zamp termodos
Newbie
|
 |
« Reply #30 on: February 27, 2011, 09:22:02 PM » |
|
stimabila doamna sau domnisoara georgiana nu am spus ca femala nu merita ex1 doar ca am venit la arad de la suceava sa vedem un albitraj corect nu am venit sa ne prezentam vreun caine si oricum am ciobanesti germani cumparati de la domnul Boros (canisa von Baldur) care a demonstrat anul acesta ce inseamna sa ai un caine bun (fapte nu vorbe cum ar fii pui din campion mondial si nici nu miroase podiumul la club) daca inperechezi un cal cu un magar nu te poti astepta la un manz ci doar la un catar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simi Arad
Newbie
|
 |
« Reply #31 on: February 27, 2011, 09:45:23 PM » |
|
Stimabile Termodos,vezi ca faci afirmatii grave la adresa lui Marius Iliev,ai dovezi sa le sustii?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magda
Full Member

I am happy
|
 |
« Reply #32 on: February 27, 2011, 10:47:32 PM » |
|
Felicitari D-lui Simion Avram pentru rezultatele cu Texas Black Tiger ex.2 ,si cu fiul din Pakros (Va1) Quo ex.1 CAC la clasa munca si RCACIB 
|
|
|
|
|
|
Cand zeii vor sa te pedepseasca iti indeplinesc dorintele
|
|
|
georgiana
Sr. Member

Mein Deutscher Schafferhund!
|
 |
« Reply #33 on: February 27, 2011, 10:51:17 PM » |
|
stimabila doamna sau domnisoara georgiana nu am spus ca femala nu merita ex1 doar ca am venit la arad de la suceava sa vedem un albitraj corect
Dle, va contraziceti singur... Deci nu vad niciun motiv sa mai incerc si eu sa va contrazic. In ceea ce priveste montele facute de Pavora, v as recomanda sa reevaluati cunostintele. In luna mai a anului 2006, in Germania, cainele Esko van Pavora a luat V2 dupa Zamp vom Thermodos (V1). Consultati pedigree ul lui Esko si spuneti-ne si noua care dintre parinti e cal si care e magar... V am dat exemplul de mai sus, asa....ca vad ca va place Zamp vom Thermodos Cat despre ceea ce inseamna VA Romania...mai bine V2 in Germania vreau sa precizez ca, cu ultima fraza, nu am dorit sa jignesc in niciun fel munca dlui Boros sau calitatile lui Lancelot.
|
|
|
|
|
|
CAINELE - singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei...
|
|
|
Simi Arad
Newbie
|
 |
« Reply #34 on: February 27, 2011, 10:57:36 PM » |
|
Multumesc Magda,Texas a fost exc 2 si rcac in data de 26,la clasa intermediara iar Quo de casa zanin a iesit cac in clasa munca si rezerva cacib azi,27 februarie in a doua zi de concurs.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #35 on: February 28, 2011, 02:08:58 PM » |
|
Multumim frumos pt. felicitari, poze si filmultete! Anda van Pavora a castigat si azi la Expozitia CACIB 27.02.2011 titlurile: Exc.1, CAC, CACIB si BOB la domnul arbitru Gavril Cenadan
si a fost aleasa Rezerva BOG de catre domnul arbitru Petru Munteanu.
Felicitari Cristi si Laura! Si pentru Germania!!
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
don
SV Romania
|
 |
« Reply #36 on: February 28, 2011, 10:12:30 PM » |
|
Merci Dani! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #37 on: February 28, 2011, 10:50:54 PM » |
|
Bravo Cristi si Laura. Eforturile voastre vor fi rasplatite. Ve-ti vedea. Anda merita toate titlurile obtinute in cele doua zile de concurs, cu atat mai mult cu cat e una din cele mai bune femele de ciobanesc german di Romania. PS: Laura sper ca nu te-ai suparat pentru gluma facuta in ring. Si pentru ca sigur maine nu ne intalnim te rog sa primesti ca pe un martisor din partea mea
|
|
|
|
|
|
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
kisferi
Newbie
|
 |
« Reply #38 on: February 28, 2011, 11:49:14 PM » |
|
Bravo ANDA si proprietarii  este o catea SUPERBA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kisferi
Newbie
|
 |
« Reply #39 on: February 28, 2011, 11:50:38 PM » |
|
Va multumim! In primul rand -putem sa ne scoatem capul din anonimat!??? In al doilea rand nu cred ca vei putea vreodata sa pui cel putin semnul egal intre Anda si Rick!!!(vezi pedigree.vezi expo) Anda are pana acum cel putin 7 expozitii cu locul 1,bineinteles si expo club cu arbitrii SV.Daca nu ma insel la Expo Club Satu -Mare Anda, pe langa faptul ca a castigat locul 1 a fost declarata la sfarsitul expozitiei ca fiind cel mai frumos ciobanesc german al expozitiei din peste 100 de caini. Asa ca... parerea mea:mai putina vorba si mai multa munca!!! In rest s-auzim de bine!
Da Da asa este
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gogutzu
Hero Member

Vegas si cu inca unu
|
 |
« Reply #40 on: February 28, 2011, 11:59:05 PM » |
|
Dato Dark Kennel - multumesc Roland, singurul cu initiativa pentru a avea un ring pentru prezentarea
|
|
|
|
|
|
Câinele - singura vieţuitoare care a dus la perfecţiune vocaţia prieteniei. Vasile Ghica.
|
|
|
Gogutzu
Hero Member

Vegas si cu inca unu
|
 |
« Reply #41 on: March 01, 2011, 12:01:21 AM » |
|
hooooopa.... nu a aparut poza...
|
|
|
|
|
|
Câinele - singura vieţuitoare care a dus la perfecţiune vocaţia prieteniei. Vasile Ghica.
|
|
|
|
RaluMaya
|
 |
« Reply #42 on: March 01, 2011, 11:45:41 AM » |
|
...cortul ciobanestilor germani si hala de 5 stele a celorlalti caini...  oriunde i-ai pune tot  e cel mai frumos si mai inteligent
|
|
|
|
|
|
|
|
|
don
SV Romania
|
 |
« Reply #43 on: March 01, 2011, 08:56:59 PM » |
|
Multumesc Florin si pentru martisor!!!  Cu ocazia asta, salutari la Satu-Mare, merci Feri. Nu in ultimul rand, multumiri lui Gogutzu pentru poze! Felicitari tuturor participantilor! Sa ne vedem cu bine la urmatoarele expozitii! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romar
Newbie
|
 |
« Reply #44 on: March 01, 2011, 10:17:02 PM » |
|
Urmare la discutiile aprinse pe tema "Ermelleki Szepseg Rick vs Anda von Pavora" si in calitate de proprietar al primului, tin sa precizez urmatoarele: 1. Departe de mine gandul ca d-l arbitru Marius Iliev ar fi fost partinitor la arbitrajul celor doi pentru BOB. Am mai fost arbitrat de d-l Iliev si-l consider un arbitru excelent si incoruptibil, motiv pentru care ii respect decizia. 2. Pentru mine personal este mult mai important faptul ca Rick este un campion in curte si pe strada decat intr-o expozitie de frumusete. Si acum, ca sa-l laud in continuare, va informez ca tot in data de 26.02.2011, a avut loc si Turneul Campionilor, ocazie cu care Rick a obtinut titlul de campionul campionilor si a ocupat locul 3 in urma arbitrajului grupei I. Asadar, anul competitional nu a inceput numai cu canisa Pavora (cu asta ii eram dator d-lui Guba  si respectiv dnei @ Georgiana  ). 3. Un martisor tuturor pasionatelor de  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|