KONSTANTIN
Newbie
|
 |
« Reply #15 on: June 09, 2011, 01:25:27 AM » |
|
|
|
|
« Last Edit: June 09, 2011, 01:31:27 AM by KONSTANTIN »
|
|
|
|
|
KONSTANTIN
Newbie
|
 |
« Reply #16 on: June 15, 2011, 01:36:35 PM » |
|
Stimati Participanti ai expozitiei! Informatie cu privirea locuintelor!
1) Camin: se afla aproximativ 500m de la stadion. Costul 10$ persoana (fara caini)
2) Camin: se afla aproximativ in 20 de minute pina la stadion. Costul 10 euro persoana (cu caini)
3) Hotel ***+: se afla in 20 de minute pina la stadion. Costul: Pentru o persoana -60euro,pentru 2 persoane -70 euro (cu caini) In camere: TV, telefon, conditioner ,mini -bar, camera de baie, Serviciile hotelului (gratis): paza 24\24, internet WI-FI, parcare. Cu plata: Room service, sala de conferinte, Restaurant, Bar
4) Hotel**: se afla in 5 minute pina la stadion, in zona parcului de padure. Camere pentru 2-3-4 persoane sunt la pretul 8 euro persoana (intrebarea in privintsa caiinelor se rezolva) Sunt si camere pentru 2 persoane pe jumate lux -costul 20 euro camera. Este parcarea.
5) Hotel***: se afla in 20 de minute pina la stadion,se afla in centrul Chisinaului. Camere pentru 2 persoane-costul 50 euro camera, +10 euro cainele
6) Baza de odihna: se afla in 25 km pina la stadion, in zona de odihna, pe malul Nistrului. Camere pentru 2-3 persoane. Pina la plaja 50 m. Apa rece-calda toata ziua, dus, si costul 5-7 euro persoana cu caine.
VA RUGAM! Pentru a usura lucrul oraganizatorilor,VA RUGAM sa bronati locurile pentru locuinta dinainte,cu 3-5 zile pina la expozitie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mihai p
|
 |
« Reply #17 on: June 23, 2011, 10:12:32 PM » |
|
cine mai merge? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KATARINA
Newbie
|
 |
« Reply #18 on: June 24, 2011, 02:32:12 PM » |
|
Adika cine mai merge??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Frida von Rotdämon
Sr. Member

Hmm...
|
 |
« Reply #19 on: June 24, 2011, 02:37:37 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KATARINA
Newbie
|
 |
« Reply #20 on: June 24, 2011, 02:41:05 PM » |
|
SUnt inscrisi mai multi participanti,din diferite tari...DIn tara dumneavoastra la fel sunt participanti 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Frida von Rotdämon
Sr. Member

Hmm...
|
 |
« Reply #21 on: June 24, 2011, 02:49:42 PM » |
|
Mihai s- a referit (cred) la cei care merg de- aici de pe forum. Presupun ca sunt multi, si sa aveti noroc ca totul sa decurga normal, iar de luni asteptam poze! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KATARINA
Newbie
|
 |
« Reply #22 on: June 24, 2011, 02:56:47 PM » |
|
Mersi mult sa speram ka totul va fi SUPER!La toti MARI SUCCESE!!  Pozele numai dekit vor fi luni! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mihai p
|
 |
« Reply #23 on: June 24, 2011, 11:12:38 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
edmond
Full Member

|
 |
« Reply #24 on: June 25, 2011, 07:03:17 PM » |
|
Situat la cca 160 km de Iasi, Chisinau ,capitala Republicii Moldova si iubitorii ciobanescului german de pe aceste meleaguri , au fost gazda primului Campionat National organizat in tara vecina.Dupa un drum placut prin ploaia racoritoare matinala am ajuns si am descoperit o locatie superba,curata ,plina de verdeata si oameni civilizati, bine organizati si foarte primitori.Catalogul expozitiei anunta inscrierea a peste 60 de caini,din Republica Moldova,Ukraina,Rusia si Romania,multi caini proveniti din monte efectuate in Germania la VA-urile actuale.Chiar daca deschiderea oficiala a Campionatului si proba de atac s-a desfasurat pe ploaie, restul arbitrajului a decurs in conditii perfecte atat pentru caini cat si pentru participanti si spectatori.Totul s-a desfasurat cu calm,fara tensiune,fara tonuri ridicate sau nemultumiri legate de arbitraj sau organizare.Din Romania au participat doar Enya v.Haus Edmond care a ocupat locul 2 si Eyko v.Haus Edmond care a castigat detasat clasa 9-12 luni si a primit numeroase aprecieri din partea arbitrilor si a spectatorilor si a crescatorilor.Felicitari si pe aceasta cale lui Mihai P.pentru consecventa pe care a demonstrat-o in pregatirea si promovarea lui Eyko. Tin sa multumesc pentru primire si sa felicit intreaga echipa de organizatori condusa prieteneste de Domnul Konstantin si sustinut de cei apropiati,felicitari d-rei Katarina pentru abilitatile de care a dat dovada si in postura de handler.A fost o zi frumoasa , un Campionat reusit inca de la debut .Avem ce invata si de la Est nu numai de la Vest.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
edmond
Full Member

