Forum ciobanesc german
November 02, 2012, 03:27:15 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Linked Events
  • C.A.C Brasov: April 09, 2011
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 ... 14   Go Down
  Print  
Author Topic: C.A.C Brasov 09.04.2011  (Read 15551 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #30 on: March 30, 2011, 04:15:40 PM »

Intradevar, putini.
Ia vezi care e media de CG in expo FCI din Romania si mai exprimate o data.
Ma asteptam sa vina mai multi din 2 motive, sau mai multe:Arbitrul,Roland este si crescator de cg, anul trecut a arbitrat corect, si....era locul unde se intalneau si membrii actuali ai CNCG si fostii membrii, ca sa-si promoveze produsii, mizand pe impartialitatea lui Roland, ar mai fi multe dar cred ca e suficient.Ei, ce zici?
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #31 on: March 30, 2011, 05:33:47 PM »

si....era locul unde se intalneau si membrii actuali ai CNCG si fostii membrii
Ce legatura are defunctul cncg cu brasovul? Care 'e' actualii membrii si ce expo fac? Astea: http://cncg.ro/Pages/Contests.aspx ? =))
Va doresc din tot sufletul sa aveti la bucuresti si timisoara fix atatia caini cati sunt la slobozia!

La Brasov sunt mai multi, stai linistit!  Drac

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
petshop4you
mofli
Hero Member

von Haus Mofli

« Reply #32 on: March 30, 2011, 08:11:50 PM »

Va doresc din tot sufletul sa aveti la bucuresti si timisoara fix atatia caini cati sunt la slobozia!
si sa fie arbitrati tot in 2 zile ,munca a 2 zi
daca mai era cuplu cu o expozitie de club local oare citi se stringeau 
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #33 on: March 31, 2011, 09:36:53 AM »

Ce legatura are defunctul cncg cu brasovul? Care 'e' actualii membrii si ce expo fac? Astea: http://cncg.ro/Pages/Contests.aspx ? =))

La Brasov sunt mai multi, stai linistit!  Drac
Eu am stat linistit Razvane!Intotdeauna!Eu stau in Pitesti si am cam fost pe la  toate expozitiile din tara, indiferenr de.......culoarea politica!Ma bucur ca sunt caini!Cat despre , "sa aveti la bucuresti si timisoara fix atatia caini cati sunt la slobozia!" nu te recunosc, sincer!Am sa fiu si la Bucuresti si la Timisoara!Si la alte expozitii!
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #34 on: March 31, 2011, 10:21:48 AM »

Vifore, tie ti-e chiar indiferenta situatia actuala ?
Esti mandru de clubul din care faci parte, cncg  si nimic din toate ilegalitatile petrecute, nu te nemultumeste ?
Chiar crezi ca asta merita (sau asta e potentialul) rasa si toti cei care iubesc CG, viata si organizarea oferita de cncg in 12 ani ?
Stiam ca-ti place concurenta ! Vei fi mandru sa iei locul 1 din 2-3 caini prezenti, cand sti ca sunt multi caini buni ce apartin celor ce nu-i mai prezinta cncg, nefiind de acord  cu ce se intampla in acest club ?
Titlul ala te va face fericit ?

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #35 on: March 31, 2011, 02:27:51 PM »

Vifore, tie ti-e chiar indiferenta situatia actuala ?
Esti mandru de clubul din care faci parte, cncg  si nimic din toate ilegalitatile petrecute, nu te nemultumeste ?
Chiar crezi ca asta merita (sau asta e potentialul) rasa si toti cei care iubesc CG, viata si organizarea oferita de cncg in 12 ani ?
Stiam ca-ti place concurenta ! Vei fi mandru sa iei locul 1 din 2-3 caini prezenti, cand sti ca sunt multi caini buni ce apartin celor ce nu-i mai prezinta cncg, nefiind de acord  cu ce se intampla in acest club ?
Titlul ala te va face fericit ?
Liviule, eu vin peste tot, daca pot!Nimic nu este perfect!Asa sunt eu , mai optimist, am venit la concursuri unde eram poate singurul din Muntenia si unde ....no comment arbitrajul!Dar am venit!
Fiecare e liber sa aleaga sau sa inteleaga!E usor sa renunti la ceva, dar si mai greu e sa realizezi ceva durabil!In 10 ani , cred, ca am facut ca numele meu sa nu fie patat, chiar daca exista Ariel, inamicul grasimii!Cam putin vor ceea ce vreau eu de la aceasta rasa.Iar reluam niste discutii, dar le vom face mereu!Eu am anuntat toate problemele mele, displazie , cati au facut-o?Nu am luat examane si selectii doar pe hartie!Mai am doar o femela, Cita, care e la ultima monta, fara acte SV!In rest....SV sau nimic!Numele canisei mele nu va apare pe nici un pedigree de caine daca nu este selectionat SV!Dar pe bune!!!
Eu cam asta vreau!Sunt de acord sa dau reselectia, daca este obtinuta selectia in afara Romaniei!Mai vrea cineva?HuhHuhHuh???poate, dar 1-2-3!Si atunci?Vreau sa fiu arbitrat corect pe teritoriul Romaniei!Numai la noi se poate sa ca arbitrii sa-si aduca .....cateii de casa!De ce nu e valabil mereu ca cel mai bun sa castige?
Iar sa-ti aduc aminte, am vrut sa cumpar catei de alte canise dar mi-au cerut preturi mai mari decat cand sunase un no name!Singurul care a fost OK, dar nu am putut eu atunci, a fost Bura Mihai!
Am facut  monta indiferent daca face parte sau nu din clanul X!!!!
Vrei club corect, pai atunci hai sa facem un bal mare!!!Sa punem cartile pe masa, sa dicteze crescatorii, sa venim cu actele dar si cu cainii care au selectii, sa facem reselectia, acolo unde este cazul!Si atunci stim cum stam!
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #36 on: March 31, 2011, 02:45:28 PM »

Iti dau dreptate in tot ce spui, dar nu mi-ai raspuns la nici o intrebare.
Oricum , cred ca nu va trece mult pana vei demisiona din cncg, dupa cum te stiu.

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
Florin Deznan
Hero Member

« Reply #37 on: March 31, 2011, 02:47:09 PM »

Liviule, eu vin peste tot, daca pot!Nimic nu este perfect!Asa sunt eu , mai optimist, am venit la concursuri unde eram poate singurul din Muntenia si unde ....no comment arbitrajul!Dar am venit!
Fiecare e liber sa aleaga sau sa inteleaga!E usor sa renunti la ceva, dar si mai greu e sa realizezi ceva durabil!In 10 ani , cred, ca am facut ca numele meu sa nu fie patat, chiar daca exista Ariel, inamicul grasimii!Cam putin vor ceea ce vreau eu de la aceasta rasa.Iar reluam niste discutii, dar le vom face mereu!Eu am anuntat toate problemele mele, displazie , cati au facut-o?Nu am luat examane si selectii doar pe hartie!Mai am doar o femela, Cita, care e la ultima monta, fara acte SV!In rest....SV sau nimic!Numele canisei mele nu va apare pe nici un pedigree de caine daca nu este selectionat SV!Dar pe bune!!!
Eu cam asta vreau!Sunt de acord sa dau reselectia, daca este obtinuta selectia in afara Romaniei!Mai vrea cineva?HuhHuhHuh???poate, dar 1-2-3!Si atunci?Vreau sa fiu arbitrat corect pe teritoriul Romaniei!Numai la noi se poate sa ca arbitrii sa-si aduca .....cateii de casa!De ce nu e valabil mereu ca cel mai bun sa castige?
Iar sa-ti aduc aminte, am vrut sa cumpar catei de alte canise dar mi-au cerut preturi mai mari decat cand sunase un no name!Singurul care a fost OK, dar nu am putut eu atunci, a fost Bura Mihai!
Am facut  monta indiferent daca face parte sau nu din clanul X!!!!
Vrei club corect, pai atunci hai sa facem un bal mare!!!Sa punem cartile pe masa, sa dicteze crescatorii, sa venim cu actele dar si cu cainii care au selectii, sa facem reselectia, acolo unde este cazul!Si atunci stim cum stam!

Vifor, vezi ca ceea ce spui tu ca vrei poti gasi doar in afara actualului CNCG. Trebuie sa alegi sa ramai cu cei care isi aranjeaza examene de munca si selectie (vezi Ilia si Timisoara) sau poti sa te alaturi celor care chiar daca au mai gresit in trecut acum doresc ca lucrurile sa se desfasoare corect. Nu poti sa te prezinti ca o feciara cand toata ziua ti-o petreci alaturi de prostituate.Din pacate actuala conducere a CNCG a refuzat ajutorul nostru si s-a pozitionat in forta in afara propriului Statut iar din pacate si tu ai sustinut incalcarea Statutului si votarea prin frauda a unui nou Statut aberant.
Dar aceasta discutie nu are nici o legatura cu CAC Brasov, unde cred ca va fi singura data in acest an unde ne putem intalni cu totii.
In rest numai bine tuturor.

Eu NU SUNT membru CNCG!

vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #38 on: April 01, 2011, 10:11:03 AM »

Iti dau dreptate in tot ce spui, dar nu mi-ai raspuns la nici o intrebare.
Oricum , cred ca nu va trece mult pana vei demisiona din cncg, dupa cum te stiu.
Nu are rost sa continuam aici, este topicul Expo Brasov.
Doresc mult succes tuturor concurentilor!Si sper sa avem parte de o zi frumoasa din toate punctele de vedere!Bafta!
rrazvanis
Jr. Member
**

Ciobanesc German

« Reply #39 on: April 01, 2011, 11:22:31 AM »

stie cineva cati  sunt inscrisi ?
Necro21
Newbie
*

« Reply #40 on: April 01, 2011, 09:12:13 PM »

mi ar placea sa se extinda pana marti Sad   sa ma pot inscrie
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #41 on: April 02, 2011, 10:10:57 AM »

dar cine te opreste sa te inscrii? Plata o poti efectua si dupa data inscrierii, dar nu in ziua expozitiei.
atat timp cat ai acces la internet poti s-o inscrii.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
Necro21
Newbie
*

« Reply #42 on: April 02, 2011, 04:30:19 PM »

am o intrebare.... dupa ce completezi inscrierea si o trimiti ce urmeaza? am inteles ca trebuie sa am o ghitanta la mine in ziua concursului?
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #43 on: April 02, 2011, 04:34:30 PM »

am o intrebare.... dupa ce completezi inscrierea si o trimiti ce urmeaza? am inteles ca trebuie sa am o ghitanta la mine in ziua concursului?

Completezi inscrierea, platesti taxa in contul bancar si iei chitanta cu tine (plus carnet de sanatate, carnet de performanta si pedigree) in ziua concursului.

Eu NU sunt membru cncg!
Necro21
Newbie
*

« Reply #44 on: April 02, 2011, 04:38:52 PM »

e prima oara scz ca pun atatea intrebari....e adevarat ca ma pot inscrie acum si pot plati luni de exemplu?
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 ... 14   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof