Forum ciobanesc german
January 31, 2011, 02:36:39 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
salvanim title=
Anunturi: Cazare cu caini in Romania

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Comportament-educatie  (Read 508 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Sp3^k
Full Member

Don't worry to be happy

« Reply #15 on: January 11, 2011, 09:12:54 PM »

Albert sper ca nu te superi ca pun si eu o intrebare pentru a nu mai face un topic nou daca tot e vorba de ,,treburile cainelui''(stiu ca pana acum eu eram cel care a intrebat dar astept un raspuns rapidd:((
Cainele meu cand face treaba mare daca nu sunt putin atent incepe si mananca din el!!!!Ce pot face voua nu vi s-a intamplat???Ajutor

Toti avem nevoie să credem în ceva...Eu cred că o să mai beau o bere.
Mignon
Sr. Member

« Reply #16 on: January 11, 2011, 09:25:01 PM »

Are lipsa de minerale, asa mi-a spus un medic veterinar. Asteptam si parerea Arianei...
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #17 on: January 11, 2011, 09:27:33 PM »

Ar fi intradevar una din ipoteze. Problema nu e studiata indeajuns incat sa aiba un raspuns exact.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Sp3^k
Full Member

Don't worry to be happy

« Reply #18 on: January 11, 2011, 09:58:50 PM »

Pai si ce as putea face???Oricum veterinarul mi-a dat niste vitamine si mi-a zis sa ii dau 2 dimineata si 2 seara deci respect intocmai!(La inceput le pisam si puneam putina mancare sa ma asigur ca le ia pe toate dar mai nou de 1 zi le crantane fara a mai fi nevoie sa le pisam)iar ca hrana vetul mi-a recomandat ceva pentru puiuti cred ca e de la purina acea mancare si ii dau de 3 ori pe zi,chiar daca mai mananca si ciorba cu paine cateodata ma axez mai mult pe boabe!

Toti avem nevoie să credem în ceva...Eu cred că o să mai beau o bere.
albert mefisto
Newbie
*

« Reply #19 on: January 12, 2011, 09:12:26 AM »

Multumesc pentru sfaturi.Tot mana si maneca,picioarele il intereseaza mai mult orice iasi flutura prin fata ochilor.Prima data e interesat,dar tot cu mana mea se joaca.Nu ma supar, dar parca nu stiu ce sa cred,e specific ciobanestilor sa se joace asa?  :-\Am avut si altii caini ,nu de rasa,dar nu apucau asa de tare de mana.Se jucau apucand de mana cu delicatete. Smiley
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #20 on: January 12, 2011, 10:21:37 AM »

Pai si ce as putea face???Oricum veterinarul mi-a dat niste vitamine si mi-a zis sa ii dau 2 dimineata si 2 seara deci respect intocmai!(La inceput le pisam si puneam putina mancare sa ma asigur ca le ia pe toate dar mai nou de 1 zi le crantane fara a mai fi nevoie sa le pisam)iar ca hrana vetul mi-a recomandat ceva pentru puiuti cred ca e de la purina acea mancare si ii dau de 3 ori pe zi,chiar daca mai mananca si ciorba cu paine cateodata ma axez mai mult pe boabe!
conteaza si ce boabe-i dai. Daca nu-i dai hrana superpremium ar fi cazul sa treci pe asa ceva pentru ca e foarte probabil ca mancarea care o primeste acum sa nu-i asigure necesarul de nutrienti iar vitaminele nu pot inlocui mancarica buna.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
nelyy
Sr. Member

« Reply #21 on: January 12, 2011, 10:44:57 AM »

Schimba-i mancarea, asa cum zice Ariana, in primii ani este vital sa acapareze nutrientii si vitaminele necesre pentru o dezvoltare armonioasa din hrana zilnica si aport de vitamine si calciu , dupa recomandarea vet-ului tau.

"Să rămâi om între oameni, numai ca să salvezi în tine însuţi ideea de om, chiar dacă alţii o calcă în picioare." Marin Preda
ivana0
Full Member

ALMA

« Reply #22 on: January 12, 2011, 05:37:30 PM »

albert parca am vb amandoi de acelasi caine. Azi am incercat sa-i flutur o carpa in timp ce el avea treaba doar cu hainele mele si sa vezi, prinde de carpa dar de parte de sus pana ajunge la mana mea si atunci n-ai treaba, uita de carpa de tot. Are momente cand prinde carpa si nu ii da drumul , pot sa o invart in cerc in timp ce ea tine de carpa cateva minute bune si nu o lasa pana dau eu sa plec de langa ea si apoi iar se repede la mine la picioare. Am sa innebunesc
bobo70
"Un câine recunoscător valorează mai mult ca un om nerecunoscător’’ - Proverb arab.
Hero Member

« Reply #23 on: January 12, 2011, 05:51:45 PM »

....
Are momente cand prinde carpa si nu ii da drumul , pot sa o invart in cerc in timp ce ea tine de carpa cateva minute bune ......

Asta este un caine foarte bun, sa nu-i strici instinctele astea. Nu-l descuraja si nu-i lasa jucarii la discretie. Atrage-i atentia pe carpa cand se repede la piciore sau la maini, dar nu-i interzice muscatura. Sunt destul de putini pui care fac atat de tineri o priza atat de una. Unii si-ar dori si de la cainii lor maturi o atitudine de felul asta, dar este din ce in ce mai rara, din pacate.

P.S. Atentie cu carpa cand schimba dintii, sa nu-i mai tragi carpa prea tare...., o sa iasa cu dinti cu tot.
P.P.S. Acum am vazut ca are peste 3 luni, cam acum incepe sa schimbe dintii...., atentie la carpa.
« Last Edit: January 12, 2011, 05:53:50 PM by bobo70 » Logged

Catelul este sugativa casei. El ne scoate toate petele cand venim murdari din lume.
- Paul Louis Lampert
ivana0
Full Member

ALMA

« Reply #24 on: January 13, 2011, 08:31:17 AM »

ok bobo mersi mult. Oricum nu am incercat niciodata sa trag f tare de carpa pt ca m-am gandit si eu la dintisorii ei
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora  doctorvet