Forum ciobanesc german
July 04, 2017, 04:03:41 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Confuzie!  (Read 13022 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Florin_16
Newbie
*

« on: June 07, 2006, 03:09:10 PM »

Salut tuturor,sunt nou pe forum m-am documentat putin despre necesitatile acestei rase deoarece m-am mutat la casa si vreau sa-mi indeplinesc visul:acela de a avea un ciobanesc german Smiley numai ca sunt intr-o dilema si numai voi ma puteti ajuta :'(.Sa va spun povestea,un coleg de-al meu are 2ciobanesti germani,un mascul si o femela iar acestia au facut 2 puiuti care au 2 luni.Acum vine dilema mea,acesti 2 puiuti sunt un mascul si o femela dar nu stiu pe care sa aleg deoarece sunt amandoi adorabili,am pus ochii pe baietel este mai mare dar este sperios cand este in cuib,cotet cu mama sa latra e voios ,dar cand il scot afara tine urechile pe spate,coada intre picioare si e sperios,femela este mai mica si este exact opusul fratelui,jucausa,indrazneata si totusi mai mult imi place baietelul,voi ce ma sfatuiti sa aleg??? :'(
crb
Hero Member

« Reply #1 on: June 07, 2006, 03:43:11 PM »

Indiferent ce.... tu alegi.... mai presus de comportamentul lor acum, conteaza cum te vei comporta tu cu ei pe parcursul cresterii....parerea mea. in particular, eu sunt partizanul femelelor...bafta

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
Florin_16
Newbie
*

« Reply #2 on: June 07, 2006, 05:31:50 PM »

Cred ca voi lua masculul,ai dreptate depinde de mine,am fost azi la doctorul meu si luni sau marti incepem vaccinul Roll Eyes,am o intrebare de unde il iau acum este cam murdar,cum il aduc acasa ii pot face o baita si il usuc repede? Smiley,este adevarat ca nu am voie sa ii ating urechile deoarece nu vor mai sta drepte sau dauneaza cumva?
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #3 on: June 07, 2006, 06:51:09 PM »

E prea mic ca sa-i faci baie, cel mult sterge-l cu o carpa umeda si ai grija sa nu stea in curent

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
Florin_16
Newbie
*

« Reply #4 on: June 07, 2006, 10:00:36 PM »

Pai il bag in cada cu apa calduta si inchid geamul si usa pentru a nu se face curent si se face cald,apoi il sterg bine in prosop Wink,mersi de sfat totusi Smiley
sersoft
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #5 on: June 07, 2006, 10:53:12 PM »

Degeaba. E foarte mic si risti sa ai probleme mari cu el dupa aia. Perie-l si "spala-l" cu o carpa umezita in apa calduta. De ce tii neaparat sa-i faci baie, ca doar e acelas lucru daca il curati in felul de mai sus ? Fa-i baie pe la 3-4 luni dupa ce a facut si schema completa de vaccinare.

German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #6 on: June 08, 2006, 08:44:33 AM »

Din cate stiu eu nu este indicata spalarea CG cu sapunuri si alti detergenti pentru ca pot sa apara probleme dermatologice.
Daca tot insisti sa-i faci baie atunci nu folosi sapun dau detergent, doar apa chioara, asta nu vad cum ar putea sa-i dauneze.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
Florin_16
Newbie
*

« Reply #7 on: June 08, 2006, 08:47:28 AM »

Multumesc pentru sfaturi Wink
morgana
Full Member

Sky

« Reply #8 on: June 08, 2006, 04:32:49 PM »

apa cu otet cit timp nu si-a schimbat prima data blana,daca insisti sa-l speli fao-o numai de la 30 de grade in sus......altfel are probl de sanatate
crb
Hero Member

« Reply #9 on: June 08, 2006, 04:52:17 PM »

mai presus ca baia este deparazitarea ...interna si externa (pureci) ....

Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #10 on: June 08, 2006, 06:54:39 PM »

Salut si felicitari!!!

Eu când am luat-o pe Nati la aproape 6 săptămâni (am fost nevoită) primul lucru pe care i l-am facut acasă a fost un duş călduţ, doar cu apă(avea o blaniţă foarte lipicioasă de la pishu), am uscat-o cu uscătorul iar apoi a tras un pui de somn de ţi-era mai mare dragul. Bineînţeles că în noaptea aceea şi incă trei săptămâni numai în casă a stat. Chiar cred ca e benefică o spălare, mai ales când puiutul este murdărel. Doar cu apă însă!

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Florin_16
Newbie
*

« Reply #11 on: June 08, 2006, 07:18:42 PM »

Dap cu apa calda si inchid toate sursele de curent:usi,geamuri,apoi il usuc repede Smiley,apropo de pureci nu cred ca are dar cum ii combatem pe viitor,am auzit de front line dar cred ca e prea micut ca sa-i administrez Tongue
crb
Hero Member

« Reply #12 on: June 08, 2006, 08:56:22 PM »

...din cite stiu eu nu exista limitare de virsta pentru aplicare frontline ....sau ma insel...? Huh

morgana
Full Member

Sky

« Reply #13 on: June 08, 2006, 09:43:40 PM »

da te inseli,sub 4 luni nu e indicat
Florin_16
Newbie
*

« Reply #14 on: June 09, 2006, 08:56:53 AM »

Stiam eu ceva Smiley
Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print