 03:24:55 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3] 4   Go Down
  Print  
Author Topic: Calendar Expozitional A.Ch.R 2011  (Read 9941 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #30 on: April 16, 2011, 09:37:08 AM »

2 iulie CAC Pitesti
5-6 noiembrie CAC,CACIB Craiova

La Brasov au fost prezenti membrii actuali ai CNCG.Am aratat ca venim oriunde este un arbitraj corect!Sunt curios cati membrii "Nu sunt membru CNCG" vor avea placerea sa vina la Pitesti.Arbitru: Sorin Dragomir!
Florin Deznan
Hero Member

« Reply #31 on: April 16, 2011, 11:14:00 AM »

La Brasov ati fost 5 dintre cei care nu ati luat atitudine impotriva fraudelor de la CNCG.
Probabil ca tot 5 vor merge si la Pitesti dintre cei care nu mai sustin CNCG-ul.

Eu NU SUNT membru CNCG!

Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
petshop4you
Florin Deznan
Hero Member

« Reply #32 on: April 16, 2011, 11:17:53 AM »

Actiunea de la Brasov a fost demonstartiva. Cand dorim sa ne organizam pentru o manifestatie atunci o facem.
AchR trebuie sa inteleaga ca marea masa a iubitorilor de Ciobanesc German NU mai sustine CNCG.
Acum e randul celor care mai tin in brate acest club sa demonstreze (asa cum spunea si Sorin Dragomir) ca sunt mai multi decat cei care au plecat din CNCG. Sunt curios sa vad in ce expozitie din acest an se mai aduna un numar asa mare de caini cu atat de multi proprietari?

Eu NU SUNT membru CNCG!

mofli
Hero Member

von Haus Mofli

« Reply #33 on: April 16, 2011, 03:10:43 PM »

dar pina la Pitesti mai este Tirgoviste ,aici va fi cea mai mare demonstrare de forta ,m-ai ales ca am auzit ca li se vor da treninguri cu clubul cncg nu amarite de tricouri care nici macar de cald nu tinea ,si mai ales ca sunt doi arbitri de rasa (crescatori) unul la masculi si celalalt la femele ca la un club adevarat care se respecta ,ei ce spuneti ? veniti cu tricourile ? poate aveti parte de vreme buna si cei su treninguri se vor dezbraca si o s-ai dominati Laughing Laughing Laughing , de pe margine ca in ring mai vedem ,doar ati vazut ce a spus presedintele ca au cistigat la voi acasa ,acum aveti sansa la revansa , eu pot sa tin statistica ca sunt neutru  ,daca pariati banii la mine Grin Grin Laughing
Florin Deznan
Hero Member

« Reply #34 on: April 16, 2011, 05:26:58 PM »

Chiar regret ca dai o nota de bascalie actualei situatii.
E grav ce se intampla acum in Romania si sunt convis ca toti iubitorii de ciobanesc german isi dau seama de asta.
Suntem separati pe moment doar de prietenii si antipatii personale. Va veni momentul in care se va trece si peste aceste sentimente personale si se va vedea ca doar impreuna se va putea pune bazele cresterii si selectionarii pe criterii sanatoase a cainilor din rasa ciobanesc german. Inca suntem macinati de ranchiuna si invidie, dar sper sa intelegem ca nu mai conteaza acum ce facem fiecare individual cu cainii nostri ci conteaza ce vom face impreuna pentru cainii nostri.

Eu NU SUNT membru CNCG!

cary
Newbie
*

"Ochii sunt oglinda sufletului"

« Reply #35 on: April 16, 2011, 08:53:41 PM »

Am si eu o intrebare, va rog, daca e cineva amabil sa raspunda. De regula unde se tin expozitiile canine in Pitesti, as dori sa asist si eu la una?
Irshu
Sr. Member

Adi, Una si Jerro

« Reply #36 on: April 16, 2011, 09:29:23 PM »

La stadionul Nicolae Dobrin ultimele dati, dar nu stiu sigur unde va fi anul acesta. Ar trebui sa astepti formularul de inscriere pentru a fi sigur.
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #37 on: April 17, 2011, 09:58:54 AM »

La Brasov au fost prezenti membrii actuali ai CNCG.Am aratat ca venim oriunde este un arbitraj corect!Sunt curios cati membrii "Nu sunt membru CNCG" vor avea placerea sa vina la Pitesti.Arbitru: Sorin Dragomir!
Eu o sa merg cu mare placere sa ma arbitreze dl. Dragomir, dar nu asa departe.
Oriunde altundeva in interiorul Carpatilor ma duc, indiferent de "culoarea politica".

