huby
Full Member

|
 |
« Reply #15 on: June 14, 2011, 11:50:27 PM » |
|
mai bine iti iei un porsche 1960 atunci, sincer  inainte sa-ti iei catel, daca stai la bloc, tre sa te gandesti ca seara si dimineata devreme tre sa iesi min 30min zi de zi, fie ca ninge ca ploua sau nu ai chef ca ai venit obosita de la munca cu el sa se elibereze ... eu cand ma duc cu ei in "delegatie" e obicei e vacanta lor nu a mea... de aia ii admir pe cei care au catel la bloc lasa par, fac mizerie, fac caca zilnic de 2 ori, vor sa fie mereu in centrul atentiei... recomand o masina veche sau una pictata roz bombon celor care cauta atetie... imi cer scuze dar ai inteles gresit ! nu eu sa fiu in centru atentiei ci cainele si stau la casa . Am mai avut catei stiu ca e o mare responsabilitate , de plimbat nici nu se pune problema chiar daca sunt obosita el imi va da energia necesara
e perfect adevarat eu cand m am insurat, dimineata, dupa nunta, in loc de nebunii, am fost sa plimb cainele, norc ca Snella sta la casa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szente zsolt
|
 |
« Reply #16 on: June 15, 2011, 07:35:03 AM » |
|
Buna! Sunt proprietarul canisei von Hausszente, momentan am pui de 9 saptamani din urmatoarea monta:
T: Fray van Pavora M:Pipi von Hausszente Sunt disponibili 2 masculi si 3 femele.Pt mai multe detalii va rog sa ma sunati la tel 0755060401.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #17 on: June 15, 2011, 09:05:51 AM » |
|
A mai fost cineva pe aici care era hotarat sa cumpere mascul din linie de show si a ajuns la femela din linie de munca!  Atentie la ce-ti doresti!
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
Snella
Jr. Member

|
 |
« Reply #18 on: June 15, 2011, 11:34:26 AM » |
|
bogdan cel din poza este mascul linie munca ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mariuspaun
|
 |
« Reply #19 on: June 15, 2011, 11:49:44 AM » |
|
Eu sunt cineva_ul ala. Sfatul meu este sa nu te grabesti, citeste forumul, documenteaza-te, intereseaza-te. Important este sa nu te grabesti cu decizia, vei avea un caine pt mai mult de 10 ani
PS. Toti cainii negrii sau lupii sunt din linie de munca
|
|
|
|
|
|
mygermanshepherddog.blogspot.com
|
|
|
Snella
Jr. Member

|
 |
« Reply #20 on: June 15, 2011, 12:07:43 PM » |
|
care e diferenta mai exact dintre line munca si show .... cel de show nu poate face ce face cel de munca ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #21 on: June 15, 2011, 12:40:28 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #22 on: June 15, 2011, 01:35:31 PM » |
|
PS. Toti cainii negrii sau lupii sunt din linie de munca
Nu-i chiar adevarat ce spui tu, exista exemplare lupii din linii mixte sau unele exemplare din linie de show care au coloritul mai lupiu.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
Snella
Jr. Member

|
 |
« Reply #23 on: June 15, 2011, 01:37:54 PM » |
|
Mam hotarat ! va fi un CG linie de munca ... acum trbuie sa gaesc canisa de unde sa il iau
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #24 on: June 15, 2011, 01:41:52 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|
mariuspaun
|
 |
« Reply #25 on: June 15, 2011, 01:46:01 PM » |
|
Nu-i chiar adevarat ce spui tu, exista exemplare lupii din linii mixte sau unele exemplare din linie de show care au coloritul mai lupiu.
Daca spui tu, inseamna ca asa este, nu ma gandisem la linile mixte. My bad
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cristimate
|
 |
« Reply #27 on: June 15, 2011, 07:53:11 PM » |
|
M-am hotarat ! va fi un CG linie de munca ...
Daca vrei date despre Bogdan apeleaza la mine (suntem deja 3 prieteni care avem de la el, si am cunscut-o si pe a patra...  ) acum, intrebare de 1000 puncte: cum se face ca te-ai decis la acest tip de catel? chiar sunt curios, pentru ca am descoperit ca dupa ce oamenii (apropiatii mei ca sa nu generalizez) citesc cu atentie acest forum si incep sa vada diferentele dintre cele 2 linii aleg lucru in loc de show (eu as alege lucru daca vrei pedigree si linie veche iubirea mea, mai ales si datorita unui catel din posesie)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mariuspaun
|
 |
« Reply #28 on: June 15, 2011, 08:22:58 PM » |
|
Nu ti-ai terminat fraza
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Snella
Jr. Member

|
 |
« Reply #29 on: June 15, 2011, 10:52:12 PM » |
|
simplu , cand am vazut bijuteria lui mariuspaun si diamantele lui bogdan ! + ca acum am inteles mai bine care este diferenta dintre cele doua linii si cei din linia de munca mi se pare mult mai speciali .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|