|
 |
« Reply #25 on: June 26, 2011, 08:43:55 AM » |
|
Am surprins si cateva instantanee de la Campionatul National al Republicii Moldova
|
CM1RE.jpg (114.38 KB, 500x375 - viewed 103 times.)
CMo 2.jpg (96.99 KB, 510x382 - viewed 106 times.)
C MO 3.jpg (98.95 KB, 500x375 - viewed 95 times.)
CMO 4.jpg (108.28 KB, 493x370 - viewed 106 times.)
CMO5.jpg (117.24 KB, 499x374 - viewed 117 times.)
CMO6.jpg (106.86 KB, 492x369 - viewed 119 times.)
|
|
|
|
|
|
|
|
virgil
|
 |
« Reply #26 on: June 26, 2011, 09:04:25 AM » |
|
Si eu vreau sa particip la anul acolo mai ales daca oamenii sunt primitori.....mai uns la inima cu pozele.Felicitari pentru rezultatele obtinute.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KATARINA
Newbie
|
 |
« Reply #27 on: June 26, 2011, 11:47:21 AM » |
|
Situat la cca 160 km de Iasi, Chisinau ,capitala Republicii Moldova si iubitorii ciobanescului german de pe aceste meleaguri , au fost gazda primului Campionat National organizat in tara vecina.Dupa un drum placut prin ploaia racoritoare matinala am ajuns si am descoperit o locatie superba,curata ,plina de verdeata si oameni civilizati, bine organizati si foarte primitori.Catalogul expozitiei anunta inscrierea a peste 60 de caini,din Republica Moldova,Ukraina,Rusia si Romania,multi caini proveniti din monte efectuate in Germania la VA-urile actuale.Chiar daca deschiderea oficiala a Campionatului si proba de atac s-a desfasurat pe ploaie, restul arbitrajului a decurs in conditii perfecte atat pentru caini cat si pentru participanti si spectatori.Totul s-a desfasurat cu calm,fara tensiune,fara tonuri ridicate sau nemultumiri legate de arbitraj sau organizare.Din Romania au participat doar Enya v.Haus Edmond care a ocupat locul 2 si Eyko v.Haus Edmond care a castigat detasat clasa 9-12 luni si a primit numeroase aprecieri din partea arbitrilor si a spectatorilor si a crescatorilor.Felicitari si pe aceasta cale lui Mihai P.pentru consecventa pe care a demonstrat-o in pregatirea si promovarea lui Eyko. Tin sa multumesc pentru primire si sa felicit intreaga echipa de organizatori condusa prieteneste de Domnul Konstantin si sustinut de cei apropiati,felicitari d-rei Katarina pentru abilitatile de care a dat dovada si in postura de handler.A fost o zi frumoasa , un Campionat reusit inca de la debut .Avem ce invata si de la Est nu numai de la Vest.
Ma bukur nespus de mult ca va plakut tara,Si expozitia,organizatia!Apropo de ploae intradevar putsin nea strikat planurile la deskidere!!Dar cum se zice Ciobaneskului German nici ploia nici glod si cele lalte nu inkurka)) Intradevar totul a dekurs calm fara tensiuni ,sa zik cinstit la asta si ne ashteptam)) Mersi mult pentru felicitare,voi fi bucuroasa si mai departe sa va ajut in prezentarea caiinelui! VA ASHTEPTAM PE TOTI LA URMATOARE EXPOZITIE! (pozele vor fi miine)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mihai p
|
 |
« Reply #28 on: June 26, 2011, 01:38:41 PM » |
|
Multumesc Edy si Rodica pt. ajutor si sustinere,mutumesc Katarina si d-lui Konstantin,cainele arata cum doresc la toti sa aiba un exemplar ca Eyko,numai ca ii lipseste antrenamentul si in Moldova nu a avut concurenta. Important este faptul ca ambii arbitri l-au admirat si au spus numai lucruri bune despre el.Intradevar,oamenii sunt primitori,calmi,te ajuta atunci cand ai nevoie,impresionant a fost momentul artistic de la deschidere cand erum 15 grade afara iar fetele si-au dus rolul pana la capat.Asa cum spunea si Edy trebuie sa tinem legatura si cu cei de la est si sa sustinem unii pe altii.ce sa mai spun,grozava organizare,chiar daca a plouat la inceput in tot restul zilei au fost 20 de grade si nu 35.felicitari tuturor si mai asteptam expozitii si pe la noi pe acasa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KATARINA
Newbie
|