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
cary
Newbie
*

"Ochii sunt oglinda sufletului"

« Reply #38 on: April 17, 2011, 10:44:32 AM »

Multumesc pt. informatie. No comment cu privire la conflictul intre asociatii sau cluburi de  , doresc sa particip doar ca spectatoare. In afara de asta, orasul Pitesti e unul dintre cele mai frumoase orase din tara. Curat si plini de flori. Azi tocmai se incheie Simfonia Lalelelor. Cine nu vine are ce regreta  Smiley
Bob
Sr. Member

Pasiunea explica totul,scuza totul,purifica totul.

« Reply #39 on: April 17, 2011, 10:50:21 AM »

Asa e Cary.

Cine e indragostit de perle se scufunda in mare.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #40 on: April 18, 2011, 03:35:39 PM »

Eu o sa merg cu mare placere sa ma arbitreze dl. Dragomir, dar nu asa departe.
Oriunde altundeva in interiorul Carpatilor ma duc, indiferent de "culoarea politica".

Eu nu, doar ca spectator!  Drac 
   Un om care nu sustine intru totul corectitudinea nu este corect si punct, ori eu n-am cum sa incurajez o astfel de gandire. Mai exista un proverb ”Spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa-ti spun cine esti” dupa care imi ghidez principiile.

”Ori suntem corecti ori nu mai suntem!”

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #41 on: April 18, 2011, 03:42:12 PM »

La Brasov ati fost 5 dintre cei care nu ati luat atitudine impotriva fraudelor de la CNCG.
Probabil ca tot 5 vor merge si la Pitesti dintre cei care nu mai sustin CNCG-ul.
Asa sa fie, dar sa fie si un campion si un vicecampion prezenti!Indiferent de clasa!Cam asa e corect, calitate!Nu?
Ariana
Administrator

« Reply #42 on: April 18, 2011, 03:45:57 PM »

dar pina la Pitesti mai este Tirgoviste ,aici va fi cea mai mare demonstrare de forta ,m-ai ales ca am auzit ca li se vor da treninguri cu clubul cncg nu amarite de tricouri care nici macar de cald nu tinea ,si mai ales ca sunt doi arbitri de rasa (crescatori) unul la masculi si celalalt la femele ca la un club adevarat care se respecta ,ei ce spuneti ? veniti cu tricourile ? poate aveti parte de vreme buna si cei su treninguri se vor dezbraca si o s-ai dominati Laughing Laughing Laughing , de pe margine ca in ring mai vedem ,doar ati vazut ce a spus presedintele ca au cistigat la voi acasa ,acum aveti sansa la revansa , eu pot sa tin statistica ca sunt neutru  ,daca pariati banii la mine Grin Grin Laughing
Sick Sick....
neutru ...  Laughing

ca la un club adevarat
Jalnic, patetic....tot clubul a fost o farsa ani de zile si dintr-o data e adevarat pentru o nimica toata care nici macar n-ar trebui adusa in discutie. Dar adevaratele criterii care definesc un club adevarat nu conteaza? ”Dupa ploaie chepeneag” drajilor....

Poate dati si un Kg de faina, unul de zahar si doua franzele...ca sa fie tot tacamul si o hoarda de sustinatori de varsta a treia ..dar daca au treninguri...e super  Laughing!

medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #43 on: April 18, 2011, 03:48:53 PM »

Un om care nu sustine intru totul corectitudinea nu este corect si punct, ori eu n-am cum sa incurajez o astfel de gandire. Mai exista un proverb ”Spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa-ti spun cine esti” dupa care imi ghidez principiile.

”Ori suntem corecti ori nu mai suntem!”
Asa pare sa fie, teoretic!Dar exista un proverb, parca, dintre doua rele il alegi pe cel mai putin rau.Fiecare vedem cu alti ochi problema, e normal.
Vom incerca ca expozitia de la Pitesti  sa fie una reusita , indiferent de numarul cainilor prezenti!

Ariana
Administrator

« Reply #44 on: April 18, 2011, 03:55:41 PM »

Sunteti unul din crescatorii care are tot respectul si admiratia mea datorita modului in care ati abordat in ultimii ani, individual, cresterea CG-ului in Ro. Din pacate nu putem sta cu fundul in doua luntri.
Va doresc o expozitie cat mai reusita per ansamblu!

medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
Pages: 1 2 [3] 4   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof