|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #135 on: March 02, 2011, 06:41:47 PM » |
|
cu ocazia aceasta s-a facut publica si lista cu o parte din ex. membri. Mai bine mai tarziu decat niciodata!  "Boala lunga, moarte sigura." Aceasta lista cuprinde demisiile pe care eu personal i le-am dat domnului Stefanescu Sambata la Top Ten. CNCG-ul sigur nu le-a avut pe toate deoarece nu toti le-ati trimis pe mail la Sfarghiu si Dragomir. 
|
|
|
|
|
|
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #136 on: March 02, 2011, 07:18:45 PM » |
|
Ma simt bine si mai aproape de SV (WUSV) decat inainte, facand parte din cncg, clubul ce reprezinta , inca, Romania si care a sfidat Clubul Mondial - WUSV, netrimitand de 8 ani nici un reprezentant la Adunarile Generale. Am convingerea ca in 2011, la Nurnberg, la Adunarea Generala a WUSV, Romania va fi reprezentata de noul club, ce va reuni adevaratii crescatori si iubitori de 
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
|
kisferi
Newbie
|
 |
« Reply #137 on: March 03, 2011, 07:36:17 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kisferi
Newbie
|
 |
« Reply #138 on: March 03, 2011, 07:42:25 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kisferi
Newbie
|
 |
« Reply #139 on: March 03, 2011, 10:31:23 PM » |
|
--- On Thu, 3/3/11, Liviu Sfarghiu < liviusfarghiu@yahoo.com> wrote: From: Liviu Sfarghiu < liviusfarghiu@yahoo.com> Subject: Re: demisii To: "kis bonanza" < kisbonanza@yahoo.com> Date: Thursday, March 3, 2011, 7:58 PM Le-am primit Fery, dar exprimarea demisiilor a fost valabila pana in data de 28.02.2011 inclusiv (data postei).Dupa aceasta data intervine ecluderea pentru neplata cotizatiei.La C.N.C.G. pana astazi s-au primit prin posta (conform statutului) un numar de trei demisii. Mai astept cateva zile,dupa care voi publica pe site-ul C.N.C.G.situatia membrilor ( membri care au demisionat si si-au trimis demisia la club pana in data de 28.02.2011 inclusiv ,conform statutului si membri care au fost exclusi din club pentru neplata cotizatiei anuale).Demisiile care le primim dupa data mai sus mentionata nu mai pot fi luate in considerare. Liviu --- On Thu, 3/3/11, kis bonanza < kisbonanza@yahoo.com> wrote: From: kis bonanza < kisbonanza@yahoo.com> Subject: demisii To: liviusfarghiu@yahoo.com Date: Thursday, March 3, 2011, 7:00 PM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #140 on: March 03, 2011, 10:58:35 PM » |
|
Eu am trimis demisia in data de 25 prin posta la adresa de corespondenta a clubului (adresa dlui. Sfarghiu). Sper sa fie ok.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #141 on: March 03, 2011, 10:59:24 PM » |
|
Ce sa fie OK? Astia oricum fac ce vor...sau incearca.
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #142 on: March 03, 2011, 11:00:27 PM » |
|
 Nu mai pot de ras. Cum adica Demisiile puteau fi trimise pana in data de 28 Februarie? Care din cele "n" adrese anuntate e adresa legala? Draga Liviu la care Statut te raportezi? Chiar nu intelegi ca pe nimeni nu mai intereseaza SRL-ul (CNCG-ul) vostru? Demisii sau excluderi e tot una. IMPORTANT este sa ramaneti voi fara membrii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #143 on: March 03, 2011, 11:06:22 PM » |
|
--- On Thu, 3/3/11, Liviu Sfarghiu < liviusfarghiu@yahoo.com> wrote: From: Liviu Sfarghiu < liviusfarghiu@yahoo.com> Subject: Re: demisii To: "kis bonanza" < kisbonanza@yahoo.com> Date: Thursday, March 3, 2011, 7:58 PM Le-am primit Fery, ....... dupa care voi publica pe site-ul C.N.C.G.situatia membrilor ( membri care au demisionat si si-au trimis demisia la club pana in data de 28.02.2011 inclusiv ,conform statutului si membri care au fost exclusi din club pentru neplata cotizatiei anuale)...... Liviu Liviu ia uita-te tu pe sit-ul AchR si vezi oare ce cuprinde Circulara nr. 9? http://www.ach.ro/2011/circulare/c9.pdf
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #144 on: March 04, 2011, 10:10:27 AM » |
|
Dar cu instiintarile de plata cum ramane? Oare cei care au votat si nu au plecat din CNCG au platit cotizatia sau vor fi exclusi si ei? 
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #145 on: March 04, 2011, 10:32:21 AM » |
|
Consider ca e o decizie plina de intelepciune, ca cei care n-au platit cotizatia pana la 28.02.2011 sa fie exclusi din cncg !!! Asteptam cu interes LISTA MEMBRILOR CNCG ACTUALIZATA, a celor ce au platit si si-au pastrat calitatea de membru. Ne-ar fi de folos, Liviule si lista celor exclusi, eventual cu nr. telefon, poate oamenii vor in clubul nou !  P.S. Cand va spun eu ca se poate colabora 
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #146 on: March 04, 2011, 02:36:44 PM » |
|
La zi, pana la aceasta ora sunt stranse 65 de demisii din CNCG.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marius.n
|
 |
« Reply #147 on: March 04, 2011, 03:02:51 PM » |
|
Cate episoade mai are filmul cu SRL-ul asta? Faceti odata clubul cel nou si uitati ca a fost vreodata S.C. CNCG S.R.L.
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
octaviand
Jr. Member

gechi
|
 |
« Reply #148 on: March 04, 2011, 04:05:53 PM » |
|
--- On Thu, 3/3/11, Liviu Sfarghiu < liviusfarghiu@yahoo.com> wrote: From: Liviu Sfarghiu < liviusfarghiu@yahoo.com> Subject: Re: demisii To: "kis bonanza" < kisbonanza@yahoo.com> Date: Thursday, March 3, 2011, 7:58 PM Le-am primit Fery, dar exprimarea demisiilor a fost valabila pana in data de 28.02.2011 inclusiv (data postei).Dupa aceasta data intervine ecluderea pentru neplata cotizatiei.La C.N.C.G. pana astazi s-au primit prin posta (conform statutului) un numar de trei demisii. Mai astept cateva zile,dupa care voi publica pe site-ul C.N.C.G.situatia membrilor ( membri care au demisionat si si-au trimis demisia la club pana in data de 28.02.2011 inclusiv ,conform statutului si membri care au fost exclusi din club pentru neplata cotizatiei anuale).Demisiile care le primim dupa data mai sus mentionata nu mai pot fi luate in considerare. Liviu --- On Thu, 3/3/11, kis bonanza < kisbonanza@yahoo.com> wrote: From: kis bonanza < kisbonanza@yahoo.com> Subject: demisii To: liviusfarghiu@yahoo.com Date: Thursday, March 3, 2011, 7:00 PM deci asta e ceva de genu ...NU PLECI TU MAI... TE DAU EU AFARA.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #149 on: March 31, 2011, 03:33:46 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|