Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #30 on: July 03, 2007, 02:00:23 PM » |
|
Poate participa la orice concurs sau examen de munca, cu exceptia celor organizate special pentru o anumita rasa, dar pe la noi nu prea sunt astfel de examene. La 1 an si 3 luni e prea tanar pentru examenul de munca IPO 1, deci mai ai vreme sa te pregatesti.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
abra
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #31 on: July 03, 2007, 02:02:41 PM » |
|
Multumesc mult...ai fost prompt...sper sa am destul timp,pentru ca e cam rasfatat si doar de 2 ore mergem al dresaj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abra
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #32 on: July 07, 2007, 05:25:39 PM » |
|
Postam si noi niste poze...mai noi:)(ne scuzati va rugam claritatea si marimea dar sunt facute cu telefonul)
|
|
|
|
|
|
|
|
abra
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #33 on: July 07, 2007, 05:29:14 PM » |
|
am uitat sa va aratam placerea noastra.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #34 on: July 07, 2007, 07:13:27 PM » |
|
E superb!
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
abra
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #35 on: July 07, 2007, 07:19:48 PM » |
|
multumim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abra
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #36 on: December 15, 2014, 11:17:12 AM » |
|
Buna ziua, Din pacate anii au trecut iar acum din disperare am iar nevoie de ajutor. In martie Ego va face 9 ani. este mai mult decat un membru al familiei motiv pentru care toata familia e disperata ca Eguta al nostru e foarte bolnav. E apativ, i-au aparut anumite "bube" nu stiu sa ma pronunt aktfel la nivelul pielii, iar veterinarul mi-a spus ca ar avea probleme si la glandele perianale. Va rog enorm de mult sa imi spuneti daca ati avut si voi asemenea probleme, as da orice sa ii prelungesc viata cu inca 10 ani  Suntem diperati toti. Va multumesc anticipat!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #37 on: December 15, 2014, 11:25:36 AM » |
|
In primul rand sa i se faca analiza sangelui. Glandele perianale trebuie vidate periodic.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abra
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #38 on: December 15, 2014, 11:39:48 AM » |
|
Multumesc de raspuns. Astazi ma voi duce la veterinar cu Ego si voi cere analize de sangee in speranta ca domnul veterinar va stii ce sa caute. Imi spui te rog ce inseamna ca acele glande perianale trebuiau vidate periodic? In 9 ani de zile a cainelui e prima data cand aud de probleme cu aceste glande. Pentru prostata am facut tratament tot des, am ales tratament in defavoarea castrarii pentru ca nu avem drept de monta. Sper din tot sufletul sa imi vad cainele fericit!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #39 on: December 15, 2014, 02:48:55 PM » |
|
Glandele perianale se gasesc la aproximativ 1cm de anus si au rolul de a lubrifia zona cand face kk. Acestea se pot astupa, se tumefiaza si dor. In unele cazuri se infecteaza si dor si mai tare, cainele are o stare generala proasta si exista si risc de deces asa cum a patit acum vreo 20 si ceva de ani dogul german al unei cunostinte.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abra
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #40 on: December 16, 2014, 10:42:18 PM » |
|
astazi am fost la veterinar. Mi-a dat un unguent pentru rana exterioara de langa anus, antibiotic pentru 14 zile iar pe rani a spus sa il fac cu betadina. In cazul in care nu va trece sau nu se va ameliora va trebui sa trecem pe tratament cu imunosupresoare. Ce spuneti? Mie imi este frica de tratament, nu stiu ce va insemna pentru Ego. Chirurgical nu se poate trata deoarece Ego este alergic la orice forma de anestezic.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #41 on: December 17, 2014, 01:11:25 AM » |
|
Acum ai zis ca are o rana langa anus. Ce gen de rana este? Nu cumva a fost un abces care s-a spart? I-ai facut deparazitarea interna in ultima perioada?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|