Florin_16
Newbie
|
 |
« on: June 07, 2006, 03:09:10 PM » |
|
Salut tuturor,sunt nou pe forum m-am documentat putin despre necesitatile acestei rase deoarece m-am mutat la casa si vreau sa-mi indeplinesc visul:acela de a avea un ciobanesc german  numai ca sunt intr-o dilema si numai voi ma puteti ajuta :'(.Sa va spun povestea,un coleg de-al meu are 2ciobanesti germani,un mascul si o femela iar acestia au facut 2 puiuti care au 2 luni.Acum vine dilema mea,acesti 2 puiuti sunt un mascul si o femela dar nu stiu pe care sa aleg deoarece sunt amandoi adorabili,am pus ochii pe baietel este mai mare dar este sperios cand este in cuib,cotet cu mama sa latra e voios ,dar cand il scot afara tine urechile pe spate,coada intre picioare si e sperios,femela este mai mica si este exact opusul fratelui,jucausa,indrazneata si totusi mai mult imi place baietelul,voi ce ma sfatuiti sa aleg??? :'(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #1 on: June 07, 2006, 03:43:11 PM » |
|
Indiferent ce.... tu alegi.... mai presus de comportamentul lor acum, conteaza cum te vei comporta tu cu ei pe parcursul cresterii....parerea mea. in particular, eu sunt partizanul femelelor...bafta
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
|
Florin_16
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: June 07, 2006, 05:31:50 PM » |
|
Cred ca voi lua masculul,ai dreptate depinde de mine,am fost azi la doctorul meu si luni sau marti incepem vaccinul  ,am o intrebare de unde il iau acum este cam murdar,cum il aduc acasa ii pot face o baita si il usuc repede?  ,este adevarat ca nu am voie sa ii ating urechile deoarece nu vor mai sta drepte sau dauneaza cumva?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #3 on: June 07, 2006, 06:51:09 PM » |
|
E prea mic ca sa-i faci baie, cel mult sterge-l cu o carpa umeda si ai grija sa nu stea in curent
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
Florin_16
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: June 07, 2006, 10:00:36 PM » |
|
Pai il bag in cada cu apa calduta si inchid geamul si usa pentru a nu se face curent si se face cald,apoi il sterg bine in prosop  ,mersi de sfat totusi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sersoft
|
 |
« Reply #5 on: June 07, 2006, 10:53:12 PM » |
|
Degeaba. E foarte mic si risti sa ai probleme mari cu el dupa aia. Perie-l si "spala-l" cu o carpa umezita in apa calduta. De ce tii neaparat sa-i faci baie, ca doar e acelas lucru daca il curati in felul de mai sus ? Fa-i baie pe la 3-4 luni dupa ce a facut si schema completa de vaccinare.
|
|
|
|
|
|
German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #6 on: June 08, 2006, 08:44:33 AM » |
|
Din cate stiu eu nu este indicata spalarea CG cu sapunuri si alti detergenti pentru ca pot sa apara probleme dermatologice. Daca tot insisti sa-i faci baie atunci nu folosi sapun dau detergent, doar apa chioara, asta nu vad cum ar putea sa-i dauneze.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
Florin_16
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: June 08, 2006, 08:47:28 AM » |
|
Multumesc pentru sfaturi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
morgana
Full Member

Sky
|
 |
« Reply #8 on: June 08, 2006, 04:32:49 PM » |
|
apa cu otet cit timp nu si-a schimbat prima data blana,daca insisti sa-l speli fao-o numai de la 30 de grade in sus......altfel are probl de sanatate
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #9 on: June 08, 2006, 04:52:17 PM » |
|
mai presus ca baia este deparazitarea ...interna si externa (pureci) ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #10 on: June 08, 2006, 06:54:39 PM » |
|
Salut si felicitari!!!
Eu când am luat-o pe Nati la aproape 6 săptămâni (am fost nevoită) primul lucru pe care i l-am facut acasă a fost un duş călduţ, doar cu apă(avea o blaniţă foarte lipicioasă de la pishu), am uscat-o cu uscătorul iar apoi a tras un pui de somn de ţi-era mai mare dragul. Bineînţeles că în noaptea aceea şi incă trei săptămâni numai în casă a stat. Chiar cred ca e benefică o spălare, mai ales când puiutul este murdărel. Doar cu apă însă!
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
Florin_16
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: June 08, 2006, 07:18:42 PM » |
|
Dap cu apa calda si inchid toate sursele de curent:usi,geamuri,apoi il usuc repede  ,apropo de pureci nu cred ca are dar cum ii combatem pe viitor,am auzit de front line dar cred ca e prea micut ca sa-i administrez 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #12 on: June 08, 2006, 08:56:22 PM » |
|
...din cite stiu eu nu exista limitare de virsta pentru aplicare frontline ....sau ma insel...? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
morgana
Full Member

Sky
|
 |
« Reply #13 on: June 08, 2006, 09:43:40 PM » |
|
da te inseli,sub 4 luni nu e indicat
|