Forum ciobanesc german
November 02, 2011, 10:38:19 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Asociatia Romana pentru Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Foarte Speriat  (Read 273 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Andreiutz
Newbie
*

« on: July 18, 2011, 11:12:54 PM »

Buna seara tuturor! Sunt nou pe acest forum.Locuiesc la curte; am CB mascul si are 5 luni. Totul Ok pana acum o saptamana cand niste vecini au dat cu artificii langa curtea noastra, iar catelul meu s-a speriat groaznic. Nu mai iesea afara din casa, statea numai dupa mine. Incepuse sa isi revina dar acum 2 zile cand a fost furtuna aceea in Bucuresti (tunete si fulgere) acum e si mai rau. Nu mai mai inteleg cu el, alearga dintr-o parte in alta, nu mai latra,  nu mai mananca decat seara (cred ca de la caldura) si este foarte speriat. De ex, astazi l-am lasat o ora singur in curte si cand m-am intors el era in casa, intrase pe geam ( nu mi-a venit sa cred, ma chinui eu sa intru). Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat. Ce ar putea sa aibe si cum as putea sa il fac sa fie ca inainte.
Va multumesc, Andrei
freddy25
Sr. Member

« Reply #1 on: July 18, 2011, 11:56:26 PM »

Poti sa-i dai o perioada de 7 zile niste tablete pentru calmare, sunt pe baza de plante se numesc Kalm si costa 33 lei/ 45 tb. Sau ii dai varianta mai de lux RX Nutricalm, 50tb/130lei.
Andreiutz
Newbie
*

« Reply #2 on: July 19, 2011, 12:00:32 AM »

Poti sa-i dai o perioada de 7 zile niste tablete pentru calmare, sunt pe baza de plante se numesc Kalm si costa 33 lei/ 45 tb. Sau ii dai varianta mai de lux RX Nutricalm, 50tb/130lei.
O sa tin cont de sfatul tau si o sa merg zilele astea si la veterinar sa vad ce parere are si el. Ms mult!
Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #3 on: July 21, 2011, 06:16:54 PM »

1 nu il baga in seama cand e speriat
   2 cand vezi ca ceva il sperie pune-i lesa si du-l langa acel ceva si stati acolo pana se calmeaza, cand este calm recompensaza-l cu afectiune sau mancare.
   3 citeste o carte de psihologie canina, ajuta ;-)
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora