|
mariuspaun
|
 |
« Reply #15 on: July 24, 2011, 11:50:12 AM » |
|
Este normal la varsta de 6 saptamani un cg sa aibe urechile ridicate perfect?
Cassy avea urechile ridicate la 5 saptamani (vezi topicul ei), deci este oarecum normal.
|
|
|
|
|
|
mygermanshepherddog.blogspot.com
|
|
|
|
AlinaBgd
|
 |
« Reply #16 on: July 24, 2011, 01:19:39 PM » |
|
Am vazut catelusa ta,este o scumpete,sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea. Catelusa care o voi lua eu nu are pedigree,pur si simplu mi-a placut si o doresc.Sanatoasa sa fie !!! Asta ii doresc si catelusei tale.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AlinaBgd
|
 |
« Reply #17 on: July 24, 2011, 06:03:24 PM » |
|
Va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare...daca catelusa va fi in perioada de vaccinare ce fac,chiar trebuie tinuta in casa? Intreb deoarece noi nu vom putea sa stam cat dureaza vaccinurile numai in casa ,fiind si mica , nu o putem lasa singura.Macar in brate sa o tinem cand iesim afara,sa o punem pe jos numai daca isi face nevoile sau in locuri unde nu sunt alti caini.Inca ceva...in curte va avea voie sa stea? Precizez ca mai avem 2 caini,ai parintilor prietenului meu. Sunt vaccinati. Va putea lua contact cu ei? Sau trebuie sa o tin deoparte...!?!?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #18 on: July 25, 2011, 10:12:42 AM » |
|
In perioada vaccinarii trenuie tinut in casa. cg prin natura sa este un caine de paza deci nu-i poti modifica acest instinct oricat l-ai socializa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AlinaBgd
|
 |
« Reply #19 on: July 25, 2011, 10:36:40 AM » |
|
Da stiu ca este caine de paza,nu vreau sa fie ca un golden retriever sau alte rase de genul acesta.Am fost inteleasa gresit.Ma refeream sa nu devina agresiv ca parintii daca acestia ar fi asa.Dar este o intrebare banala,catelul va fi cum il voi dresa.Si in legatura cu ce v-am intrebat mai sus va rog sa-mi raspundeti si mie...sunt mai multe intrebari...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #20 on: July 26, 2011, 01:59:32 PM » |
|
Da stiu ca este caine de paza,nu vreau sa fie ca un golden retriever sau alte rase de genul acesta.Am fost inteleasa gresit.Ma refeream sa nu devina agresiv ca parintii daca acestia ar fi asa.Dar este o intrebare banala,catelul va fi cum il voi dresa.Si in legatura cu ce v-am intrebat mai sus va rog sa-mi raspundeti si mie...sunt mai multe intrebari...
Daca este un caine bine socializat nu are cum sa fie agresiv,binenteles ,nu stiu ce intelegi tu prin agresivitate,daca intra un strain in curte si-l musca,aia nu e agresivitate. Ai pus o singura intrebare,daca ai voie sa-l scoti afara in timpul vaccinarilor si sfatul meu e ca nu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AlinaBgd
|
 |
« Reply #21 on: July 26, 2011, 02:01:43 PM » |
|
Ok nu am voie sa-l scot afara,dar in curte il pot lasa,sa-si faca nevoile macar? Mentionez ca mai avem 2 cateluse vaccinate...Poate lua contact cu ele?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dann
Newbie
Bleck Nizza Hund
|
 |
« Reply #22 on: July 26, 2011, 05:34:23 PM » |
|
NU!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AlinaBgd
|
 |
« Reply #23 on: July 26, 2011, 10:38:58 PM » |
|
Si o las sa isi faca treburile in casa sa inteleg...ok multumesc!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #24 on: July 26, 2011, 11:21:09 PM » |
|
Si o las sa isi faca treburile in casa sa inteleg...ok multumesc!
Daca in ultimii ani nu ai ati avut caini cu probleme in curte, adica cu boli virale periculoase si daca cainii aflati in curte sunt vaccinati si nu intra in contact cu alti caini, nu exista nici o problema. Cum sa nu scoateti cainele in curte...... Pe strada exista un pericol, dar intr-o curte curata si sigura ar fi culmea ghinionului sa pateasca ceva.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AlinaBgd
|
 |
« Reply #25 on: July 26, 2011, 11:22:08 PM » |
|
am inteles mutlumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iulian_Dragos
Newbie
|
 |
« Reply #26 on: July 27, 2011, 04:01:53 PM » |
|
si catelul meu la 6-7 sapt avea urechile sus , acum le-a mai lasat umpic , si eu am inca 2 caini in curte , un tekel si un pechinez , si se joaca toata ziua 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AlinaBgd
|
 |
« Reply #27 on: July 31, 2011, 11:16:47 PM » |
|
Numai conteaza,nu l-am mai luat.Inca sunt in cautare !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AlinaBgd
|