Vifore, tie ti-e chiar indiferenta situatia actuala ?
Esti mandru de clubul din care faci parte, cncg si nimic din toate ilegalitatile petrecute, nu te nemultumeste ?
Chiar crezi ca asta merita (sau asta e potentialul) rasa si toti cei care iubesc CG, viata si organizarea oferita de cncg in 12 ani ?
Stiam ca-ti place concurenta ! Vei fi mandru sa iei locul 1 din 2-3 caini prezenti, cand sti ca sunt multi caini buni ce apartin celor ce nu-i mai prezinta cncg, nefiind de acord cu ce se intampla in acest club ?
Titlul ala te va face fericit ?
Liviule, eu vin peste tot, daca pot!Nimic nu este perfect!Asa sunt eu , mai optimist, am venit la concursuri unde eram poate singurul din Muntenia si unde ....no comment arbitrajul!Dar am venit!
Fiecare e liber sa aleaga sau sa inteleaga!E usor sa renunti la ceva, dar si mai greu e sa realizezi ceva durabil!In 10 ani , cred, ca am facut ca numele meu sa nu fie patat, chiar daca exista Ariel, inamicul grasimii!Cam putin vor ceea ce vreau eu de la aceasta rasa.Iar reluam niste discutii, dar le vom face mereu!Eu am anuntat toate problemele mele, displazie , cati au facut-o?Nu am luat examane si selectii doar pe hartie!Mai am doar o femela, Cita, care e la ultima monta, fara acte SV!In rest....SV sau nimic!Numele canisei mele nu va apare pe nici un pedigree de caine daca nu este selectionat SV!Dar pe bune!!!
Eu cam asta vreau!Sunt de acord sa dau reselectia, daca este obtinuta selectia in afara Romaniei!Mai vrea cineva?

???poate, dar 1-2-3!Si atunci?Vreau sa fiu arbitrat corect pe teritoriul Romaniei!Numai la noi se poate sa ca arbitrii sa-si aduca .....cateii de casa!De ce nu e valabil mereu ca cel mai bun sa castige?
Iar sa-ti aduc aminte, am vrut sa cumpar catei de alte canise dar mi-au cerut preturi mai mari decat cand sunase un no name!Singurul care a fost OK, dar nu am putut eu atunci, a fost Bura Mihai!
Am facut monta indiferent daca face parte sau nu din clanul X!!!!
Vrei club corect, pai atunci hai sa facem un bal mare!!!Sa punem cartile pe masa, sa dicteze crescatorii, sa venim cu actele dar si cu cainii care au selectii, sa facem reselectia, acolo unde este cazul!Si atunci stim cum stam!